A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők viszonya komolyabbra fordul, a szinglik pedig szerelmesek lesznek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Iszonyatosan jó randiban lesz részed. Végre megtaláltad azt az embert, akivel tökéletesen egy hullámhosszon vagytok. Egyes szinglik pedig arra ébredhetnek rá: többet éreznek egy barátjuk iránt. A párban élők új szintre emelik a kapcsolatukat, és komolyabbra fordulnak közöttük a dolgok.

Bika

Légy hálás a csillagoknak, Bika, mert már a hétvégén kiszúrhatod azt, hogy megint ugyanarra tart a kapcsolatod, mint a korábbiak. Még nem késő változtatni rajta, mielőtt ennek is szakítás lesz a vége. A szinglik is fontos felfedezéseteket tehetnek azzal kapcsolatban, mit rontottak el az előző kapcsolataikban.

Ikrek

A csillagok arra ösztönöznek, hogy beszélgess mindenről, ami mostanában zavart, például minden olyan területről, ahol nehézségek merültek fel közted és szerelmed között. Ez a segítségetekre lesz abban, hogy javíthassatok a kapcsolatotokon. Szóval ne aggódj, nem fogod elijeszteni Mr. Biget!

Rák

A jelenlegi bolygóállások bátor tettekre sarkallnak. Szingliként ez azt jelenti, kész vagy szerelmet vallani a kiszemeltednek. Párban élőként megvallod a vágyaidat a szerelmednek, aki hajlandónak bizonyul eleget tenni a kéréseidnek. Látod, Rák? Az őszinteség és a merészség kifizetődőnek bizonyul.

Oroszlán

Van valaki, akit nagyon szeretnél meghódítani, de nem vagy vele egyedül. A hétvégén komoly verseny alakulhat ki közted, és még valaki között, szóval mindent bele kell adnod, ha tényleg meg akarod szerezni a pasit. A párban élőknek is készüljenek: a szerelmük exe feltűnik és bekavar.

Szűz

Mágnesként vonzod magadhoz az ellenkező nemet, kedves Szűz. Ha van valaki, akit meg akarsz hódítani, azt sikeresen megteheted a napokban. Amennyiben a pasidat szeretnéd még inkább magadba bolondítani, azt is minden nehézség nélkül megteheted. Most senki sem tud neked ellenállni.

Mérleg

Itt az ideje, hogy magasabb szintre emeld a jelenlegi kapcsolatodat. Mondd meg a pasidnak, mire vágysz, és ő valószínűleg meg fogja adni. A szinglik viszont nem tudják eldönteni, melyik srácot válasszák, pedig már kezdenek komolyabbra fordulni a dolgok, szóval nem halogathatják tovább a döntést.

Skorpió

Fontos és megrendítő felismerést tehetsz: szerelmes vagy. A kérdés az, kibe? Talán egy közeli barátodba vagy a kollégádba? Igazság szerint ez csak akkor kellemetlen, ha párban élő vagy. Minden más esetben nyugodtan teret adhatnál az érzéseidnek, már csak azért is, mert valószínűleg viszonozni fogja az illető.

Nyilas

Nemrég arra jöttél rá: bármennyire is próbálsz magadba zárni bizonyos érzéseket, nem mindig vagy olyan jó ebben, mint szeretnéd. Emiatt a hétvégén szerelmet fogsz vallani annak, aki sikeresen elrabolta a szívedet. A párban élők is sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz azzal, ha a Nyilas őszintén megvallja az érzéseit.

Bak

Randizni hívnak téged, de visszautasítod. Nehogy azt hidd, hogy az illető feladja, addig fog próbálkozni, amíg be nem adod a derekadat. A párban élők se maradjanak otthon, hanem mozduljanak ki, máskülönben lemaradnak azokról az élményekről, amit a sors intéz nekik.

Vízöntő

Úgy érzed, rutinná vált a párkapcsolatod. Ezen csak ti segíthettek, szóval sajnálkozás és beletörődés helyett inkább pörgesd fel a dolgokat! A szinglik viszont a vadászgatásba unhatnak bele, és úgy dönthetnek, feladják a pasikeresést. Nem is baj, ha hátradőlnek kicsit, amúgy sem kellene az ismerkedésre így rágörcsölni.

Halak

Arra vágysz, hogy izgalmasabb legyen a szerelmi életed? Akkor tegyél erőfeszítéseket érte! Már kevés is elég ahhoz, hogy visszahozd a régi tüzet. Jó néhány új, izgalmas dolgot próbálhatsz ki a szerelmeddel a napokban, ami felfrissíti a kapcsolatotokat. A szinglik megismernek pár új arcot, akikkel szívesen flörtölnek.