Valószínűleg ez a 3 csillagjegy a zodiákus legnyitottabb tagjai, szexuális értelemben biztosan. Mindhárman imádják a szexet, szeretik az újdonságokat, kíváncsi és felfedező természetűek. Mellettük nem lehet unatkozni - főleg az ágyban -, és olyan kalandos szeretkezések kifundálói, amit hosszú évek múltán is lehet emlegetni.

Ikrek

Biztos van, akit meglep az Ikrek jelenléte ezen a listán, de nem szabad elfelejteni azt a tényt, hogy kétarcúak, legalábbis sokoldalúak. Szóval igen, van nekik egy szupertitkos bevállalós oldaluk. Elvégre híresek arról, hogy mennyire csípik az újdonságokat, az új élményeket, és egy kicsit mindenbe belekóstolnak. A szex sincs így másképp, ami egy Ikrekkel önmagában véve is olyan, mintha egyszerre hárman lennének az ágyban. Hozzá kell tenni, az valódi édes hármast sem vetik meg! Ahogy nem áll tőlük távol a dirty talk sem, vagy a legextrémebb helyszínválasztás: tengerparton, próbafülkében, könyvtárban...

Oroszlán

Ugyebár az Oroszlánok szeretik a rivaldafényt, ahogy azt is, ha ők irányíthatnak. Főleg az ágyban! Szóval senki se lepődjön meg, ha előkerül A szürke ötven árnyalatának összes kelléke a hálószobában. Persze nem fognak mindjárt paskolóval kezdeni, de az biztos, hogy fölényesen uralkodnak majd a szexpartnerük felett. Azt sem árt tudni, hogy szívesen próbálnak ki új pozíciókat, sőt: nyitottak az édes hármasra is. Hiszen az Oroszlánokról beszélünk, miért ne akarnának még több örömöt és élvezetet, ha lehet?

Skorpió

Nem meglepő, hogy a Skorpiók a legbevállalósabb jegyek listáján szerepelnek. Mint azt tudjuk, szenvedélyesek, merészek, heves szexuális természettel rendelkeznek. Ez a vízjel különösen szereti az extrém szexet. Minél intenzívebb, szokatlanabb, annál jobb! Bátran kísérleteznek a különböző szexjátékokkal, a szerepjátékokkal, és nem vetik meg az édes fájdalmat sem, amit a forró gyertyaviasz okoz vagy az ostor finom csattanása a popsin, akár adják, akár kapják. Úgyhogy, aki ágyba bújik egy Skorpióval, annak igazán mindenre fel kell készülnie!

Érdekelnek a csillagjegyek?

A 3 legszerencsésebb csillagjegy

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát

Ez a 3 csillagjegy a legbosszúállóbb