Néhány csillagjegy élete legfergetegesebb szexélményére számíthat! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Búgd a pasid fülébe, mire vágysz, és megadja neked! Ennek fényében még a bilincs, és más BDSM kellékek is előkerülhetnek a hálóban! Szingliként is fantáziálj bátran, és életed orgazmusát okozhatod magadnak!

BIKA

A következő napokban meglehetősen tüzes hangulatban leszel, Bika. Hajlamos vagy szabályosan lenyomni a pasidat az ágyban. Légy óvatos ezzel, nehogy rossz néven vegye, amiért folyton csak te uralkodsz! Engedd néha, hogy férfi legyen!

IKREK

Még a hétvégén is dolgozol vagy legalábbis a munkán agyalsz, és emiatt a háttérbe szorul a szerelmi életed. Ettől függetlenül remekül megvagytok a Rómeóddal, csak éppen nincs energiád a lepedőgyűrésre. Ha szenvedélyben nem is, de meghittségben bőven lesz részed!

RÁK

Új kalandok és izgalmak várnak rád. A szerelmeddel a szexualitás új szintjeit fedezhetitek fel. A szinglik megismerkedhetnek egy másik kultúrából származó férfival, aki varázslatos élményeket nyújt majd nekik az ágyban.

OROSZLÁN

Ha tehetitek, maradjatok a szerelmeddel az ágyban egész hétvégén! Fergeteges élményekben lenne részetek! Most a szex kimondottan gyógyító hatással van a testetekre és a lelketekre egyaránt. Sőt, még a szinglik szerelmi bánatán is segítene.

SZŰZ

Életed egyik legromantikusabb hétvégéje elé nézel, fülledt, forró szexszel. Olyan tökéletes és gyönyörteljes együttlétekben lesz részed, mint a filmekben. A szinglik sem kivételek, akik ágyba bújhatnak egy közeli barátjukkal!

MÉRLEG

A mennyországban fogod érezni magad, olyan romantikus és gyönyörökkel teli napokban lesz részed, Mérleg. Az embereddel olyanok lesztek, mint a friss szerelmesek. A szingliknek sem lesz okuk a panaszra, mert szinte minden pasi megfordul utánuk, jóformán akárkit megkaphatnak!

SKORPIÓ

Szexolimpiát tartotok a hétvégén! Valószínűleg még sosem szeretkeztetek annyit a pasiddal, mint amennyit a következő két napban fogtok. Még az is lehet, hogy a lakást sem hagyjátok el. A szinglik ne kapkodjanak el semmit, ha úgy érzik, még nincs itt az ideje!

NYILAS

A hétvégén most leginkább csak pihenésre vágysz. Nincs kedved a szexhez, inkább a meghitt bújást vagy a magányos perceket preferálod jobban. Szingliként pedig előszeretettel dobod fel az estéidet egy kis önkényeztetéssel.

BAK

Apróságokon, félreértéseken kaphattok össze a pasiddal, ami miatt borulnak a szexszel kapcsolatos terveid. Szerencsére ez csak átmeneti! Amíg megoldódik a helyzet, fókuszálj magadra, épp itt az ideje kényeztetni a testedet és a lelkedet!

VÍZÖNTŐ

Nem ez lesz életed legforróbb hétvégéje. Olyan helyzetek adódhatnak, amik keresztbe tesznek a vágyaidnak. Ha nem megy el teljesen a hangulatod tőle, akkor viszont most csak magadra számíthatsz.

HALAK

Eléggé se veled, se nélküled hangulatban leszel. Egyik pillanatban kívánod a pasidat, a másikban már messzire elkerülnéd. Valószínűleg, ha tisztáznátok a felszín alatti problémákat, sor kerülhetne a békülős szexre.