Ennek a 3 csillagjegynek nagyon oda kell figyelnie, milyen emberi kapcsolatai vannak. 

Szűz

A barátságos és visszafogott természeted mindenki számára csábító: mindenki remekül érzi magát melletted, csak úgy vonzod az embereket. Nem tévednek sokat, te tényleg egy nagyon mélyérzésű és kedves ember vagy, de néha pont ezért, kicsit többet teszel másokért, mint indokolt lenne. A kemény munkának néha kell, hogy te arasd le a gyümölcsét!

Ikrek

Udvarias vagy, és mindenkit egyenrangú partnerként kezelsz. Mindegy, milyen beosztásban dolgozik a másik, vagy milyen az anyagi helyzete, nálad minden ember egyenlő. Ezzel könnyen visszaélnek, és a kettőtök kapcsolatát úgy állítják be, mintha szorosabb lenne az igaznál. Főleg a szakmádban jellemző ez, sokan lesik, hogy húzhatnának hasznot a veled való ismertségből.

Nyilas

Nagyon szerény vagy, ám mellette hangos és pozitív. Te mindig a táraság középpontja vagy, ám ez sokak számára gyanús: hogyan lehet valaki népszerű, nyitott, mégis nagyon segítőkész és lelkiismeretes? Éppen ezért sokszor a rosszat feltételezik rólad, és nem ritka, hogy keresztbe tegyenek neked, mert a természeted túl szép, hogy igaz legyen. 

via