Élménydús napok várnak a csillagjegyekre, és rengeteg meglepetés éri őket az ágyban! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Nagyon forró éjszakákat tölthetsz el az egyik közeli barátoddal. Még akkor is, ha párban élő vagy. Iszonyatosan vonz a barátod, pedig te is tudod, hogy nem lenne fair a pasiddal szemben.

BIKA

Akadhat egy-két zökkenő, de utána jöhet a párás szerelmeskedés Mr. Biggel, aki sokkal odaadóbb lesz a szokottnál! A szingli Bikák épp a csajos program alatt ismerkedhetnek meg egy szexi idegennel.

IKREK

Életed legromantikusabb lepedőgyűréseiben lehet részed a hétvégén. A szerelmeddel testi-lelki szinten egymásra vagytok hangolva, és olyan örömöket okoztok a másiknak, mint még soha.

RÁK

A szinglik ágyba bújhatnak egy közeli ismerősükkel. Nem árt, ha tudják, hogy a pasi komolyan gondolja a kapcsolatot! A párban élők olyan dolgokkal kísérleteznek, amikre korábban nem voltak hajlandók. Jöhet az anális szex?

OROSZLÁN

Elég szenvedélyes hétvégéd lesz, és nem csak azért, mert a pasid mindent megtesz azért, hogy a kedvedben járjon. De akadhat rajta kívül más is, aki meg akar hódítani téged. A szinglik sem fognak unatkozni, többi srác is feldobhatja napjaikat.

SZŰZ

Nagyon vállalkozó szellemű leszel a hétvégén, és talán még a pasidat is ráveszed az édeshármasozásra vagy a swingerezésre. A szinglik viszont szex után jöhetnek rá, hogy mégsem akarnak együtt lenni azzal, akivel randiztak.

MÉRLEG

Erotikus filmbe illő szeretkezések várnak rád, Mérleg! Gyönyörteljes együttlétekben lesz részed egy pasibarátoddal. De nemcsak a szingliket juttathatják többszörös orgazmushoz, hanem a párban élőket is!

SKORPIÓ

Meglepetésként ér, hogy a szerelmed kész szexmester lesz. Olyan nyelv- és szextechnikáról tesz tanúbizonyságot, amiről eddig még sosem. A szinglik játékos flörtölésekkel szórakoztathatják magukat a társkereső appokon.

NYILAS

Romantikából nem lesz hiány a hétvégén. A gyertyafényes vacsit hosszú és forró előjátékozás, majd elnyújtott mindful szex követheti. Aztán jöhetnek az új pózok. Mit szólnátok a mérföldezéshez vagy a szakadék pózhoz?

BAK

Szeretnétek új dolgokkal kísérletezni Mr. Biggel. Ha eddig még nem tettétek, most biztos beszereztek pár szexkütyüt vagy BDSM kelléket. Most nagyon nyitottak vagytok egymás szexfantáziájának kielégítésére.

VÍZÖNTŐ

Gyakran civakodtok szenvedélyesen a pasiddal, de ugyanolyan forró is lesz a békülés. A szinglik kísérletező hangulatban lesznek, és kedvük támad feltérképezni testük örömközpontjait.

HALAK

Vagy nagyon elégedett, vagy elégedetlen lehetsz a szerelmed szextudásával. Ha az utóbbiról van szó, csendes puffogás helyett finoman mondd el neki, mit kellene tennie ahhoz, hogy jobb legyen!