A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők a sarkukra állnak a hétvégén, a szinglik a barátaikkal kerülhetnek közeli kapcsolatba. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Úgy érzed, a párkapcsolatod mostanában túl sok energiát követel tőled, mégsem alakulnak jól a dolgok. Talán változtatnod kellene a prioritásokon, és többet foglalkozni saját igényeiddel. Miről mondtál le az utóbbi időben a pasidért? Ideje megadni azt magadnak! Meglehet, ez segít észhez térnie, hogy többet kellene tennie kettőtökért.

Bika

Nagyon sokat tanulhatsz a szerelemről vagy éppen az önbizalomról az egyik barátodtól. De azt sem lehet kizárni, hogy átalakul a barátságotok valami többé. A párban élőkre extra romantikus napok várnak, akár otthon lesznek, akár elutaznak valahova, de valószínűleg végig úszni fognak a boldogságban.

Ikrek

Ideje újra átgondolni a kapcsolatodat, Ikrek. Meg lehet még menteni? Ha igen, akkor komolyan bele kell állnotok a siker érdekében. Tudasd a pasiddal, mire van szükséged. Az egyedülállók óriási önbizalomfröccsöt kapnak a barátaiktól, ami segít helyrebillenteni a lelki világukat.

Rák

Talán most nehéz időszakon mentek keresztül az imádottaddal, de ne aggódj Rák. A kihívások még erősebbé teszik a kapcsolatotokat. A szinglik több időt tölthetnek egy közeli barátjukkal, és kölcsönös vonzalom alakulhat ki közöttük. A kérdés az, merik-e kockáztatni a barátságukat a párkapcsolatért.

Oroszlán

Legendás vagy arról Oroszlán, hogy ha szeretsz valakit, akkor azzal mindent megosztasz. A hétvégén minden jóval elkényezteted Mr. Biget, és talán nem tűnik fel neked, de egy kissé kényelmetlenül érezheti magát. Egyrészt érdemes lenne több teret adnod neki, másfelől hagyd, hogy viszonozza mindazt a jót, amit kap tőled.

Szűz

Fülledt és romantikus napokra számíthatsz a szerelmeddel, akár bekuckóztok, akár elmentek kirándulni vagy wellnessezni. A szinglik számára nagyon mozgalmas időszak lesz, és rettentően élvezni fogják a barátaikkal és a családjukkal töltött perceket.

Mérleg

Elnyomva érzed magadat a kapcsolatodban, Mérleg? Akkor ideje beszélni erről az imádottaddal, ha nem akarod, hogy tönkre menjen a viszonyotok. A szinglik nagyon élvezik, hogy végre jut idejük önmagukra és mellette azért flörtölgetnek a Tinderen vagy a neten egy-két sráccal.

Skorpió

Beleszeretni a legjobb barátodba egy valóra vált álom lehet, de mint minden kapcsolaton, ezen is dolgozni kell. Oké, hogy már barátok vagytok, de párként is össze kell szoknotok. A már meglévő párok kapcsolatában kiemelten fontos a hétvégén a kommunikáció és az őszinteség, ami közelebb hozhatja őket egymáshoz.

Nyilas

Nagyon stresszes vagy az utóbbi időben, és meglehet, hogy a szerelmed viselkedése most csak olaj a tűzre. Ha úgy érzed, ahelyett, hogy megkönnyítené az életedet, még meg is nehezíti, érdemes lehet egy kis időt külön tölteni a hétvégén. Az egyedülállók viszont extra figyelmet kapnak és többen is érdeklődhetnek irántuk.

Bak

A flörtölés szórakoztató lehet, de néha energiapazarlás. Vedd észre, ha valaki csak játszadozik veled és nem akar tőled semmi komolyat. De ez nemcsak a szinglikre lehet igaz, hanem a párban élőkre is, akik esetleg megragadtak egy rossz vagy időrabló kapcsolatban. Ne dugják homokba a fejüket!

Vízöntő

Jó, hogy szeretnél a másik fél kedvében járni, de ne ess túlzásokba. Ha elmennél valahova ahelyett, hogy otthon ülnél, akkor tedd azt. Nem kell mindig a pasidra várni, hiszen neki ugyanannyit kellene tennie a kapcsolatba, mint neked. Ez a hétvége bizonyos tekintetben ébresztő lehet neki is és neked is.

Halak

A hétvégi lecke a következő: add magadnak azt a szeretetet, amit megérdemelsz, és ne keresd azt valaki mástól. Légy kedves magaddal Halak, akár szingli vagy, akár párban élő vagy. Már eddig is túl sokat foglalkoztál a szerelmeddel vagy azzal, hogy meghódíts valakit. Talán a következő napok fordulópontot hoznak az életedbe.