Jennifer Lopez  (jelenleg Jennifer Affleck!) és Ben Affleck – akik 1969. július 24-én, illetve 1972. augusztus 15-én születtek – egy meghitt szertartás keretei között összeházasodtak július 17-én, pénteken.

De vajon mit mondanak a csillagok a kapcsolatukról?

Maisy Bristol asztrológus egy gyors pillantást vetett a születési diagramjukra, hogy megállapítsa, mennyire kompatibilis Bennifer valójában.

Ben Affleck

Csillagjegy: Oroszlán

Oroszlánként Ben vonzza a reflektorfényt, de ez igazán logikus, ha figyelembe vesszük, hogy mindössze hét évesen, 1981-ben debütált színészként, és azóta is szerepel filmekben, valamint filmeket rendez.

Ugyanakkor az Oroszlánok a csillagjegyek pomponlányai, és Ben is biztatja, támogatja Jent a folyamatosan fejlődő karrierjében. Boldogan osztozkodik a reflektorfényen, hiszen nagylelkű, és gáláns ember a csillagjegye alapján.

Születési diagram az elemzéshez:

Napjegy = Oroszlán

Holdjegy = Skorpió

Aszcendens = Rák

Vénusz = Rák

Plútó = Mérleg

Szaturnusz = Ikrek

Jennifer Lopez

Csillagjegy: Oroszlán

Jennifer  ugyancsak egy igazi Oroszlán, aki szeret mások csodálatában fürdőzni. Olyan szuperképességekkel van megáldva, amelyek miatt csak csodálni lehet: énekel, táncol, színészkedik, egyszóval hihetetlenül sokoldalú, mint egy vérbeli Oroszlán. Nemcsak gyönyörű, tehetséges, hanem aranyból is van a szíve.

Születési diagram az elemzéshez:

Napjegy = Oroszlán

Holdjegy = Skorpió

Aszcendens = Oroszlán

Vénusz = Ikrek

Mennyire kompatibilisek egymással?

Oroszlán-napok és Skorpió-holdak

Jennifer és Ben kémiája szó szerint bele van írva a csillagokba. Mivel mindkét hírességnek Oroszlán-napja és Skorpió-holdja van, Jennifer és Ben kozmikus, spirituális kapcsolatban állnak egymással.

Az a tény, hogy ugyanazok a nap- és holdjegyeik vannak, sokat elárul. Ez azt jelenti, hogy egyenletes ütemben haladnak egymás mellett. Ugyanolyan értékrenddel és karizmával vannak megáldva (Oroszlán),
de hasonló mélységgel és prioritással közelítenek a kapcsolatokhoz (Skorpió)

– mondja.

Vagyis minden adott ahhoz, hogy tartós kötelék legyen közöttük!

Konjunkció: Jennifer Vénusza az Ikrekben és Ben Szaturnusza az Ikrekben

Jennifer könnyed, kacér, érzelmekkel teli Vénusza Ben gyakorlatias, komoly, és racionális Szaturnuszával párosul.

Mivel a Vénusz a szerelem bolygója, a Szaturnusz pedig a rendszer, és a karma planétája is, csoda, hogy ők ketten újra összejöttek? Hiszen karmikusan kötődnek egymáshoz! Esetükben tényleg igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Szextil: Ben Plútója és Jennifer Skorpió holdjegye

„A Plútó a szex és a rejtélyek bolygója. Vonzerőt és érzékiséget sugároz, amit le sem tagadhatnak. Mivel Jennifer Skorpió holdjegyéhez kapcsolódik (a Skorpió uralkodóbolgyója a Plútó), ez azt jelenti, hogy kettejük között kézzelfogható a  szexuális kémia

– állítja a szakértő.

Jövőbeli kompatibilitás: Igen, működni fog!

Igen – kompatibilisek! Jennifer és Ben jövője fényesnek tűnik, azért is, mert...

Telihold a Bak jegyében

A házasságuk közvetlenül a Bak telihold után következett be az asztrológus szerint:

Ez a telihold arra kért bennünket, kezdjünk bele egy új üzletbe, szövetségbe, mert ez kell ahhoz, hogy boldogok legyünk. 

A Vénusz nem volt retrográd

Amikor Ben és Jen először eljegyezték egymást 2002 novemberében, azt a Vénusz retrográd idején tették, ami előre jelezte a kapcsolat végét. Most viszont a Vénusz a saját útján haladt az Ikrekben, ami szerepel is Jennifer képletében, így ilyen tekintetben is áldás van ez a kapcsolaton.

Hold trigonok

Július 17-én, pénteki napon mondta ki Jen és Ben a boldogító „Igen” Las Vegasban. Az esküvő napján erős holdhármasaik voltak. Jennifer odaadó, szexi Skorpió holdja erős trigont alkotott mind a Nappal, mind a Merkúrral, ami azt jelenti, hogy teljes lényével akarta a házasságot, és maximálisan dolgozni fog rajta.

Ezzel együtt Ben holdjegye szintén erős trigont alkotott az áthaladó Holddal, ami arra utal, hogy rettentően boldognak és nyugodtnak érzi magát a házasságban, és pont azt kapta, amire vágyott.

Egy szó, mint száz: az Oroszlán valóban megtalálta Oroszlánját.

Via