Nemrég jöttél össze a pasiddal, még óriási a rózsaszín köd, és kíváncsi lennél arra, meddig tart a l’amour? Vagy már jó ideje együtt vagytok, és jó lenne tudni, mire számíthatsz a jövőben? Akkor használd ezt a pofonegyszerű módszert arra, hogy választ kapj a kérdéseidre. Csupán annyi feladat, hogy kiszámolod az ún. kapcsolat számotokat, ami a számmisztika szerint felfedi a kapcsolatotok minőségét és várható tartamát!

A kapcsolat szám kiszámítása

Szükségetek lesz mindkettőtök születési dátumára!

Tegyük fel, hogy te 1990.06.12-én születtél, akkor a következőképp alakul a számolás: 1+9+9+0+0+6+1+3 = 29 = 2+9 = 11 = 1+1 = 2

A pasid születési dátuma mondjuk 1985.11.05., akkor így fest a számítás: 1+9+8+5+1+1+0+5 = 30 = 3+0 = 3

Tehát a te számod 2, az szerelmedé 3, így a kapcsolatotok száma: 5

Görgess lejebb, hogy megtudd, mennyire lesz időtálló a love köztetek!

A SZÁMOK JELENTÉSE

1

Gyakori hiba az 1-es számú pároknál, hogy egy kicsit mindketten önfejűek, és egyik fél mindig át akarja venni az irányítást a másik felett. Hajlamosak elnyomni a szerelmüket, ami viszont nyilvánvalóan zavarja a másikat. Ha ezzel nem hagynak fel, és nem tanulnak meg kompromisszumokat kötni, akkor lassan kivégzik a kapcsolatot.

2

A 2-es számú párok nagy bizalommal és hittel rendelkeznek, de a probléma az: nem fog sokáig tartani a kapcsolatuk, ha nem dolgoznak rajta. Kétféleképpen állhatnak a problémáikhoz: az egyik esetben dühösen vitatkoznak, míg a másik verzió ennek a véglete, és nem beszélnek róluk, nehogy összetűzésbe keveredjenek. A konfliktuskezelésben van hová fejlődniük.

3

A 3-as számú párnak izgalmas szerelmi életük van. Az elfogadó személyiségüknek köszönhetően nagyszerű partnerré válnak. Természetes vágyuk az élet élvezetére, a vidámságra és a változásokra, segíti őket az erős kapcsolatok kiépítésében. Nagy baj nem történhet közöttük, amíg azt érzik, hogy elfogadásban részesülnek, meghallgatják őket, és együtt hoznak döntéseket.

4

A 4-es párok képviselik az értelmet. Nagyon reálisan látják az életét, és a kapcsolatukat. Gyakorlatiasak, fegyelmezettek, mindig tudják, mit akarnak, és mindent megbeszélnek, vagyis, ha jók az alapok, akkor sokáig együtt lesznek. Mivel békeszeretőek, kerülik a konfliktust, és arra fókuszálnak, mivel építhetnék még a viszonyukat.

5

Az 5-ös számú párok szeretnek fejlődni. Mindig azon dolgoznak, hogy jobb legyen a viszonyuk. Sokat tanulnak egymásról és magukról, vagyis csekély az esélye a szakításnak. Évek múltán is lelkesen, és maximális odaadással dolgoznak a kapcsolatukon. Eleinte lehetnek bizalmi problémáik, de miután sikerül meggyőződniük arról, hogy megbízhatnak a másikban: nem lehet őket elszakítani.

6

A 6-os számú párok viszonya nagyon jó, mert  hűségesek  és ragaszkodnak egymáshoz. Meglehet, nem esnek könnyen szerelembe, és idő, mire összekovácsolódnak, de utána elválaszthatatlanok lesznek. Mindent megtesznek azért, hogy a másik elégedett, boldog legyen és biztonságban érezze magát. Kapcsolatuk tele van  szenvedéllyel  és szerelemmel.

7

A 7-es számú párok kíváncsiak és nyitottak, ha szerelemről, és romantikáról van szó. Olyan kapcsolatra van szükségük, amelyben fejlődhetnek, tanulhatnak magukról és egymásról. Akkor tudnak igazán kiteljesedni és boldogok lenni, ha  intellektuális  alapokon nyugszik a kapcsolat.

8

A 8-as párok meglehetősen tartózkodóak, mert nagyon érzékenyek és félnek a csalódástól, ami megakadályozza őket abban, hogy megmerjék mutatni önmagukat. Rengeteg vihart kell túlélniük, mire összecsiszolódnak. Sokáig kell ismerkedniük, hogy kibírjanak bontakozni. Ha nem dolgoznak tudatosan a kapcsolaton, akkor kétséges a sikere.

9

A 9-es számú párok a magasabb rendű szerelmet testesítik meg. Készek szeretetet adni és kapni. Viszont nagyon nehezen köteleződnek el. Nem szeretik, ha korlátok között érzik magukat. Fontos számukra, hogy megőrizzék a szabadságukat. Amíg azt nem érzik veszélyeztetve, addig virágzik a kapcsolatuk, és maximálisan odaadók egymással.