Egyszerűen utálnak egyedül lenni ezek a csillagjegyek, ezért ritkán szinglik. Képesek egyik kapcsolatból a másikba vándorolni vagy hosszú éveken át kitartani egy pocsék kapcsolatban. Akkor boldogok, kiegyensúlyozottak, ha van mellettük egy társ, aki mellett fontosnak, és szeretetreméltónak érezhetik magukat. Éppen emiatt rendkívül hűségesek is a szerelmükhöz, és jóformán bármit megtennének azért, hogy megtartsák. Mutatjuk, kikről van szó:

Rák

A Ráknak mindig kapcsolatban kell lennie. Ha a partnere a közelében van, megállás nélkül közeledik hozzá gyengéd érintéssel, odaadó szeretettel. Amennyiben nincs mellette, hajlamos lehet hívogatni, írogatni neki. Ha a Rák nem hall a szerelméről, meg kell nyugtatni, különben aggódni fog. Ősi késztetés az benne, hogy örökre meg akar bízni egy emberben. Megbocsátja a legrosszabb tetteket is, ha kell, csak élete fénye ne hagyja el, mivel ő ad értelmet a létezésének, és biztonságérzetet. Szüksége van valakire, akihez kötődhet, mert máskülönben elveszettnek, gyengének, kiszolgáltatottnak érzi magát.

Mérleg

A Mérleg utál egyedül lenni. Sőt, igazából képtelen is rá, ezért is keresi folyton partnere társaságát. Ugyanakkor megpróbálja bájjal és lazasággal elrejteni azt, hogy szörnyen rá van szorulva a kedvesére, de összeugrik a gyomra, ha a szerelme magára hagyja, és alig várja a közös bújást a tévé előtt. Ha a pasija elmegy valahova, megkérdezi mehet-e ő is, nem érdekli, ha unalmas üzleti megbeszélésről van szó.  Bármit megtesz azért, hogy ne kelljen egyedül aludnia, ugyanis csak párban érzi magát biztonságban az élet viszontagságaival szemben. Ezért is dolgozik görcsösen  a kapcsolat működéséért.

Halak

Ha valaki egyszer beköltözik a Halak szívébe, az nem menekülhet onnan egykönnyen. Annyira önzetlen, ragaszkodó, hogy szinte bármit megtesz bárkiért. Így van ez a párkapcsolatban is: a sokadik érzelmi pofon után is képes újabb esélyt adni a Nagy Ő-jének. Szüksége van valakire, akit szerethet, és érezteti vele: fontos és szerethető. Ezért is marad benne egy rossz kapcsolatban, nemcsak azért, mert megszállottan képes  keresni a jót másokban. Egyszerűen nem szeret egyedül csinálni semmit, kivéve, ha alkot. Nagyon érzékeny, és ha úgy tapasztalhja, imádottja elveszti érdeklődését iránta, még inkább kapaszkodni fog belé.

Via

Olvasnál még érdekességeket a csillagjegyekről?

3 csillagjegy, akinek nem okoz gondot a hazugság

3 csillagjegy, akivel a legnehezebb kijönni

Ez a 3 csillagjegy szerez a legkönnyebben magának ellenségeket