A szinglik nem fognak unatkozni, a párban élők kapcsolatán sokat segít a jó szex! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Olyan pasival juthattok el az ágyig, aki korábban egyáltalán nem tetszett neked. A kellemes csalódás a szexben, szinte garantált! A párban élők kísértésbe eshetnek, és félreléphetnek.

BIKA

Most aztán tényleg mindent megadsz a pasidnak, amire vágyik. Olyan örömöket okozol neki, amitől a szemében egy szexistennőnek fogsz tűnni, és elhiheted: a hálája az egekbe repít téged.

IKREK

Romantikus szeretkezésekkel töltitek meg június első hétvégéjét a pasiddal. Minden tekintetben tökéletesnek találod, és maximálisan kielégíti a szexuális vágyaidat is.

RÁK

A szingli Rákok váratlanul az ágyban találhatják magukat a randipasijukkal. Talán ez majd segít eldönteni, lesz-e folytatás. A párban élők szexszel próbálják jobbkedvre deríteni a szerelmüket. Nagyon ötletes!

OROSZLÁN

Párás, fülledt szexélmények várnak a jegy szülöttjeire. A párban élők sokat lelkiznek az együttlét után, ami segít elmélyíteni a kapcsolatukat. A szinglik pedig kiélvezik a barátság extrákkal lehetőségeit.

SZŰZ

Eldöntötted, hogy most többet foglalkozol önmagaddal, ezért minden létező módon igyekszel kényeztetni a testedet, a lelkedet. Még egy új maszturbációs technikát is kipróbálsz, vagy pedig hosszasan gyakorlod az önkielégítés művészetét.

MÉRLEG

A párban élők szenvedélyesen imádják egymást egész hétvégén, néha a legváratlanabb helyeken és időpontokban esnek egymásnak. A szingli Mérlegek pedig egy kollégájukkal vagy pasibarátjukkal bújhatnak ágyba.

SKORPIÓ

A szinglik olyan pasinak szavazhatnak bizalmat, aki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket az ágyban. A párban élők most akár több órán keresztül is szeretkezhetnek, annyira belejönnek egymás csúcsra juttatásába!

NYILAS

Mostanában nem esik annyira jól a szex, mint máskor. Mi a baj, Nyilas? Beszélj a gondjaidról, az érzéseidről, mert amíg a lelki problémák nem oldódnak meg, a lepedőgyűrést sem fogod élvezni.

BAK

A párban élők most kevesebbet szeretkeznek, de sokkal meghittebb más alkalmakhoz képest. Több időt szánnak az előjátékra, amitől a szex is intenzívebb lesz. A szingliket több randimeghívást is kaphatnak, méghozzá igen szexi pasiktól!

VÍZÖNTŐ

A szingliket szabályosan ostromolják a pasik, különösen a neten, szóval, ha randizni szeretnének, lesz kivel elmenniük! A párban élő Vízöntők felfrissítik a nemi életüket. Íme, néhány szexjáték ötlet vagy új póz.

HALAK

Ne menj bele olyanba, amit igazából nem akarsz, mert attól csak sérülni fogsz. Ezért légy őszinte a szerelmeddel. Ha pedig a randipasidnál szeretnéd bebiztosítani magadat, akkor sem a szexet kellene választanod. Bízz az egyéniséged varázsában!