Mindenkinek megvannak a maga parái, amiket általában titkol mások előtt – az asztrológusok elől azonban semmit sem lehet rejtegetni! Most kiderül, hogy a csillagjegyed szerint melyek azok az aggodalmak és félelmek, amiket talán magadnak sem mertél bevallani, de titkon hihetetlenül félsz tőlük! 

Kos

A Kos az egyik legőszintébb csillagjegy, akik nagyon nehezen viselik, ha a szemükbe hazudnak. Legnagyobb félelmük ezért az, hogy egy nagy hazugságon kapják rajta a szerettüket, akit örökre elveszítenek ezután. 

Bika

A biztonság minden Bika számára fontos: alapvető jellemvonásuk a nyugodtság és a megfontoltság, ezért óriási pánik lesz úrrá rajtuk, ha káosz van körülöttük. Az asztrológusok szerint attól félnek a Bikák, hogy minden, amit felépítettek, egyszerre fog összeomlani körülöttük.

Ikrek

Az Ikrek sok mindent elkezdenek, tele vannak ötletekkel, mégsem érnek el sikereket, mert nem fejezik be azt, amit elkezdenek. Legnagyobb félelmüket az okozhatja, hogy semmi sem teszi elég boldoggá őket és túl sok mindent hagynak az életükben befejezetlenül, eredmények nélkül.

Rák

A Rák csillagjegyűek nagyon vidám, derűlátó és álmodozó személyiségek, akiknek a legnagyobb félelmük az lehet, hogy elveszítik az optimizmusokat és hirtelen a realitásban találják magukat. Ki nem állhatják a szkeptikus embereket, ezért folyton aggódnak, hogy valaha ők maguk is azzá fognak válni!

Oroszlán

Oroszlán csillagjegyűeket az énközpontúság, a sztárság és a hírnév nagyon foglalkoztatja, ezért hihetetlen mértékben aggódnak azon, hogy egyszer elvesztik a népszerűségüket és nem lesznek többé kíváncsiak rá az emberek. Legnagyobb félelmük? Hogy olyan rossz helyzetbe kerülnek az életük során, hogy senki más nem akar velük lógni.

Szűz

A visszafogott, odaadú Szűzek nagyon félnek a kudarcoktól: leginkább viszont az aggasztja őket, hogy egy  kapcsolatban teljesen elveszítik önmagukat és az igazi egyéniségüket. Ez egy igazán jó és egészséges párkapcsolatban soha nem történhet meg!

Mérleg

Nagyon fontosak a társas kapcsolatok a Mérlegeknek, ezért megpróbálnak úgy élni, hogy senkinek se okozzanak problémát vagy kellemetlenséget. Legfőbb félelmük talán az lehet, hogy úgy maradnak egy szerettük nélkül, hogy nem tudták kibeszélni magukat és megoldani a problémáikat.

Skorpió

A Skorpió csillagjegyűek szélsőséges emberek, akik csak nehezen találnak maguknak megfelelő barátot és szerelmet. Legnagyobb félelmük ezért az, hogy elvesztik azokat az embereket, akiket a legjobban szeretnek.

Nyilas

Igazi kalandorok a Nyilasok, akik imádnak új vidéket felfedezni, új dolgokat alkotni. De mi van akkor, ha ez mégsem sikerül? Állandóan azon aggódnak, hogy nem tesznek semmi maradandót és nem érnek el semmit sem az életükben, legnagyobb félelmük ezért az, hogy eseménytelenül, unalmasan fognak telni a napjaik.

Bak

Igazi  fekete bárányok,  céltudatos realisták a Bak csillagjegyűek, akiknek legnagyobb félelmük az, hogy elvesztik a türelmüket és agresszívvá válnak mások jelenlétében, akik cserébe ott fogják őt hagyni a semmi közepén.

Vízöntő

A Vízöntők a legkreatívabb egyéniségek, akik attól félnek a legjobban, hogy az idő múlásával örökre elveszítik képzelőerejüket és művészi vénájukat. 

Halak

A rendkívüli képzelőerővel és kivételes látásmóddal rendelkező Halakat a legjobban az aggasztja, hogy hirtelen el fogja veszíteni a türelmét, feladva ezzel minden olyan vágyat, amiről korábban folyton csak álmodoztak.

Via