Szinte minden csillagjegy számíthat most fülledt erotikus élményekre! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Rég nem volt már olyan szexélményben részed, mint amilyenben most lesz! Meglehet az annak köszönhető, hogy új dolgot próbáltok ki a pasiddal. vagy végre beszerzitek a szexjátékot, amivel régóta szemeztetek. Oltári élmény vár rád!

BIKA

A hétvégén vad és érzéki vágyakkal lesz tele a fejed. Mi lenne, ha nemcsak álmodoznál róluk, hanem meg is tennéd őket? Az álmok igenis valóra válhatnak, pláne, ha tudatod a pasiddal, mire vágysz! Ha pedig éppen nincs, az se gátoljon meg az örömszerzésben!

IKREK

Nagyon benne van a pakliban, hogy egy összejössz egy munkatársaddal vagy egy buliban felszedsz egy pasit egyetlen éjjelre. De ez bizonyos remek éjszaka lesz, és nem bánod meg! A párban élők viszont kissé le vannak eresztve, fel kellene dobniuk a nemi életüket!

RÁK

Szomorú lehetsz Rák, mert a pasid nem ér rá a hétvégén, vagy szingliként épp nincs senkid. De ki mondta, hogy szomorúnak kell lenned? Itt a lehetőség, hogy végre kipróbáld a mesés élményeket ígérő  csiklómasszást  vagy más kéjélményeket, amelyekről nemrég olvastál!

OROSZLÁN

A szinglik megismernek egy pasit, és a szokottnál is gyorsabban bújnak ágyba vele. De a párban élő társaik is rendesen gyűrik majd a lepedőt a hétvégén, mivel az Oroszlánok felfokozott szexuális vágyat tapasztalnak, és átszeretkezhetik az egész hétvégét.

SZŰZ

Különleges szexélményekben lesz részed, és talán a legvadabb vágyaid is megvalósulásra kerülhetnek! Most jöhet el az ideje annak, hogy kipróbáljátok az édeshármast vagy anális szexet. Igencsak fülledt hétvége elé nézel!

MÉRLEG

A hétvégén pont olyan forrón és szerelmesen fogtok szeretkezi a pasiddal, mint a Titanic szexjelenetében. Ráadásul nem is egyszer! Nagy most köztetek a love, és emiatt könnyen szaladhat a ház is, de most ne is törődjetek a házimunkával, vár az ágy!

SKORPIÓ

Gyorsan végezz el minden házimunkát Skorpió, tudj le minden kötelezettséget, mert utána nem lesz lehetőséged! Magához szegez az ágy a pasiddal együtt, aki ráadásul egy igencsak extrás meglepetéssel lep meg: egy szexjátékkal. Ezért is kell letudnod minden feladatot, mert elhiheted, nem akarod majd letenni!

NYILAS

Most inkább romantikus, semmint vad, fülledt szexélmények várnak rád. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogtok szexelni, de most tökéletesen boldoggá tesz titeket a szerelmes összebújás. Kivéve a szingliket, ők azért megpróbálják megdönteni a rekordjukat, hány orgazmus fér bele egymás után.

BAK

Tökéletesen kielégíti a párokat a meghitt, romantikával dúsított hétvége. Most nem biztos, hogy az ölelések és a csókok további tetteket eredményeznek, ám ettől még csodásan érzitek majd magatokat a pároddal. Talán túl fáradtak vagytok a hancúrozáshoz, de úgyis tudjátok: be fogjátok pótolni!

VÍZÖNTŐ

A szinglik könnyedén becsalhatnak bárkit az ágyukba. Nagyon tüzes hangulatban lesznek, és kell valaki, akin levezethetik a feszültségüket, méghozzá örömteli körülmények között. A párban élők hajlanak arra, hogy a lehető legvadabb dolgokkal kísérletezzenek, szóval jó eséllyel előkerül náluk az ostor.

HALAK

Egy kicsit csalódott lehetsz, mert úgy érzed, többet adsz az ágyban, mintsem kapsz, talán még kielégítetlen is maradsz. Ugye tudod, hogy a duzzogás nem segít, de az igen, ha beszélsz róla a pasiddal? A szinglikkel is hasonló történhet, akik egyéjszakás kalandra adják a fejüket, de ilyenek ezek a futó kalandok, nem mindig hozzák a kívánt eredményt!