A hétvégi horoszkóp szerint a szerint a szinglik élete meglepő fordulatot vehet, a párban élők veszekednek vagy romantikáznak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Néha terv nélkül rohansz bele a dolgokba. Így történhet, hogy váratlanul igent mondasz a pasidnak, aki megkéri a kezedet, pedig talán csak néhány hónapja vagytok együtt. Vagy a tartós kapcsolatban élők fejest ugranak a babaprojektbe. Jó, ha nagy a szerelem, Kos, csak nehogy később megbánd a döntésedet!

Bika

Ez a tökéletes hétvége a randevúhoz, akár most ismerkedtek, akár régóta vagytok együtt. Kiemelt figyelmet kapsz a crushodtól, aki láthatóan rajong érted. Sokak péntek vagy szombat estéje fordulhat át meghittből forróba, ami a szingliknél egy új kapcsolatot eredményezhet, a párban élők köteléke pedig még erősebb lesz.

Ikrek

Az utóbbi időben elhanyagoltad Mr. Biget? Akkor ideje több időt töltened vele. Engedd el a fantáziádat, és varázsolj magatoknak romantikus és forró hétvégét. Hidd el, kevés is elég ahhoz, hogy boldoggá tedd, és cserébe valami olyat mondhat vagy adhat neked, amire álmodban sem gondoltál volna.

Rák

Túl sok ember igényli most a figyelmedet, és ettől totálisan feszült lehetsz, mert szeretnél mindenkinek jót tenni. A pasid is rettentően vágyik a figyelmedre, és nehezményezheti, miért a barátaiddal lógsz, és miért nem vele töltöd minden szabad percedet. Értesd meg vele a helyzetedet!

Oroszlán

Előrelépésre vágysz a kapcsolatodban vagy legalábbis arra, hogy megoldódjon néhány probléma? Akkor ideje beszélned erről a Nagy Ő-vel. Mondd el őszintén, mit szeretnél, mert csak így érheted el a célodat. A szinglik pedig vigyázzanak, mert félreérthetik őket ismerkedés közben, ezért fogalmazzanak érhetően és tisztán.

Szűz

A pénz uralja a világot, de ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolatod középpontjában kellene állnia. Ne veszekedjetek azon, ki keres többet, vagy hova megy el a sok lóvé, kinek vannak nagyobb kiadásai. Beszéljetek a problémákról, de higgadtan, és ne hagyjátok, hogy a pénz megmérgezze a kapcsolatotokat.

Mérleg

A dolgok nem mindig olyan csodálatosak, mint korábban gondoltad. Kicsit csalódottnak érzed magad, mert látszólag egyre inkább távolodtok az imádottaddal az általad megálmodott jövőtől. Lehet, hogy csak eltúlzod a dolgokat, azért ki kellene öntened neki a szívedet. Sajnos most az egyedülállókat is becsaphatja a randipasi, aki másnak adta ki magát.

Skorpió

Szingliként kedved támad a kiránduláshoz, az utazgatáshoz. Mindegy, hogy egyedül teszed vagy a barátaiddal, nehéz lesz nem összegabalyodnod egy sráccal a hétvégén. A párban élők között lehet némi feszültség, főleg azért, mert a jegy szülöttei féltékenyek lesznek a pasijuk viselkedése miatt.

Nyilas

Szeretsz meglepődni, és új dolgokat felfedezni, így ez a hétvége is tartogat neked romantikus és forró élményeket, amik közelebb visznek titeket egymáshoz Mr. Biggel. Annyira úsztok a szerelemben, hogy meglepő fordulatot vehet a kapcsolatotok. A szingli Nyilasok a legnagyobb szórakozás közepette azt veszik észre: hozzácsapódott egy szexi idegen.

Bak

Nem kell olyannak lenned, aki nem vagy, és nem kell megváltoznod a szerelmedért. Éppen ezért veszed fontolóra a kapcsolatod folytatását, mert most már eleged van a korlátokból, elvárásokból, és talán azt is érzed: a pasi nem éri meg, hogy még több áldozatot hozz érte. Szingliként viszont most ragyogó formában leszel!

Vízöntő

Már nem érzed azt: mindenáron szükséged van egy pasira a boldogsághoz, akár szingli, akár párban élő vagy. Ez nem valami csalódott belenyugvás, sokkal inkább megvilágosodás. Párban élőként időszerűnek érzed, hogy elengedd magad, mert egészen eddig te eveztél a csónakban. Most a szerelmed jön.

Halak

Ez a hétvége arra emlékeztet, milyen rövid az élet, és miért olyan fontos, hogy olyannal légy együtt, aki tényleg boldoggá tesz. Éppen ezért, ha azt érzed, lassan halad a kapcsolat vagy döcögős, akkor most kiteríted a lapjaidat. A szinglik pedig nem várnak tovább, és belevetik magukat a párkeresésbe.