Ennek a csillagjegyes játéknak a kedvéért képzeld el, hogy létezik egy párhuzamos univerzum, ahol nagyon is összejöhetsz egy sztárpasival. De meglehet, az imádott Jason Momoádal nem tartana sokáig a szerelem, mert a csillagjegyetek alapján nem illetek össze. Ne aggódj, mert van valaki más, akivel tutira kompatibilisek vagytok, és abban a bizonyos másik világban tökéletes párt alkotnátok! Görgess a csillagjegyedhez, és kiderül, melyik sztárpasi lehetne számodra az igazi!

Kos – Chris Hemsworth

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Senki sem lehet tökéletesebb számodra, mint az Oroszlán jegyű Chris Hemsworth. Gyönyörű párt alkotnátok együtt, hiszen mindketten imádjátok a szépséget, és fontosak nektek a külsőségek. Továbbá határozott, magabiztos egyéniségek vagytok. Folyton próbálnátok egymást lenyűgözni! A szerelmi életetek pont olyan szenvedélyes lenne, mint egy skandináv saga, és biztosra veheted, hogy az ágyban is megmutatkozna: csakugyan Thor istennel van dolgod!

Bika – Kit Harington

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones)

Mint azt te is tudod, Bikaként egy végtelenül romantikus, érzelmes alkat vagy, akit néha túlságosan is elragadnak az érzelmei meg az álomvilág. A Bak jegyű  Kit Harington  viszont kiegyensúlyozna téged, és szükség esetén lehozna a földre. Igaz, mindketten meglehetően makacs természetűek vagytok, de ettől függetlenül érzelmi és persze testi szinten tökéletesen kiegészítenétek egymást! Amit Kit nem mondana el szavakban, azt az ágyban érintésekkel adná a tudtodra!

Ikrek – Harry Styles

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Két szabad szellem találkozása. Ez történne, amikor összejönnél a Vízöntő jegyű Harry Stylesszal. Mind a ketten szerettek szabadon élni, nem birtokolnátok, nem fojtogatnátok egymást a szeretetetekkel, viszont izgalmas társasági életet élnétek, és szórakoztató beszélgetéseket folytatnátok. Mindketten találékony, ötletes szeretők vagytok, szóval élménydúsak lennének együttléteitek.

Rák – Robert Pattinson

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Batman (@thebatman)

Szükséged van arra, hogy valakit végtelenül szerethess, és gondoskodhass róla, ugyanakkor kielégíti romantikus vágyaidat. Erre a feladatra jelentkezne Batman, vagyis a Bika jegyű Robert Pattinson! Engedné, hogy kényeztesd a testét és a lelkét, és ezért meg is kapnád tőle azt a szeretetet, és megbecsülést, amire vágysz. Mindketten életvidám, optimista, érzelmes természetűek vagytok, és a hab a tortán:  imádjátok a szexet!

Oroszlán – Tom Holland

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Olyan mellett lehetsz igazán boldog, aki csodál téged, kényeztet, és engedi, hogy te légy a főnök. Az Ikrek jegyű Tom Holland boldogan vállalná ezt a szerepet! Tökéletesen megértenétek egymás vágyait és teret is tudtok engedni neki. Mindkettőtökben van elegendő merészség és kalandvágy ahhoz, hogy ne legyen unalmas a kapcsolatotok, és az Ikrek sem veti meg a dicséretet meg a fényűző életmódot. Egyikőtök sem a túláradó érzelmeiről híres, de az ágyban szenvedélyesen gyűrnétek a lepedőt!

Szűz – Ryan Gosling

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #BladeRunner2049 (@bladerunnermovie)

Egy igazán izgalmas kombinációt alkotnál a Skorpió jegyű Ryan Goslinggal! Te Szűzként a rend, a biztonság, a gyakorlatiasság és az ész híve vagy. Ezzel ellentétben a Skorpió szereti a káoszt, a kockázatokat, imád álmodozni és az érzelmek embere. Ne aggódj, ettől még remekül kijönnétek, mivel motiváló, kiegyensúlyozó hatással lennétek a másikra! Egymás támaszaiként színt vinnétek a kapcsolatotokba. Sokat tanulhatnátok a másiktól, és ha lefektetnétek a közös alapokat, akkor biztos lábakon álló kapcsolat lenne a tiétek!

Mérleg – Jason Momoa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Mérlegként imádod a fényűzést, a társasági életet, tele vagy szenvedéllyel és romantikus vágyakkal. Elengedhetetlen, hogy olyan párra lelj, akit elhalmozhatsz minden földi jóval. Képzeld csak, Aquaman is pont így van ezzel! Az Oroszlán jegyű Jason Momoa kész tálcán nyújtani neked mindazt, amire vágysz, hiszen imád adni, és különösen fontos számára, hogy boldoggá tegye a szerelmét. A mindennapokban egy igazi Khal Drogo lenne, aki megvéd téged minden borzalomtól, és az  ágyban is pont úgy szeretne, mint egy szenvedélyes vadember.

Skorpió – Timothée Chalamet 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUNE (@dunemovie)

Skorpióként egy szenvedélyes, érzelemdús, álmodozó alkat vagy. Éppen ezért van szükséged a Bakra, mondjuk Timothée Chalamet képében, aki kiegyensúlyozna téged. Lehet, hogy nem a szavak embere, de a tettei ékesen beszélnének az irántad való érzéseiről. Segítene átültetni a gyakorlatba a terveidet, és összességében egy biztos alapokon nyugvó, jól szervezett kapcsolat lenne a tiétek. Ami egyikőtökből hiányzik, az ott van a másikban, így sokat tanulhatnátok egymástól! Ahol pedig tutira mindenben egyetértetek, és ugyanazt valljátok, az a szex. Ott aztán tökéletesen passzoltok egymáshoz!

Nyilas – Tom Hiddleston

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hiddleston (@twhiddleston)

Olyan párra vágysz, aki szabadságszerető, laza és merész jellem, szeret élni, jókat szexelni, és még humora is van. Ez a leírás pont ráillik Lokira! A Vízöntő jegyű Tom Hiddleston épp olyan, mint te, így elképzelni sem tudod, mennyire idillikus lenne a szerelmi éltetek! Nemcsak pasira, hanem barátra is lelnél a személyében. Mindig mennétek valahova, folyton csinálnátok valamit, de azon sem akadnátok ki, ha épp külön lenne programotok. Esténként pedig élvezhetnéd, ahogy előbújik Tomból az isteni rosszfiú!

Bak – Tom Hardy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy)

Titeket az ég is egymásnak teremtett Tom Hardyval! Mindketten ugyanazokat a nézeteket valljátok: mindennél előbbre való az anyagi biztonság, fontos számotokra a rend, hogy jól szervezett napjaitok legyenek. Pontosak, harmonikusak, kiegyensúlyozottak vagytok és mindkettőtök realista, gyakorlatias ember. Egyedül az ágyban van egy kis ereszd el a hajam, ahol a kiszámítható és visszafogott természetetek hirtelen tüzes forgószélbe csap át. Biztos lehetsz benne: halálotok mapjáig együtt lennétek!

Vízöntő – Chris Evans

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Amerika kapitány boldogan jelentkezne hozzád szolgálatra! Az Ikrek jegyű Chris Evansnél keresve sem találhatnál jobb pasit! Ugyanolyan szabadszellemű és független, mint te. Chris mellett megkaphatnád az élménydús életet, a magasröptű beszélgetéseket, szóval mellette egy percig sem unatkoznál! Egy valódi, gáláns hőst nyernél vele, akinek a te boldogságod lenne a legfontosabb. Tehát nagyon őszinte, izgalmas kapcsolat lenne tiétek, ami a szexben csúcsosodna ki, ahol megmutatkozna, milyen fantáziadúsak vagytok!

Halak – Henry Cavill

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Egy olyan pasira van szükséged, aki díjazza álmodozó természetedet, aki pont olyan érzelmes és romantikus alkat, mint te. A Bika jegyű Henry Cavillban meg is leled a számításaid! A Vajákkal ellentétben neki pont annyira fontos a meghitt, romantikus, biztos kapcsolat, mint neked. Majd versenyezhettek, ki hoz le több csillagot az égről a másiknak! Egy végtelenül édes kis gerlepár lennétek, akiknek még a szeretkezéseire is az a legtalálóbb szó: gyönyörű.