Az asztrológia nemcsak azt mondhatja meg, melyik pasit kerüld el messzire, vagy mi kell a jó szexhez, hanem azt is: mire van szükséged a tökéletes és gyönyörteljes maszturbációhoz! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és tudd meg, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy az önkielégítésed teljesértékű  szexélmény  legyen:

Kos

Téged az adrenalin fűt, szóval azzal maxolhatod ki a maszturbálást, ha benne van a pakliban a lebukásveszély vagy a tudat, hogy versenyben vagy. Szóval döntsd meg a saját rekordodat! Milyen gyorsan is tudsz eljutni a csúcsra?

Bika

A luxus és a kényelem két szó, ami téged jellemez, Bika. Szóval szánj rá időt! Gyújts gyertyát, szóljon közben légy zene, olvass előtte erotikus irodalmat, aztán mikor beindultál, hunyd le a szemed, és képzeld el a kedvenc szexjelenetedet!

Ikrek

A szavak mestere vagy, és ebből kifolyólag fogékony vagy az audiopornóra. Tölts le egy appot, és hallgass BDSM- meg különböző szextörténeteket, fókuszálj rá közben a szexi hangokra és eget rengető orgazmusod lesz!

Rák

Az erogén zónád a melled. Tudod mit jelent ez? Hogy miközben simogatod magad, közben csipkedd a mellbimbódat vagy stimuláld jéggel, vibrátorral, és nem marad el a tűzijáték!

Oroszlán

Mindenki ezt mondja, és nem véletlenül: az Oroszlánok szeretik a reflektorfényt. Maszturbálj a tükör előtt, és légy a saját közönséged, vagy készíts néhány fotót/videót, amelyeket elküldhetsz szexpartnerednek!

Szűz

Csak a neved szűzies, nem pedig a vágyaid, ugye, Szűz? Élvezed a szerepjátékozást, és a  BDSM  is kedvedre van, szóval mit szólnál egy egyéni szerepjátékhoz? Alkoss egy kidolgozott történetet az elmédben, és miközben kényezteted magadat az egyik kezeddel, a másikkal finoman paskold magadat!

Mérleg

Fontos számodra, hogy kényelmes helyen végezd, vagyis főleg ágyban, párnák között! Kezdetben simogathatnád magadat egy finom sállal, majd cirógasd a testedet és a csiklódat egy tollal, és mikor már nem bírsz magaddal, akkor kezdj bele a masztizásba!

Skorpió

Az egyik legnagyobb szexuális étvágyú  csillagjegyként érdemes bevetni a teljes  szexjáték  arzenálodat a totális gyönyörért! Vedd elő az összeset, és mindegyikkel izgasd magadat egy rövid ideig. Váltogasd őket addig, amíg csak bírod, mintha ecc, pecc, kimeheteszt játszanál. Majd a végén kiderül, melyik repít az egekbe!

Nyilas

A kaland téged mindig felvillanyoz, szóval az ágyadat leszámítva bárhol szeretheted magad! Mit szólnál, ha az étkezőasztalon fekve vagy a mosógépen ülve tennéd? Meztelenkedj bátran, és törekedj arra, hogy mindig máshol elégítsd ki magad!

Bak

Neked biztonságra és megszokásra van szükséged az élet minden területén, és az egyszerűség a jelszavad. Szóval nem bajlódsz játékokkal, nem cifrázod a dolgot gyertyákkal, egyszerűen rányúlsz magadra az ágyban a takaró alatt, és simán élvezed az örömöt, amit magadnak szerzel.

Vízöntő

Téged az Uránusz ural, az innovációt irányító bolygó, és a jegyed erősen kapcsolódik a technológiához. Tehát, mit szólnál egy csúcstechnológiás szexjátékhoz vagy valami VR-pornóhoz? Minél extrásabb, annál jobb, neked a maximális élmény kell, nem éred be egy sima ágyban történő masztival!

Halak

Neked az elmédet kell elsősorban stimulálni egy szaftos filmmel, könyvvel vagy akár pornóval, mivel vizuális típus vagy. De a zuhany alatt vagy éppen a kádban is ugyanolyan kirobbanó orgazmust tudsz elérni a saját  fantáziádnak  köszönhetően, hiszen imádod a vizes szex minden formáját!

Via