Néhány kivételtől eltekintve, a párban élők romantikus szexre számíthatnak, a szinglik sikerrel hódítják meg a kiszemeltjüket! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A randipasid szeretne veled az ismerkedés után rögtön ágyba bújni. Csak rajtad áll, mi lesz ebből. A párban élők romantikus lepedőgyűrésre számíthatnak reggelente és akár esténként is!

BIKA

Egy pasi félreérheti a szándékaidat, és azt hiheti, le akarsz vele feküdni, így kínos szituban találhatod magad. Kivéve persze, ha tényleg ez volt a célod, Bika! A párban élők extra forró hétvégére számíthatnak, sok-sok örömteli hancúrozással.

IKREK

Mintha ünnepnapokból állna a hétvége, a pasid sorra elégíti minden szexuális vágyadat, olyan gyönyöröket okozva, amiket sokáig fogsz emlegetni. A szingliket valaki nagyon szeretné ágyba csalni, a kérdés: engednek-e neki.

RÁK

Légy óvatos, Rák, mert egy bulis este után olyan mellett ébredhetsz, akiről fogalmad sincs kicsoda, vagy nagyon is tudod, ahogy azt is: csak egy estére szólt a kapcsolatotok. Ha nem akarod, hogy szívfájdalom legyen a vége, gondolkodj, mielőtt cselekszel!

OROSZLÁN

Mindenáron meg akarsz szerezni egy pasit, és ezért hajlandó vagy ágyba is bújni vele, hogy a szextudásoddal hódítsd meg. Csak nehogy aztán csalódás legyen a vége! A párban élőknek végre lesz idejük romantikázni, és kipróbálnak egy teljesen új dolgot az ágyban!

SZŰZ

Szingliként szexi flörtölésben lehet részed, ami jót tesz az önbizalmadnak. A párban élő Szüzek pasija viszont olyannal kísérletezik az ágyban, ami nagyon nem jön be a jegy szülötteinek.

MÉRLEG

Feltűnően csak a szexre leszel vevő a hétvégén, a társas kapcsolatra már kevésbé, és hiszed vagy sem, ez rosszul eshet a szerelmednek. Azok a szinglik, akik alkalmi pasira vágynak: lazán találhatnak.

SKORPIÓ

Szingli Skorpióként élvezheted az önfeledt maszturbálást, és néhány új technikának köszönhetően soha nem tapasztalt gyönyörhullámot élhetsz át. A párban élőknek sem lesz okuk a panaszra, mert vad, szenvedélyes szexben lesz részük gyengéd karmolással, hajhúzással, amitől a mennyekben érezhetik magukat.

NYILAS

Eléggé száraz lesz a hétvégéd, és talán még össze is rúgjátok a port a pasiddal. Még a szingliket is érheti csalódás, mert visszautasítják a potyaszex ajánlatukat. Ne vedd a szívedre, inkább szerezz örömöt magadnak!

BAK

Mindenki téged akar Bak, de te most nem adod be senkinek a derekadat, csak élvezed a figyelmet, és a könnyed flörtöket. A párban élők viszont olyat hancúrozhatnak, amilyenre rég nem volt példa: lesz benne vadulás és jó néhány új, rögtönzött póz is!

VÍZÖNTŐ

Szexi üzeneteket válthatsz azzal, akit igyekszel vadul meghódítani. Totálisan be leszel gerjedve, kénytelen leszel levezetni a szexuális feszültségedet! A párban élők is állandóan egymásnak esnek, méghozzá ott, ahol éppen vannak: a kocsiban, a konyhában…

HALAK

Nem ez lesz életed legszexgazdagabb hétvégéje, viszont így legalább rengeteg időd jut önmagadra. Szedd rendbe magadat testileg és lelkileg egyaránt, hogy minden tökéletes legyen, mire újra akciózhatsz!