Valószínűleg a nyári időszak legintenzívebb hónapja következik szerelem tekintetében. A legtöbb csillagjegy kapcsolata révbe érhet a júliusi szerelmi horoszkóp szerint, de legalábbis sokkal pozitívabban alakul az elmúlt hónapokhoz képest. Ám olyanok is lesznek, akik inkább búcsút intenek a pasijuknak. A legtöbb szingli ugyancsak elégedett lehet a szerelmi életével, mivel hetekben belül találkozhatnak a Nagy Ő-vel. Görgess a csillagjegyedhez a bővebb információkért!

Kos

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 19., vasárnap

Sok mindenen mész keresztül a hónapban. Meggyógyítod a lelki sebeidet, és kész vagy megváltoztatni a kapcsolatod dinamikáját. Ez szakításhoz és/vagy új szerelemhez vezethet. Viszont tanultál a korábbi kapcsolataidból, és többé nem felejtkezel meg a saját igényeidről sem! Ugyanakkor, ha megváltoztatod magad belül, akkor a külsőd is megváltozik.

Július 19-én a Chiron, a gyógyító bolygó retrográdba fordul a csillagjegyedben. Ez egyfajta tükröt mutat neked, és cselekvésre késztet, hogy meghozz néhány a szerelmi életedet érintő döntést.

Bika

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 6., szerda

Tökéletes a hónap ahhoz, hogy megbeszéld a dolgokat a jelenlegi partnereddel vagy a kiszemelteddel, és megtedd a szükséges lépéseket. A következő hetekben sokkal szenvedélyesebbé teheted a kapcsolatodat, új alapokra helyezheted és talán még egy következő szintre is vihetitek.

Július 6-án a Mars, a bolygó, amely az elszántságot és a szenvedélyt uralja, belép a jegyébe, ami extra lendületet ad a szerelemmel kapcsolatos céljaid megvalósításához.

Ikrek

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 4., hétfő

Rengeteg flört vár a hónapban a szinglikre. Viszont az utolsó hetekben megismerkedhetnek valakivel az interneten, akivel jóformán azonnal egymásba szeretnek, mivel a kezdetetektől fogva egy húron pendülnek. Amennyiben párban élsz, akkor készülj, mert a párkapcsolatod újra fellángol, és ismét közelebb kerültök egymáshoz.

Július 4-én a Pallas belép az Ikrekbe, ami extra lökést ad neked ahhoz, hogy megnyílj a pasid vagy éppenséggel a kiszemelted előtt. Egyúttal olyan vonzerővel ruház fel, aminek csak kevesen tudnak majd ellenállni!

Rák

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 13., szerda

Túl sokat aggódsz amiatt, hogy mi van, ha már nem szeret a pasid, és szerinted már a  szakítást  fontolgatja. A rettegetésed odáig fajulhat, hogy te magad lehetsz az, aki elüldözi, ezért kellene megnyugodnod! Valószínűleg mindez csak a te fejedben van, ezért a hónap leckéje számodra az önelfogás és önbizalomnövelés. Ha sikerrel jársz, fellángolhat a kapcsolatod!

Július 13-án következik a második szupertelihold, amely romantikát és szerelmet hoz az életedbe. Végre kiteljesedhetnek a meglévő kapcsolatok, a szinglik pedig kifoghatják álmaik pasiját.

Oroszlán

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 23., szombat

Nem kisebb dolog történhet meg a hónapban, minthogy visszatér az exed, és adsz magatoknak még egy esélyt. Valószínűleg még te sem engedted őt el! A párban élők esetén nem az ex, hanem a régi szerelem tér vissza és tüzeli fel a kapcsolatot, ami megint olyan lesz, mint mikor összejöttek.

Július 23-án a Ceres belép a jegyedbe, és aznap történhet valami, ami végérvényesen megnyugtat a kapcsolatodat illetően. Egy szerelmi vallomás vagy jegygyűrű elég bíztató lehet, nem igaz?

Szűz

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 25., hétfő

Két dolog történhet a párban élőkkel a hónapban: szakítanak vagy összeházasodnak, de legalábbis sor kerülhet az eljegyzésre. Amennyiben az utóbbiról van szó, megnyugodhatsz, mivel pontosan azt a szerelmet kapod, mint amiről álmodtál.  

Talán épp július 25-én következhet be ez a sorsdöntő esemény. A szinglik számára is előnyösnek bizonyul, akik épp ezen a napon ismerkedhetnek meg valakivel. Akár ezen a napon, akár nem, de a jó hír az, ha párra lelnek a hónapban, jó eséllyel magát a Nagy Őt fogják ki.

Mérleg

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 20., szerda

Élénk társasági életet élsz a hónapban, ami előnyt jelent, ha szingli vagy, ugyanis szuperkönnyen ismerkedhetsz. Viszont a párban élők alaposan átgondolják a kapcsolatukat. A kérdés, tudnak-e mit kezdeni a kételyeikkel, és egyáltalán mennyire passzolnak a jövővel kapcsolatos elképzeléseik.

Július 20-án az utolsó negyedhold lesz Kosban. A szinglik ezen a napon jó eséllyel új kapcsolatot kezdhetnek, és ha a párban élők addig nem szakítanak, akkor romantikával és szenvedéllyel telik meg a kapcsolatuk.

Skorpió

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 5., kedd

A szingliknek elképesztő találkozásban lehet részük. Egy olyan személyt ismerhetnek meg, aki miatt képesek kilépni a komfortzónájukból. De nem lehetetlen, hogy a párban élőket is összehozza egy ilyen emberrel a sors, és kellemetlen vagy sem, de fontolóra kell venniük: ő lehet az igazi.

Július 5-én a Mars, a szenvedély, a szexualitás, az intimitás bolygója belép a Bikába. Ám nemhogy aznap, hanem egész hónapban forró együttlétekben lehet részed!

Nyilas

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 26., kedd

Nyugodj meg és dőlj hátra, mert már biztos: megtaláltad az igazit. Észre kell venned, hogy csakugyan azt kapod, amire vágytál, ez az ember nem álom. Ha eddig nem került sor, akkor a hónapban szinte biztos megtörténik az eljegyzés!

Július 26-án a Juno, a szerelem és a házasság aszteroidája a Halak jegyében végzi retrográd mozgását, ami új kapcsolatokat teremt. Kiváló időszak ez a házasságkötéshez vagy ahhoz, hogy szingliként belevágj egy új kapcsolatba.

Bak

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 17., vasárnap

Ha szingli vagy, minden esély megvan arra, hogy valaki olyannal jöjj össze, akit már ismersz! A párban élők kapcsolata pedig sokat fog változni a következő hetekben. A jegy szülöttjeként sok mindent átgondolsz, és egyúttal átértékelsz, aminek a vége az lehet: kész vagy megállapodni, és akár családot alapítani.

Július 17-én ideje átadni magadat a szeretet erejének. A Vénusz belép a Rákba, aktiválja a szívcsakra energiáját, és nyitottabbá tesz a szeretet adására és fogadására. Ennek hatására a szinglik váratlanul észrevehetik a környezetükben a legtökéletesebb partnert.

Vízöntő

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 28., csütörtök

Légy türelemmel, mert bizony ki kell várnod a június 28-ai újholdat az Oroszlánban ahhoz, hogy végre pozitív fordulatot vegyen a szerelmi életed. Egészen addig stagnálni fog vagy problémákkal, kihívásokkal telinek érzékelheted. Ám az újhold meghozza a romantikát és a vágyott változásokat. Onnantól kezdve a szinglik rövid időn belül párra lelhetnek, a meglévő kapcsolatok pedig kapnak egy új lendületet. Megéri kitartónak lenni, hiszen elnyered érte a méltó jutalmadat!

Halak

A legjobb nap a szerelmi életedben: július 25., hétfő

Olyan érzésed van, mintha mindenki téged akarna! Ám most nem vagy könnyen kapható és inkább kivárod azt a személyt, aki igazán megérinti a lelkedet, ugyanakkor nem próbál kalitkába akváriumba zárni. A párban élőkre vár néhány szerelmi lecke, de leginkább a jegy szülötteire, akiknek meg kell tanulniuk kiállni önmagukért, a vágyaikért, a személyes határaikért.

Június 25-én a Juno, a szerelem és a házasság istennőjéről elnevezett kisbolygó retrográd mozgásba kezd a csillagjegyedben, és a kapcsolatod sokkal intenzívebbé válik. Ne lepődj meg, ha a  nyarad azzal végződik, hogy Las Vegasba szöktök összeházasodni!