Maszturbálás  nem volt még olyan élvezetes a csillagjegyeknek, mint amennyire a következő napokban lehet! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden!

KOS

Ha kerülöd az összeveszést, akkor forró és izgalmas hétvégében lesz részed, már csak azért is, mert kedved támad uralkodni a pasidon, aki élvezni fogja a helyzetet. Szíved szerint el sem hagynád az ágyat, mert amíg szexeltek, addig minden rendben van köztetek!

BIKA

Eléggé viharosan alakul a hétvégéd, és ha nem fogadod el a lovagod békülési szándékát - huncutkodással együtt -, vagy te nem folyamodsz hozzá, akkor egy darabig fasírtban is lesztek. Szingliként viszont élvezheted a gondtalan flörtölést!

IKREK

A pasid szokatlanul viselkedik, és szexszelni sincs kedve, viszont te meg égsz a vágytól. Így valószínűleg nem marad más, minthogy titokban maszturbálsz, miközben forró fürdőt veszel. A szinglik is az  önkényeztetést  választják, méghozzá jó sokszor!

RÁK

Rajtad múlik, lesz-e szex a hétvégén, kedves Rák. Neked kell ágyba vinned a Rómeódat, aki vevő is a dirty talkra, meg arra, hogy egy kicsit durvuljatok. A szingliket erotikus álmok kínozzák, és az sem ritka, hogy álmukba tapasztaljanak orgazmust.

OROSZLÁN

Óriási a szexuális étvágyatok, és sok új dolgot kipróbáltok a hétvégén a pasiddal. Az  üvöltő sárkányról  hallottatok már? Az egyedülállók is hamar belebonyolódhatnak egy kapcsolatba, ami pont olyan párás estét eredményez, mint a Titanic szexjelenete.

SZŰZ

Tőled függ, mennyire lesz  szexgazdag  a hétvége, Szűz. Ha még szereted a pasidat, akkor romantikus szeretkezésekből nem lesz hiány. De ha már kihűlőfélben van a szíved, kerülni fogod az érintését. A  szinglik  hosszú idő óta először, újra ágyba bújhatnak!

MÉRLEG

Sajnos nem lesz olyan forró a hétvége, mint remélted. Ha szexeltek is, unalmasnak, egyhangúnak érzed. Nagyobb örömöt lelsz az önkielégítésben, főleg, ha végre kipróbálod azokat az új módszereket, amikről annyi jót olvastál.

SKORPIÓ

Maximálisan élvezed az élet örömeit Skorpió, és a pasid egyre ügyesebb kényeztet minden létező módon, és  rekordsebességgel  juttat el a csúcsra. A szinglikre is vad, állatias szeretkezés várhat az új kedvesükkel.

NYILAS

Kielégítő napok várnak rád! Reggel, délben, és akkor este is lepedőt gyűrheted a szerelmeddel. A szinglik esténként felnőtt filmet nézve kényeztethetik magukat, és a kísérletezésük kifizetődik: olyan  orgazmusban  lesz részük, mint talán eddig még soha!

BAK

Amíg nem próbáltok komoly dolgokról beszélgetni, és inkább csak szexeltek, minden a legnagyobb rendben van köztetek! A  szinglik  valami olyannal kísérleteznek, amivel sosem mertek, és meglepődnek azon, mi okoz nekik gyönyört!

VÍZÖNTŐ

Nem túl fényes a helyzetetek, Vízöntő. Hamarabb összevesztek a hétvégén, minthogy eljussatok az akcióig, így szexmentes napok várnak rátok. Az egyedülállók élvezik a figyelmet, amint a neten kapnak, de jobb híján egy szexi pasiról  fantáziálva kényeztetik magukat.

HALAK

Párban élőként most kevésbé élvezed a szexet. Fejben sem vagy igazán jelen, de valószínűleg lelkileg sem. Meglehet, épp rossz passzban vagy, de az is lehet: már másé a szíved. Amíg nem fejted meg a problémádat, ne erőltesd a dolgot!