A hétvégi horoszkóp szerint az új év első hétvégéjén újraírhatják a kapcsolataikat a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Vigyázz Kos, ne veszítsd el a fejedet, amikor a (leendő) anyósod megpróbál beleszólni a kapcsolatotokba. Ne hagyd, hogy egy beszélgetés vagy megjegyzés beárnyékolja a romantikusnak induló hétvégéteket. A szinglik most nem járnak sikerrel, mert olyan srácok találják meg őket, akiket inkább messzire elkerülnének.

Bika

Úgy érzed, a szerelmed ugyanolyan, mint a többi srác? Vagy a pasiról gondolod ezt, akivel ismerkedsz? A hétvégén érzelmileg zaklatott lehetsz, ezért ne hamarkodj el semmilyen döntést. Ha pedig esetleg a barátaid szavai járnak az eszedbe, gondold át, hogy vajon biztosan igazuk van-e.

Ikrek

Valószínűleg otthon maradtok a hétvégén Mr. Biggel, és a legnagyobb romantikában és szerelemben fogtok úszni. Most igazán minden tökéletes lehet, és minden pillanatot élvezni fogsz, amit együtt töltötök. Ha szingli vagy, megismerkedhetsz valakit, akinek sikerül azonnal elrabolnia a szívedet.

Rák

A hétvége a romantika jegyében telik, és pontosan azt fogod kapni a pasidtól, amire vágysz. Rengeteg meghitt bújás és szerelmes együttlét vár rátok, legalábbis, ha odafigyeltek arra, hogy ne stresszeljetek a külső tényezők miatt, amik megpróbálnak betörni a kis világotokba.

Oroszlán

Le kell folytatnotok néhány kemény beszélgetést az imádottaddal a jövővel, illetve a problémáitokkal kapcsolatban. Légy őszinte vele, mert csak így találhattok megoldást a gondokra vagy érheted el, hogy teljesüljenek a vágyaid. Minden esély megvan arra, hogy a hétvégén visszataláljanak egymáshoz azok, akik korábban eltávolodtak.

Szűz

A pénzügyek vagy a jövővel kapcsolatos tervek miatt összepattanhattok Mr. Biggel. Fontos lenne, hogy hideg fejjel gondolkodjatok, különösen akkor, ha valamilyen döntés előtt álltok. Arra is ügyeljetek, hogy minden kérdést tisztázzatok, mert most könnyen félreérthetitek egymást.

Mérleg

Attól még, hogy párban élő vagy, ugyanúgy kell tudnod önmagadat is szeretni. Ezen a hétvégén érdemes lenne több időt és energiát fektetni saját magadba, semmint a kapcsolatodba. Nem gondolnád, pedig ez jótékony hatással lenne rátok. A szingliknek is megéri most az önszeretetet gyakorolniuk.

Skorpió

Furcsa, amikor az ember az egyik pillanatban szerelmes valakibe, a következőben pedig már nem. Mielőtt a szakítás mellett döntenél, alaposan gondold át a dolgot, ne hirtelen felindulásból dönts. Talán még egy pro-kontra listát is érdemes lenne írnod.

Nyilas

Jót tenne a kapcsolatotoknak, ha kimozdulnátok otthonról. Esetleg közös programokat szervezhetnétek a barátokkal. A társaság pozitív hatással lenne rátok. Szingliként pedig nagy az esélye annak, hogy épp a barátnőid segítségével sikerül bepasiznod.

Bak

Készen állsz arra, hogy elfogadd mindazt a jó dolgot, amit az imádottad kínál neked. Ez nemcsak boldogságot, hanem előrelépést is hozhat a párkapcsolatotokban. Az egyedülállók pedig összeismerkedhetnek valakivel az egyik közösségi oldalon.

Vízöntő

Ne feledd Vízöntő: mindenkinek más a szeretetnyelve. Meglehet, a pasid nagyon is szeret téged, csak éppen úgy mutatja ki, ahogy tudja, nem pedig úgy, ahogy annak örülnél. A szinglikhez sem átlagos módon közelít egy srác, ezért nekik is jusson az eszükbe: ő így mutatja ki az érzéseit.

Halak

Azon agyalsz, hogy megossz-e egy titkot a szerelmeddel vagy a sráccal, akivel ismerkedsz? Ezt alaposan vedd fontolóra. Megvan a jogod ahhoz, hogy megtartsd a titkaidat, és vannak esetek, amikor jobb is. A hétvégén sokat foglalkozol a múlttal, és ez elvonja a figyelmedet a jelenről és a jövőről.