Feszültek lesznek a csillagjegyek, mert nem jut elég idő vagy energia a szexre! A hétvégi szexhoroszkópból most minden kiderül! 

KOS

A hétvégén összezörrenhettek a pasiddal, mert mindketten úgy érzitek: a másik szükségletei vannak jobban kielégítve, és ezen most sajnos a békülős szex sem segít. Beszéljétek át a dolgot, ha már megnyugodtatok!

BIKA

Szörnyű fáradtság vesz erőt rajtad. Vagy az ősz teszi? De semmi energiád nem marad a szexre. A pasid viszont nem fáradt, és ha nem kommunikálod megfelelően az érzéseidet, könnyen összeveszhettek. A szinglik viszont boldogan kényeztetik magukat reggelente, miután kialudták magukat.

IKREK

Talán a neten olvasol egy különleges szextechnikáról, vagy a barátnőidtől hallasz egy orgazmuscunamit okozó tippet, és kedved támad kipróbálni. Olyan élményben lesz részed, mint még soha! A szinglik bulizni mennek, és másnap olyan mellett ébredhetnek, aki nem rémlik nekik. Túl jóra sikeredett a parti, Ikrek?

RÁK

Egyszerűen nincs időd a szexre! Végig dolgozol vagy rohangálsz, és nem marad időd a pasidra, aki persze feszült lehet, mert elhanyagolva érzi magát. Viszont éjszaka, miután aludtál egy keveset, kész vagy bedobni magadat az embered legnagyobb örömére.

OROSZLÁN

Szingliként a régi képeidet nézegetve úgy döntesz: felhívod az egyik exedet. A baráti borozgatás pedig simán szexbe torkollik. A párban élők óriási vitát generálhatnak azzal, hogy szex után az exükről kezdenek beszélni. Miért teszed ezt, Oroszlán?

SZŰZ

Nagyon is égsz a vágytól, hogy összebúj a pasiddal, de sehogy sem jut rá időd. Sok a meló vagy a feladat, ami miatt állandóan pörögsz. Emiatt gyakran feszültek lehettek az embereddel együtt. Ha nem találtok rá időt, könnyen összeveszhettek!

MÉRLEG

Egy félreérthető vagy meggondolatlan megjegyzés miatt összeveszhettek a pasiddal. Majdnem rámegy az egész hétvégétek, de szerencsére este vagy reggel a békülős szex mindent megold köztetek. A szinglik felfedezik az önkényeztetés legújabb szintjét a szexjátékuk segítségével.

SKORPIÓ

Szingliként a bulit választod, ahol találkozol egy szexi idegennel, és akivel valószínűleg egymásnak is estek, de utána úgy is váltok el, hogy nem számítotok folytatásra. A párban élők esténként a minőségi, minfulness szex hívei lesznek, és feledhetetlen gyönyöröket tapasztalnak így meg.

NYILAS

Egy nap többször is kielégíted önmagadat. Hihetetlenül színes módokon teszed, így elképesztően változatos gyönyörökben lesz részed, és olyan orgazmusokat tapasztalhatsz, mint még sosem! A párban élők is kísérleteznek, pontosabban: tesztelik a pasijukat!

BAK

A hétvégén kissé pechesnek érezheted magad. Akárhányszor összebújnátok a szerelmeddel, közbejön valami, így sosem juttok el a fináléig, ami miatt persze feszültek lehettek. Ne aggódj, ez csak átmeneti, és legkésőbb hétfőn sikerülni fog eljutni a tűzijátékig!

VÍZÖNTŐ

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, mivel dobd fel a szerelmi életedet, ám a pasid most nem vevő az elképzeléseidre, és talán a szexre sem kapható. Úgy dönthetsz, hogy titokban szerzel örömöt magadnak! A szinglik sokat fantáziálnak a kiszemeltjükről, és rá gondolva elégítik ki magukat.

HALAK

Romantikából, szenvedélyből nem lesz hiány! Valamilyen spirituális szexgyakorlattal - talán tantrával - fűszerezed magad a nemi életeteket, amitől soha nem tapasztalt kéjélményekben lesz részed.