Tedd meg magadnak a szívességedet, és kerüld elm esszire ezeket a csillagjegyeket, mert túlságosan különböztök!

Kos

Kos lányként: Tökéletes barát lehet az Oroszlánból, de pasiként nem jársz jól vele. Mindketten tüzes jegyek vagytok, szóval a forró szex garantált lenne, ám azonkívül állandóan veszekednétek és versengenétek.

Kos pasiként: A Rákok nagyon érzékenyek, és valljuk be: te nem vagy a legtürelmesebb ember a bolygón. Folyton csak korlátozva éreznéd magadat a Rák mellett, és számottevő hajveszteséget okozna a kiborulásaival.

Bika

Bika lányként: Biztonságra vágysz, és egy megbízható partnerre. Ezeket pont nem fogod megkapni a Vízöntőtől. Nem tartja be az ígéretét, mindent szabály felrúg, azt csinál, amit akar, és túl kiszámíthatatlan lenne számodra.

Bika pasiként: A békés, visszafogott élet híve vagy, nem vagy egy bulikirály. Egy Oroszlán lány viszont állandóan pörög, szórakozik, és szüksége van reflektorfényre. Örökösen paráznál mellette, mikor un meg és hagy el téged, hiába fürdetnéd a csodálatodban.

Ikrek

Ikrek lányként: Szeretsz mindent megbeszélni, nyílt lapokkal játszani. A Skorpió, a zodiákus legtitokzatosabb jegye viszont nem akar az érzéseiről, a titkairól, a gondolatairól csevegni. Örökösen kívülállónak éreznéd magadat mellette, és folyton aggódnál, mit titkol előled.

Ikrek pasiként: Nem csíped a nyers őszinteséget, a kritikát, sem pedig az otthonülést. Márpedig a Bak lány nem fogja vissza a véleményét, imád kritizálni és igen: békésen ülni otthon, és nem bírja a spontaneitást. Be kell látnod: nem ő az igazi!

Rák

Rák lányként: Szeretetre és megértésre vágysz. A Kos viszont nem az érzelmek az embere, és teljesen kiborítana a hirtelen haragja, a dühkitörései, a nyers őszintesége. Ő meg a te érzékenységedtől szaladna ki a világból. Egyszerűen nem adhatjátok meg azt egymásnak, amire vágytok.

Rák pasiként: Nagyon érzelmes vagy, és szükséged van valakire, aki megért és támogat. A Szűz lánytól ezt tutira nem kapod meg. Túlságosan kritikus, és nem olyan empatikus, mint amennyire te. Túl különbözőek vagytok, és non-stop vitáznátok.

Oroszlán

Oroszlán lányként: Maximális hűséget és odaadást vársz el a párodtól. A Vízöntő viszont nem bírja, ha korlátozzák, és nem szokása másokat dicsérni, mivel ő is elismerésre vágyik. Kell neked az állandó az versengés, és egy sosem alkalmazkodó pasi?

Oroszlán pasiként: Szeretsz szórakozni, kacérkodni, nem igaz? Egy Skorpió mellett erre esélyed sem lenne. Iszonyatosan féltékenyen, és minden egyes gyanús üzenetnél, megmozdulásnál megcsalással vádolna, és rossz néven venné, amikor elmennél a barátaiddal péntek este kocsmázni.

Szűz

Szűz lányként: Biztonságra vágysz és arra, hogy mindig számíthass a pasidra. Egyszóval: komoly kapcsolatot keresel. A Nyilas viszont fejvesztve menekül ezek elől, mert szabad, gondtalan életre vágyik, és hogy azt tegye, amit akar. Szóval, ez nem fog összejönni!

Szűz pasiként: Egy gyakorlatias, precíz, szorgalmas ember vagy, épp, mint a Bak! De két földhözragadt ember együttléte egy idő után unalmassá, egyhangúvá válna mindkét fél számára. Vagyis nulla romantika és szenvedély lenne köztetek.

Mérleg

Mérleg lányként: Szeretsz barátkozni, flörtölni, ugyanakkor nagyon vágysz a biztonságos, harmonikus légkörre. A Skorpió viszont nem bírja elviselni, ha másra néz a szerelme, és nem éppen a legkiegyensúlyozottabb jegy ahhoz, ahogy megadja neked a vágyott békességet.

Mérleg pasiként: Te egy légies ember vagy, aki szeret flörtölni, és izgalmas kalandokba keveredni. Mindez összeférhetetlen a Rák lány elveivel, aki biztonságot keres egy kapcsolatban, és egy hűséges pasi oldalán képzeli el az életét, valamint nem kell attól félnie, hogy az meg unja, majd elhagyja. Szeretnéd a feszengő Rákot erről állandóan biztosítani?

Skoprió

Skorpió lányként: független ember vagy, aki szeret irányítani. Akárcsak a Kos. A szex rettenetesen jó lenne köztetek, tüzes, érzelemgazdag és fantáziadús, de amúgy tönkre tennétek egymást. Egyikőtök sem bírná, hogy a másik uralkodni próbál felette.

Skorpió pasiként: Nem vagy a lelkizés híve, a Halak viszont igen. Ebből az lenne, hogy örökös bizonytalanságban telnének a napjaitok, abban a hitben: titkoltok valamit egymás elől. Valószínűleg a féltékenység, és az érzelmi kapcsolódás hiánya kinyírná a kapcsolatot.

Nyilas

Nyilas lányként: A szórakozás, a szabad élet híve vagy. A Szűz viszont hosszú távra tervez és gyakran szőrszálhasogatóan kritikus tud lenni. Sehogy sem tudnátok összeegyeztetni az elvárásaitokat, és az életstílusotokat.

Nyilas pasiként: Mindig keresed az új izgalmakat, szeretsz ismerkedni, kalandozni. A Bikának viszont a biztonságra és a megszokásokra van szüksége, meg persze egy potenciális férjre. Ebből kifolyólag láthatod, nem vagytok éppen nyerő páros!

Bak

Bak lányként: Nem vagy oda a merész kalandokért, a spontaneitásért, meg az állandó bulizásért sem. Úgyhogy nem a Nyilas lesz álmaid pasija, aki viszont rajong ezekért. Csak egymás idegeire mennétek, mert mindig mást akarnátok, és nem tudnál megbízni a Nyilasban.

Bak pasiként: Szereted megtervezni a jövőt, főleg a pénzügyi alapokat. A Mérleg pedig tudod mit preferál? A pénzköltést és a szórakozást. A hajadat tépnéd a Mérleg pénzzel kapcsolatos szokásaitól, „éljünk a mának” jelmondatától.

Vízöntő

Vízöntő lányként: Szereted azt tenni, ami jól esik, és nagyon nem bírod, ha megmondják neked, mit csinálj, ahogy a fojtogató szeretetet sem bírod elviselni. Ezért ne jöjj össze a Bikával, aki megpróbálna magához láncolni, és szívesebben töltené veled minden idejét otthon, kettesben.

Vízöntő pasiként: Egy független, magányos típusú ember vagy. Nem valószínű, hogy sokáig bírnád a Halakkal, aki állandó figyelemre és törődésre vágyik, meghogy a pasija kiszámítható legyen. Rád sok mindent lehet mondani, csak éppen ezt nem!

Halak

Halak lányként: Neked az kell, hogy valaki odaadóan szeressen, törődjön veled és megértsen. Egy életen át. Ezt aligha adhatja meg neked a szabadságszerető, kalandvágyó Nyilas. Nem fogja valóra váltani a romantikus regénybe illő álmaidat.

Halak pasiként: Hűséget és kiszámíthatóságot vársz el a szerelmedtől. Ezért kerüld el messzire az Ikreket, akinek állandóan új izgalmak és élmények kellenek. Óriási a szabadság iránti igénye, ráadásul eléggé hangulatingadozó, és minimum két „énje” van. Ez nem igazán fedi le a kiszámíthatóságot, nem igaz?