Idén, 2022-ben szeptember 23-ra esik az őszi nap-éj egyenlőség, ami a csillagászati ​​ősz kezdetét jelenti. Ezen a napon a nappali órák száma egyenlővé válik az éjszakai órák számával. Innentől kezdve a nappalok rövidülnek, az éjszakák pedig hosszabbak lesznek. Ebben az időszakban veszi kezdetét a belső utazásod, ideje a lelked kívánalmaira koncentrálnod, miközben át kell értékelni és megerősíteni a kapcsolataidat. Görgess a csillagjegyedhez és már olvashatod is, milyen változásokat hoz neked az idei őszi nap-éj egyenlőség:  

Kos

Az őszi nap-éj egyenlőség mindig hatalmas fordulópont számodra, Kos. Hiszen ekkor lép be a Nap a partnerkapcsolatok hetedik házába, fényt vetve az életedben fontos emberekre. A következő időszakban megerősödhetnek a rokoni kötelékeid, és a párkapcsolatod is. Jó esély van arra, hogy a szerelmeddel egy következő szintre emeljétek a kapcsolatotokat.

Bika

A mostani őszi nap-éj egyenlőség arra emlékeztet téged: ideje a jelen pillanat örömeire koncentrálnod, és többet törődni magaddal. Végre te leszel az első helyen, és eszerint kezded alakítani az életedet. Bátran félretolod mások vágyait, hogy végre a sajátjaidat valósíthasd meg.

Ikrek

Ideje újra kapcsolatba lépni azokkal a dolgokkal Ikrek, amiket a legjobban szeretsz az őszben. Hiszen az őszi nap-éj egyenlőség mindig az éves utazásod egyik legélénkebb és legszenvedélyesebb időszakát indítja el. Ahogy a Nap belép a szórakozás, a romantika és az élvezetek ötödik házába, csak az jár a fejében, hogy azt csináld, amitől jól érzed magad!

Rák

Senki sem érzi jobban magát az őszi nap-éj egyenlőség idején, mint te, Rák. Most kicsit félreteszed a vágyaid megvalósítását, a siker hajszolását, és a magánéletedre fókuszálsz. A következő hetekben a legfőbb örömet számodra a családod, és a pasid fogja jelenteni. Szinte biztosra veheted: romantikából és meghittségből nem fogsz hiányt szenvedni.

Oroszlán

Az őszi nap-éj egyenlőség fiatalító hatással lesz rád Oroszlán, ami nemcsak felüdíti a testedet és a lelkedet, hanem a kíváncsiságodat és felébreszti. Ahogy a Nap belép a kommunikáció harmadik házába, ez az időszak arra ösztönöz, hogy szocializálódj, közeli kapcsolatot alakíts ki a barátaiddal, és többet tudj meg önmagadról.

Szűz

Kapaszkodj meg kedves Szűz, mert az őszi nap-éj egyenlőség idején a Nap belép a pénz és a stabilitás második házába, ami azt jelenti, hogy a kemény munkád elnyeri méltó jutalmát! Siker és pénz állhat a házhoz. Bátran tűzz ki új célokat, itt a lehetőség megteremteni az anyagi függetlenséged alapjait, és egy olyan életet, amelyben megkaphatod a vágyott luxust.

Mérleg

Senki sem érzi magát motiváltabbnak az őszi nap-éj egyenlőség miatt, mint te, Mérleg. Hiszen ez egyben a Mérleg szezon kezdete is! Magabiztosabbnak, energikusabbnak és elevenebbnek érzed magad, és ez mostani időszak arról szól, hogy olyan valakivé válj, aki igazán lenni szeretnél, és ehhez megkapod a szükséges támogatást is!

Skorpió

Mindig mély és spirituális szinten érzed az őszi nap-éj egyenlőség, Skorpió. Ebben az időszakban az álmai élénkebbé válhatnak, és azon kaphatod magad, hogy egyfajta spirituális megvilágosodásban részesülsz. Ha pedig álmosabbnak, érzelmesebbnek és lustábbnak érzed magad, az csak azért van, mert komoly belső gyógyuláson mész keresztül.

Nyilas

Az őszi nap-éj egyenlőség körül megváltozik a nézőpontod. Mivel a Nap belép a közösségi és társadalmi kapcsolataid tizenegyedik házába, arra használod a karizmádat, hogy pozitív változásokat idézz elő. És mivel ez a ház a remények és az álmok felett is uralkodik, minden okod megvan azt remélni: hamarosan megvalósul a titkos álmod.

Bak

A Nap belép a karriered és a nyilvánosság tizedik házába, és arra inspirál: mutasd meg magad, és mindazt, amit az elmúlt időszakban elértél. Minden lehetőség adott ahhoz, hogy végre olyan karriered legyen, amire büszke lehetsz. Ha jelenleg nem vagy elégedett, légy résen, mert az öledbe pottyanhat álmaid munkája.

Vízöntő

Az őszi nap-éj egyenlőség új emlékek teremtésére, új dolgok megismerésére és új helyek látogatására ösztönöz téged, Vízöntő. Olyan lehetőségek vesznek körül, amelyek révén nyomot hagyhatsz a világban. Ahogy Nap belép a filozófia, bölcsesség és kalandok kilencedik házába, megtanulod a „carpe diem” (élj a mának) valódi jelentését.

Halak

Senki sem érzi jobban az ősz misztikus szellemét, mint te, Halak. Ahogy a Nap belép a sötétség és tabu nyolcadik házába, vonzani kezd a felszín alatt megbúvó világ. Hirtelen kíváncsivá válsz a morbid témák vagy a természetfeletti iránt! Ugyanakkor a nyolcadik ház az intimitásról és a pénzügyekről is szól, így a szerelmi életedben és az anyagi helyzetedben is változásokkal számolhatsz.

Via