A csillagjegyek pasijai nagyon be lesznek indulva, míg a szinglik izgalmas kalandokra adják a fejüket! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A hétvégén a vad szeretkezések helyett inkább beszélgettek az embereddel. De talán épp ez indíthat be, hogy a következő napokban mennyire jól megértitek majd egymást, és meglepő módon, milyen jókat dumcsiztok!

BIKA

Több pasi is érdeklődik irántad, Bika. Kifejezetten élvezed most a könnyed  flörtöket. Velük ellentétben a párban élők minden alkalmat megragadnak, hogy egymásnak essenek, egész hétvégén csak szeretkezni fognak!

IKREK

Erőfeszítéseket sem kell tenned, anélkül is forró lesz a helyzet. A pasid nagyon be lesz indulva, és mindent elkövet azért, hogy lázba hozzon téged. Nincs más dolgod, mint élvezni a próbálkozásait!

RÁK

Eléggé feszült lehet nálatok a hangulat, mivel épp rezeg a léc a kapcsolatotok alatt. Esténként ugyan összebújhattok, hogy legalább a testi vágyaitok kielégülésre leljenek, de ha nem oldjátok meg a gondjaitokat, ezek lehetnek az utolsó együttlétek!

OROSZLÁN

Valami igazán pikánsra adod a fejedet a pasiddal vagy azzal a sráccal, akivel éppen ismerkedsz. Eleinte csak viccnek szánjátok, de aztán komolyra fordul a dolog, és egy igazán forró  telefonszexben lesz részed!

SZŰZ

Azt gondolod, kívül-belül ismered magadat. Nos, tévedsz, Szűz! A pasid valami olyanra vesz rá, amit korábban elutasítottál volna, most viszont totálisan lázba hoz és élvezed! Ugyanilyen megdöbbentő felismerésben lehet részük a szingliknek is.

MÉRLEG

A szinglik bulizni mennek a hétvégén, és nagy eséllyel talál olyat, akivel szívesen ágyba is bújna vagy akár ágyba is bújik! A párban élők hullámokban szeretkeznek, gyakran tapasztalják majd, hogy hirtelen megkívánják egymást.

SKORPIÓ

A szerelmed  elképesztő meglepetésekkel rukkol elő! Ezek lehetnek romantikus gesztusok, pezsgős, gyertyafényes szeretkezések, de az is lehet, hogy előkerül a  bilincs  meg a paskoló is, és észtveszejtő gyönyöröket okoz majd neked.

NYILAS

Feszült vagy a munka, esetleg az anyagiak miatt, és nehezedre esik kikapcsolódni, pedig a lovagod több módon is igyekszik ellazítani. Miért nem engeded magadat elcsábítani? A szinglik sincsenek partizós hangulatban, de azért a Tinderen találnak egy-két szórakoztató fickót!

BAK

Érdemes hallgatnod a pasidra, aki új pózokat, játékszereket, módszereket próbál becsempészni a nemi életetekbe. Eleinte furcsának tűnhetnek, de végül nem fogod megbánni, ha engedsz az újításnak!

VÍZÖNTŐ

Randizni mész a hétvégén egy szexi pasival, majd a randi közepén úgy dönthettek, felrúgjátok a szabályokat, és előbb lepedőt gyűrtök, majd utána folytatjátok az ismerkedést! A párban élők között adódhat némi feszültség, de nincs olyan, amit ne tudnának szexszel orvosolni!

HALAK

Iszonyatosan be leszel zsongva a hétvégén, alig bírsz majd magaddal. Kedved támad káma-szútrázni, végigszexelni a lakást, a lényeg, hogy izgalmas és kalandos legyen az együttlét! Szingliként újfajta  maszturbációs technikával  próbálkozol, ami meglepő orgazmusokat eredményezhet!