Ugye milyen klassz, hogy a kezedben lévő természetes vonalképződésnek valójában mélyebb jelentésük is van? Ráadásul a vonalak segíthetnek megérteni a múltadat, önmagadat, de még akár a jövődet is előrevetíthetik!

Négy fő vonal van a tenyeredben: a fejvonal, a szívvonal, a sorsvonal és az életvonal. Most pedig vedd alaposan szemügyre a domináns kezedet, és nézd meg, ez a négy vonal találkozik-e, és formálnak-e a tenyeredben egy nagyobb méretű M betűt, úgy, mint az alábbi képen. Úgy látod, hogy igen? Eldobod az agyadat, ha megtudod, mit jelent!

Fotó: Getty Images

Mit jelent az M a tenyereden?

Az M betű nem mást jelent, mint hogy természetes szerencsével vagy megáldva. Így születtél. Szerencsés vagy a  szerelemben  és az  anyagiakban  is. Fényes jövő, illetve karrier elé nézel, mert megvan benned hozzá minden, amire szükséged lehet: elszántság, intuíció, kreativitás. Meg persze a nagy adag szerencse!

Azt is érdemes tudni, hogy az ilyen emberek általában vállalkozó szelleműek és ambiciózusak, készek keményen dolgozni az álmaikért, és soha nem adnak fel semmit csakúgy. Gyakran érnek el sikereket, kapnak elismerést, szereznek hírnevet és tesznek szert gazdagságra 40 éves koruk előtt.

Bár ezek mind jó dolgok, azért azt is tudni kell, az M-tenyérrel rendelkező emberek is szembesülnek a küzdelmekkel. Az M azt is jelentheti,  hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, vagy több feladatot végezni egyszerre - akár egész életedben -, ami kimerítő lehet. De abban biztos lehetsz: amihez hozzáérsz, az arannyá válik! Nincs számodra lehetetlen, akármit elérhetsz!

Mi van, ha nincs M vonalad?

Ne keseredj el! Attól még, hogy nincs a tenyeredben, nagyon is lehetsz kreatív vagy éppen intuitív. Jó ha tudod, ritka szimbólum, nincs ott mindenki kezében. Ettől még ragyogó személyiség vagy, aki a saját szerencséjének kovácsa, és te is ugyanúgy érhetsz el kimagasló sikereket!

Via