A   Stranger Things  az első évad 2016-os premierje óta töretlen népszerűgnek örvend. A közönség szeretete a sorozat iránt egyre csak nőtt, különösen a negyedik évad után, ami 2022 májusban debütált. De ezt bizonyára te is tudod, hiszen itt vagy! Amit viszont még nem tudsz, hogy melyik népszerű karakter vagy  a sorozatból! Ezen azonnal segíthetsz, ha megkeresed a csillagjegyedet!

Kos - Erica Sinclair

Tűzjelként a Kos vad személyiségéről, versengő, merész és túlzottan őszinte természetéről híres. Gondoskodik arról, hogy mindenki megtudja, mit gondol egy adott helyzetről. Pont ilyen tulajdonságokkal rendelkezik Lucas kishúga, Erica Sinclair is. Okos, ambiciózus, és tökéletesen tisztában van azzal, mit akar, amit mindenáron elér, nem számít, mit gondolnak majd róla mások.  Nem fél másokat manipulálni  a siker érdekében.

via GIPHY

Bika - Joyce Byers

A Bika megnyugtató energiájáról ismert, és arról, mennyire megbízható, erős és szorgalmas. Könnyű őt szeretni, összebarátkozni vele, és szoros kapcsolata van a családtagjaival. A Stranger Things-ben Joyce Byers pont egy ilyen figura, aki végtelenül elszánt, és bármit megtenne a szeretteiért. A legfontosabb dolog számára a világon a családja - még a saját vágyait is háttérbe szorítja értük -, és mindig lehet rá számítani.

via GIPHY

Ikrek - Robin Buckley

A harmadik évadban bemutatott Robin Buckley a tipikus Ikrek vonásait testesíti meg. Karizmatikus, beszédes, sőt, néha olyan, mint aki képtelen leállni. Könnyen megnyer másokat, mert alapvetően szimpatikus alkat a játékossága és laza természete miatt. Azt se felejtsük el, milyen intelligens – ahogy általában az Ikrek -, hiszen folyékonyan beszél több nyelven, és segített a bandának megfejteni egy orosz üzenetet.

via GIPHY

Rák - Tizenegy

Tizenegy egy nagyon sokoldalú, érzékeny és érzelmes karakter. Élete során rendkívül sok traumát átélt, de mindig erősebb és érettebb lett. Mint minden Rák, ő is nagyon bátor, elrejti a fájdalmát, és bármit képes megtenni a szeretteiért. Viszont az önértékelése nagyban függ mások véleményétől, és inkább szeret erős hősnek látszani, semmint egy sebezhető, törékeny fiatal lánynak.

via GIPHY

Oroszlán - Eddie Munson

Eddie Munson a negyedik évadban csatlakozott a sorozathoz, és a rajongók hamar megszerették. Annak ellenére, hogy az iskola kitaszítottjának titulálják, Eddie nem fél önmaga lenni, és jól érzi magát a reflektorfényben. Nem törődik azzal, mások mit gondolnak róla. Azt mondja, amit gondol, függetlenül attól, hogy valaki hallani akarja-e. Ugyanakkor melegszívű, kedves, különleges és magával ragadó egyéniségével pedig klasszikus Oroszlán vonásokat testesíti meg.

via GIPHY

Szűz - Dustin Henderson

Habár Dustin az egyik legfiatalabb karakter, de vitathatatlanul a legintelligensebb a csapatból. Az agya folyamatosan pörög, és olyan ötletekkel áll elő, amellyel a bandát kihúzhatja a bajból. Logikus, gyakorlatias gondolkodású, hasonlóan egy Szűzhöz.  Intelligenciáját  arra használja, hogy pozitív változást hozzon létre, és segítsen megmenteni másokat. Bármit is csinál, Dustinnak mindig jó szándékai vannak, még akkor is, ha néha túlzottan kritikus és ítélkező.

via GIPHY

Mérleg - Will Byers

Habár Will Byers március 22-én született, így Kosnak kellene lennie, de a karaktere távol áll egy tipikus Kos személyiségtől. Will nyugodt, félénk, és szereti kerülni a konfliktust, annak ellenére, hogy állandóan belerángatják. Egy tipikus Mérleg, aki játékos természetű, és egy fantáziavilágban él. Willnek tovább tartott, amíg felnőtt, mint a barátai, ami valószínűleg annak tudható be, hogy gyermekkorának egy részét elvesztette. A Mérleg számos  pozitív tulajdonsággal  rendelkezik, gyakran közvetítőként szolgál a konfliktusokban, és ő a ragasztó, amely összetartja a barátait.

via GIPHY

Skorpió - Max Mayfield

A Skorpió egy menő, titokzatos, hidegvérű csillagjegy, és senki sem testesíti meg jobban, mint a Stranger Things Max Mayfieldje. Amikor megjelenik a sorozatban, csak MADMAX álnéven ismerik, és rejtély a valódi azonossága. Ahogy azonban megismerik őt, miután csatlakozott a bandához, mindenkit magával a ragad a humora, energiája és bátorsága. Egy tipikus Skorpió a sokoldalú Max, aki ritkán fejezi ki az érzelmeit, és természetesen nagyon zárkózott.

via GIPHY

Nyilas - Steve Harrington

Minden Nyilas fő jellemzője, hogy igyekszik fejlődni, és javítani önmagán. Ha valaki a Stranger Thingsben lenyűgöző karakterfejlődést mutatott be, az Steve Harrington. Steve durva, arrogáns szereplőként kezdett, idővel mégis a rajongók kedvence lett. Egy kedves, segítőkész és megértő emberré nőtte ki magát, aki remekül kijön másokkal, hiszen igazi társasági lény. Humorosan szarkasztikus és baráti kapcsolatai iránti maximálisan elkötelezett.

via GIPHY

Bak - Nancy Wheeler

Egy tipikus Bak türelmes, elhivatott, felelősségteljes és érett. Ezek mindegyike megtalálható Nancy Wheelerben is. Az idősebb gyerekek egyikeként Nancy-re nagy a felelősség hárul, és ő ezt bátran fel is vállalja. Nem fél a kihívásoktól, és a szeretteit bármi áron megvédi. Miközben a szörnyekkel harcol, szenvedélyesen küzd azért is, hogy újságírással foglalkozzon. Nancy egy tipikusan erős nő, aki ha elhatározza magát, véghez is viszi a tervét, és nem adja fel. Soha.

via GIPHY

Vízöntő - Jim Hopper

Jim Hopper egy tipikus Vízöntő. Eleinte kitartóan cipelte a múlt terheit, és nem volt hajlandó szoros kapcsolatokat kötni, nehogy újra megsebezzék az egyébként érzékeny lelkét. De az is igaz, hogy akiket igazán szeret, azokért kész feláldozni magát. Nagyon  bátor, és nem riad vissza a szörnyekkel és rosszfiúkkal való harctól, még akkor sem, ha hősies erőfeszítései bajba sodorhatják. Ám arról se feledkezzünk meg, mennyire közvetlen, és humoros tud lenni.

via GIPHY

Halak - Lucas Sinclair

Annak ellenére, hogy Lucas a baráti kapcsolataiban gyakran követ el hibákat, mindig nyilvánvaló, mennyire törődik a szeretteivel. Végtelenül empatikus, romantikus és kedves, ami a Maxszel való kapcsolatán is meglátszik. Gyakran cselekszik önzetlenül, kész feláldozni magát másokért, és nem vár cserébe semmit. Mindent megtesz azért, hogy megvédje azokat, akik fontosak számára. Érzelmes és érzékeny személyisége tartja össze a bandát a nehéz időkben.

via GIPHY

Via