Amíg egyes  csillagjegyek  forrón romantikáznak, mások új dolgokat próbálnak ki! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Egy kissé fagyos a hangulat, amit szívesen felmelegítenél a lelked mélyén, de nem akarsz megint te kezdeményezni, ezért inkább szenvedsz a szex és az érintés hiányától. Szingliként nagy az esélye annak, hogy egy új randipasi az ágyába csaljon.

BIKA

Tökéletes az összhang közted és az embered között. Egész hétvégén be lesztek zsongva, és hogy ne legyen olyan unalmas az a sok együttlét, egyikkőtök bedobja a házi szexfilm forgatását. Tégy úgy, mintha ott sem lenne a kamera, és csak élvezd!

IKREK

Szingliként, a legnagyobb meglepetésedre egy közeli barátoddal bújhatsz ágyba. Párban élőként viszont túl feszült vagy ahhoz, hogy a szexre gondolj, és kimondottan frusztrál, ha a pasid bepróbálkozik. Beszélj vele erről, hiszen nem gondolatolvasó!

RÁK

Nagyon vonz téged egy srác, és annyira akarod, hogy már a hétvégén az ágyában találhatod magad. Csak utána meg ne bánd! A párban élők kalandvágyó oldala előtör, és új izgalmakra vágynak. Talán most jött el az ideje annak, hogy kísérletezzetek anális szexszel vagy a BDSM-mel!

OROSZLÁN

Akkora a szenvedély és a tűz közted és a lovagod között, hogy a legváratlanabb helyeken és időben tör rátok a szex iránti vágy. Amíg otthon vagytok, addig konyhapulton vagy a zuhanyzóban csináljátok, de házon kívül nem lesz könnyű dolgotok!

SZŰZ

Szingliként váratlanul szerelmes leszel, és amíg sikerül megszerezned a pasit, addig nem marad más, minthogy rágondolva kényezteted magad. Párban élőként viszont a pasid fog kényeztetni, és olyan dolgokat is megtesz, amiket korábban nem volt hajlandó.

MÉRLEG

Bemászol egy szexi pasi ágyába a randi után, mert úgy érzed, van jövőtök, de sajnos átverés áldozata lehetsz, és örökre  felszívódhat szex után. A párban élők viszont azt tapasztalják, folyton közbe jön valami, mikor összebújnának, így nem sok szexre számíthatnak.

SKORPIÓ

Meglepő módon, most inkább a csókoké és az ölelkezéseké a főszerep, semmint a fantáziadús és gyakori lepedőgyűréseké. De így is csodálatosan telik a hétvégétek, és talán most még közelebb érzed magadhoz a Rómeódat.

NYILAS

Aggódsz a kapcsolatod miatt, ezért úgy döntesz, megvalósítod a pasid minden (titkos) vágyát, hogy imádjon téged. Azért ne vállalj be olyat, amitől kitör a frász rajtad a lelked mélyén. A szinglik főleg chaten keresztül élvezik a könnyed flörtölést.

BAK

Unalmasnak, egyhangúnak érzed a nemi életedet. Mi lenne, ha feldobnád? Lepd meg a pasidat egy új szexi fehérneművel, egy vetkőzős tánccal, vagy beszerezhetnél egy vibrátort mindkettőtök örömére.

VÍZÖNTŐ

Egy kissé nyűgös vagy a hétvégén, és soknak érzed a szerelmedet, aki szinte állandóan szexet akar. Ahelyett, hogy morcosan megadnád magad vagy elhúzódnál, beszélj vele a problémádról.

HALAK

Szeretkeztek a pasiddal, de mégsem vagy jelen. Az eszed máshol jár, és sokszor már csak arra ocsúdsz fel, hogy vége van. Nem ártana rendet tenned odabent! Szingliként viszont nagy élvezetedet leled a pasikkal való  flörtölésben a Tinderen.