Bajosan indul az augusztus a napi horoszkóp szerint, de azért akadnak pozitívumok is! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Jó nap ez a mai, Kos, mivel lazán megvalósíthatod a nappal kapcsolatos a terveidet. A legjobb, hogy támogatókra is találsz, akik készek segíteni neked napközben. A párban élők pedig keresve sem találhatnának jobb napot a romantikázáshoz, és ahhoz, hogy a jövőjükről beszélgessenek.

Bika

Nyitva hagytad a múlt ajtaját, és ez visszatart téged. Amíg nem kezdeményezed a problémáid megoldását, és továbbra is a szőnyeg alá söpröd őket, újra és újra ugyanazokkal a gondokkal fogsz szembesülni, és nem marad energiád a jövőt építésére. De ma ezen könnyen változtathatsz, ha akarsz!

Ikrek

Ma úrrá lesz rajtad a stressz Ikrek, amikor a melóhelyeden felkérnek egy fontos feladat elvégzésére. Ne ess pánikba, hiszen ez jelentheti az előmeneteled kulcsát. Csak higgadj le, és oszd be okosan az idődet. Legyen egy jó stratégiád, és akkor könnyen elvégzed a rád bízott feladatot.

Rák

Nagyon jól tudod, miben vagy jó és mire képes. Mindössze annyit kell tenned, hogy használod a képességeidet, és eléred a céljaidat. Előfordulhatnak olyan pillanatok, amikor csalódottnak érzed magad, és fel akarod adni, vagy egyszerűen nincs kedved semmihez. Amennyire csak tudod, őrizd meg a motivációdat!

Oroszlán

Kellemes meglepetések várnak rád a szerelem területén Oroszlán, akár párban élő, akár szingli vagy. Csak dőlj hátra, és figyelj! Ugyanakkor hiába lazítottál a hétvégén, még mindig kimerült vagy. Adj magadnak még pihenőnapot, közben rendezd el a félbemaradt ügyeidet. Ráérsz holnap meghódítani a világot!

Szűz

Ez egy meglehetősen stresszes nap, mert eszméletlenül sok dolgod van. Csak ne ess kétségbe, hanem haladj szép sorjában a feladatok elvégzésével, és a problémák megoldásával. Ráadásul ma még a pasid is panaszkodós kedvében lesz, mert az utóbbi időben nem foglalkoztál vele. Estére kész idegroncsnak érezheted magad.

Mérleg

Ma sok problémás helyzettel kell megbirkóznod, ugyanis mások akarva-akaratlanul, de folyamatosan keresztbe tesznek. Észre fogod venni kik azok, akik szándékosan igyekszenek gátolni téged, és szerencsére kijátszhatod őket. Próbálj meg otthon lazítani, és ügyelj arra, hogy kerüld a pasiddal a feszült helyzeteket, különben még vele is összerúghatod a port.

Skorpió

Túl sok felelősség és teher nyomja a vállaidat, Skorpió, és ilyen tekintetben a mai nap csak rosszabb lesz. Úgy érzed, túl sokat várnak tőled a melóhelyeden, de még a pasid is, és képtelen vagy már mindenütt maxon teljesíteni. Ne várd meg, amíg kiborul a bili, addig adj hangot a bajnak, amíg képes vagy megőrizni a hidegvéredet!

Nyilas

Tele vagy álmokkal és ambíciókkal, és ha jól játszod ki a kártyáidat, biztosan el is éred őket. Csak ne ragadtasd el magadat, és ne viselkedj felelőtlenül! Ne kapkodd el a döntéseket, és ha valamiben nem vagy biztos, ne légy túl büszke tanácsot kérni! Így elkerülheted azt, hogy épp a célegyenesben bukj egy nagyot.

Bak

Végre megszabadulhatsz azoktól a problémáktól és aggodalmaktól, amelyek már egy ideje lehúztak, és elszívták minden energiádat. Varázsütésre megoldódhatnak a munkahelyi, az anyagi, a kapcsolati gondjai és a dolgok sokkal jobbra fordulnak. Élvezd a csillagok áldását és szusszanj ma egyet!

Vízöntő

Minden jól alakul körülötted, Vízöntő!  Végre megoldódnak a gondjaid, amelyek eddig kínoztak. Ugyanakkor itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a szerelmi életedet. Tervezz romantikus programot a szerelmeddel, mert mindkettőtöknek nagy szükségetek lenne rá. Ha még mindig keresed a másik feledet, akkor tudd: ma lazán meghódíthatsz bárkit.

Halak

Trükkös helyzetek adódhatnak, amelyek körültekintő kezelést igényelnek, éppen ezért, ma ne másokat, hanem magadat helyezd az előtérbe. Viszont párban élőként romantikus estében lesz részed, és a szinglikre is különleges élmény vár! Találkozhatnak egy régi barátjukkal, és bizony azon kaphatják magukat: totál belezúgtak.