Néhány csillagjegy nem mer beszélni a vágyairól a pasijával, mások összevesznek, vagy éppen az egyéjszakás kaland mellett döntenek! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Meglehetősen mozgalmas hétvége előtt állsz! Sok időt töltesz barátaid társaságában, és ez alól a pasibarátok sem képeznek kivételt. Valakivel mostanában közelebb kerültetek egymáshoz, és most kipróbáljátok, milyen is az a barátság extrákkal.

Bika

Kis konfliktus adódhat közted és a pasid között, ami miatt majd fújtok egymásra. A szinglik horgára sem akad most hétvégén senki, így valószínűleg nem sok szexre számíthatsz, de attól még te egész nyugodtan kényeztesd magad!

Ikrek

Mit szeretnél, Ikrek? Magad sem tudod? Vagy ez folyamatosan változik? Oké, lépj egyet hátra, és nyugodj meg, mert túl sok minden történik a hétvégén, és hajlamos lehetsz meggondolatlanul rohanni egy olyan pasi karjaiba, aki csak szexet vagy egyéjszakás kalandot ígérhet. Vagy ezt akarod?

Rák

Sokat agyalsz azon: ideje felrázni a nemi életeteket, és valami új dologgal előállni. De amikor ott lenne a lehetőség, hogy beszélj erről a pasiddal, mindig meggondolod magad! Meddig szeretnéd ezt csinálni? Tök oké a fürdőben titokban kényeztetni magad, de lehet még jobb lenne, ha az emberedet is bevonnád!

Oroszlán

Ha bulizni mész a hétvégén, készülj úgy: nem biztos, hogy otthon ébredsz vagy pedig nem egyedül! Bizony, egy egyéjszakás kalandban lesz részed. A párban élők kissé laposnak találhatják a nemi életüket, de ezen csak a fantázia és a tettek segíthetnek, szóval hajrá!

Szűz

Mát megint túl sokat dolgozol, Szűz, és ez a kapcsolatod, a vágyaid rovására mehet. Vagy időd, vagy energiád nincs a szeretkezésre, és ez így nem mehet tovább, te is tudod! Ezen csak te segíthetsz, és nem kellene megvárnod, amíg a pasid is szexuálisan frusztrált lesz, méghozzá veled együtt.

Mérleg

Mi lenne, ha nem csak álmodoznál a vágyaid megvalósulásáról, hanem meg is élnéd azokat? Ne légy szégyellős megmondani vagy megmutatni a pasidnak, mire lenne igényed! Légy bevállalós! Nézzetek együtt pornót, inspirálódjatok, és próbáljatok ki valami egészen új dolgot!

Skorpió

Ez egy olyan hétvége Skorpió, mikor minden a kedved szerint történhet! Szexi kalandra vágysz? Bármelyik exed vagy pasibarátod kapható rá! Vagy párban élőként az embereddel huncutkodnál? Tedd azt! Ha pedig az ég egy adta világon senkihez sincs kedved, akkor elő egy jó könyvvel vagy a vibrátoroddal.

Nyilas

Többen is szeretnének a kegyeidbe férkőzni, és üzenetekkel bombázhatnak a hétvégén. Vajon ki lesz az, akinek esélyt adsz? Ha jól döntesz, már a hétvégén fantasztikus szexélményben lehet részed! A párban élők a munka és a magánélet között egyensúlyoznak. Tartsanak szünetet, és bújjanak össze a pasijukkal!

Bak

Kicsit morcos lehetsz a napokban, mert úgy érzed, mindig csak a pasid vágyai vannak kielégítve, méghozzá akkor, amikor ő akarja. Ahelyett, hogy csendesen duzzognál vagy összevesznél vele, add  tudtára a gondjaidat, valamint a vágyaidat, és kedvezzetek neked!

Vízöntő

A hétvégén félreéritek egymást a pasibarátoddal vagy éppen a szerelmeddel. Úgy tűnik, valami olyanba egyeztél bele, amiről nem is tudtál. Csak rajtad áll, hogy egyből egy izgalmas, forró élmény lesz vagy ha kissé kínosan is érezve magatokat, de jót nevettek rajta, és annyi.

Halak

Egy parázsvitából óriási balhé törhet ki nálatok, méghozzá a legkellemetlenebb időpontban, és gátat szab a hancúrozásnak. De nem kell így lennie! Egy azonnali békülős szex szupergyorsan feloldhatja a feszültséget, máskülönben elmarad a hétvégi lepedőgyűrés.