A szinglik szinte egész hétvégén flörtölnek, míg a párban élők új dolgokkal kísérleteznek! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A párban élők szerelmi élete eléggé ellaposodott, ezért nem ártana feldobniuk! Mit szólnának a  szerepjátékozáshoz  vagy a házi szexfilm készítéséhez? A szinglik egy váratlan helyen csíphetnek fel egy pasit, akivel hamar ágyban találják magukat!

BIKA

Szingliként akárkit megkaphatsz a hétvégén, de te most inkább csak szórakozol. Azért légy óvatos Bika, ne bánts meg senkit! Ezt a párban élők is megfogadhatnák, akik meggondolatlanul, felhevült érzelmi állapotban, félreléphetnek egy közeli barátjukkal.

IKREK

Ha te most tudatosan nem figyelsz arra, hogy romantikázzatok a pasiddal, akkor nem sok forró élményben lesz részetek. Talán azért, mert mindketten dolgoztok, vagy fáradtak vagytok, és nem élvez prioritást a szex.

RÁK

Romantika és szex jellemzi a hétvégédet. Most te leszel az, aki többször is kezdeményez, és valósággal maga alá gyűri a pasiját. A szingliknek megtetszik az új szomszédjuk vagy egy új ismerősük, és mindent bevetnek azért, hogy meghódítsák.

OROSZLÁN

Most nehezedre esik a szexre koncentrálni, mert miközben csináljátok, akkor is máshol jár az eszed, pedig sok új dologgal próbálkoztok. Az anyagi gondokon, a melón, meg csupa olyan dolgon, amin nem kellene. Ha nem megy, inkább ne erőltesd, vagy pedig próbálj meg kikapcsolni, kedves Oroszlán!

SZŰZ

Nem tervezed, de mégis sikerül egy közeli barátoddal összemelegedni és ágyba bújni. Csak nehogy a barátságotok bánja! A párban élők főleg reggelente huncutkodnak az ágyban, és élvezik, hogy végre nem kell sehová rohanniuk a hétvégén. Még az új pózok kipróbálásához is kedvetek támad.

MÉRLEG

Egész hétvégén  flörtölni  fogsz, és rendkívül élvezed, hogy szinte mindenki téged akar! Párban élőként új szintre emelhetitek az együttléteket, mivel kipróbáljátok a mindful szexet vagy éppen a tantrát, és olyan élményekben lesz részetek, mint még soha!

SKORPIÓ

A szinglik ellenállhatatlanul vonzzák magukhoz a pasikat, így még az is lehet, lesz kivel ágyba bújniuk a hétvégén! A párban élőknek is sikerül az ujjuk köré csavarniuk a szerelmüket, aki kész a  legmerészebb álmaikat  is valóra váltani.

NYILAS

Most a karriered áll első helyen, nem pedig szex. Ezért dolgozol a hétvégén vagy pedig teljesen ki vagy purcanva a meló miatt. A párban élőknél ez okozhat némi feszültséget!

BAK

A hétvégén váratlan problémát tapasztalhatsz: nem tudsz kielégülni vagy csak nagyon nehezen! Ne aggódj Bak, valószínűleg csak az a baj, hogy nehezedre esik koncentrálni vagy kimerültél. Ne erőltesd a dolgot, inkább pihend ki magad!

VÍZÖNTŐ

Mágnesként vonzod a pasikat, de valahogy egyik sem fog meg! Szerencsére, magadra legalább számíthatsz, és olyan módokon kényezteted a testedet, mint soha! A párban élők között konfliktus adódhat, de a békítő szexnek köszönhetően minden feszültségük elszáll.

HALAK

Kirándulni mentek a pasiddal, méghozzá kocsival? Ez esetben készülj, mert útközben elkaphat benneteket a vágy, és egy kis autós szexszel dobjátok fel a nemi életeteket!