A következő napokban romantikus élmények várnak a csillagjegyekre! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Pontosan tudod, mi a jelenlegi helyzet a kapcsolatodban, és azt is tisztában vagy: hová tart a dolog köztetek. Ám ez a hétvége nem alkalmas a romantikázáshoz, de ne csüggedj, a hét végén belép a diagramod kapcsolati zónájába a Vénusz, és onnantól kezdve rengeteg szexben lesz részed!

BIKA

Ha szerelmi életed különösen száraz volt az utóbbi időben, itt az ideje, hogy flörtölj, és keress valakit, akivel bolondozhatsz! Vasárnap lesz a legszerencsésebb napod, így érdemes arra a napra időzíteni a randidat! A szinglik legyenek résen, mert van egy cuki munkatársuk, aki rajong értük! Ebből még bizony bármi lehet!

IKREK

Ez a hétvége zseniális a szerelmi életedben, különösen, ha kalandra vágysz! Nyugodtan kérdezd meg a közeli barátodat, jöhet-e a barátság extrákkal, aligha mondana rá nemet! A hét végén a Mérlegbe lépő Vénusz hatására majd áttanulmányozod a lehetőségeidet, hogy ki az, akivel komoly kapcsolatot is kezdhetnél.

RÁK

Még téged is megdöbbent Rák: mindenki téged akar! A hétvégén egy csomó cuki pasi ostromol téged, közöttük néhány exed is sorban áll. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy kísérletezz a szerelmi életedben (ágyban és azon kívül is), flörtölj másokkal, és jól érezd magad anélkül, hogy aggódnod kellene az elköteleződés miatt.

OROSZLÁN

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy a Rómeód tudtára add, mit akarsz tőle, valamint szingliként éreztesd a neked tetsző pasival: bejön neked. De ennél konkrétabbat ne tegyél! Most akkor arathatsz sikert, ha csak feldobod a labdát, a többit a másik félre bízod.

SZŰZ

Ez az utolsó hétvége, amikor a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója a jegyedben jár, úgyhogy használd ki! Oszd meg vágyaidat a szerelmeddel, csípd fel a dögöst az esti buliban, vagy írj rá egy szexi fiúra a Tinderen. Elhiheted: elsöprő sikert fogsz aratni! Mindenki teljesíteni fogja a vágyaidat!

MÉRLEG

A szerelem bolygója, a Vénusz még mindig a grafikonod múltbeli és befejezetlen ciklusainak 12. házában van, így ezen a hétvégén nem sok szexben lesz részed. Helyette viszont megküzdhetsz az exeiddel, akikkel ideje lenne végleg lezárnod a kapcsolataidat. De legalább a jövő héten kész pasimágnes leszel!

SKORPIÓ

A szerelmed vegyes jeleket küld, és ez nagy terhet ró rád. Menj és önts tiszta vizet a pohárba! Most komolyan tervez veled vagy sem? Nem biztos, hogy túl sok szexben lesz részed a hétvégén, de legalább pontosan tudni fogod, mi a szitu.

NYILAS

A Mérleg-szezon az új kapcsolatok kialakításáról szól, és te most igazán elfogadod ezeket a lehetőségeket! A hétvégén lazán találsz olyat, akivel flörtölhetsz, mi több, egy barátságodhoz is hozzáadhatod az extrákat! Viszont vasárnap lesz a legszerencsésebb napod a szerelemben.

BAK

Szerelmi életed fontos pontjához érsz ezen a hétvégén, Bak. Igencsak benne van a pakliban a tartós kapcsolatban élőknél, hogy készen állnak egy következő szintre lépni, és kimondani a boldogító igent. Ha pedig nemrég ért véget a kapcsolatod, ideje túltenni magadat rajta és visszaülni a nyeregbe!

VÍZÖNTŐ

Ez a hétvége inkább romantikus és meghitt lesz, semmint szexben gazdag, ha párban élő vagy. Viszont a szinglik ne siessenek beleugrani valakinek az ágyába, legyenek türelmesek, mert jövő héten rájuk találhat a nagy szerelem!

HALAK

Ha szingli vagy, és készen állsz arra, hogy párra lelj, akkor minden esélyed megvan arra, hogy vasárnap vagy kedden megleld az új szerelmedet! Kattanj rá a társkeresőre, menj el a kedvenc bárodba, vagy párban élőként dobj egy SMS-t a pasidnak, hogy romantikázni szeretnél!

Via