A horoszkópod azt is elárulja, hogy ha nehéz helyzetbe kerülsz, mennyire könnyen találod meg a megoldást vagy kiutat. Mások másban erősek, az alábbi 3 csillagjegy egyik tálentuma azonban az, hogy jól viselik a kiélezett, nehéz helyzeteket, stresszes szituációkat.

Rák

A Rákok könnyen és biztonsággal hagyatkoznak a megérzéseikre, az intuícióikra. Nem feltétlenül jó helyzetfelismerő-készségük által vágják ki magukat könnyen a nehéz helyzetekből (bár ez sem ritka náluk!), hanem egyszerűen csak a hatodik érzékükkel megérik, hogy mit csináljanak, merre induljanak, és rendszerint igazuk is lesz. Sőt, a Rákok megérzései gyakran annyira jók, hogy a nehéz helyzeteket úgy oldják meg, hogy előre megérzik és elkerülik őket.

Szűz

A Szűzek egyik erőssége a gyakorlatiasságuk, az intelligenciájuk és szorgalmuk, ezzel tudják megoldani a nehéz helyzeteket, és többek között a karrierjükben is ez van a leginkább segítségükre. Nem pánikolnak be, és egyszerre látják a szituáció egyes fontos részleteit, de a kontextust is, így felismerik, mi a teendő, és különösebb panaszkodás vagy drámázás nélkül megcsinálják.

Bak

A Bakok nagy fegyvere a kitartás. A Bakok az élet valamennyi területén a kezükbe veszik a sorsukat, és ha valamit elhatároznak, akkor azt véghez is viszik. Nehéz helyzetbe kerülve kitartóan dolgoznak azért, hogy a szituációból kikerüljenek, és hát nem lennénk annak a nehéz helyzetnek a helyében, amelyiknek egy feldühödött Bakkal kell farkasszemet néznie!