Akadályokkal, nehézségekkel teli nap vár a zodiákus tagjaira a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma mindenképpen megoldást kell találnod néhány kellemetlen, megterhelő helyzetre. Ne habozz tanácsot kérni másoktól, és ne szégyelld bevallani, hogy bajban vagy! Tudasd bátran a pasiddal, a legjobb barátnőddel, már csak azért is, mert nem tudhatod, honnan érkezik a segítség!

Bika

Nehéz időszak veszi kezdetét számodra Bika, amely feszültségekkel teli lehet. Minden gondolatod akörül forog, miként szabadulhatnál meg a stressztől. Légy óvatos, és mindig hideg fejjel cselekedj, így elkerülheted a kellemetlenségeket! Arra is figyelned kellene, hogy a túl sok feszkó kinyírhatja a párkapcsolatodat!

Ikrek

A hangulatod nagyon optimista és pozitív, és ez segít elindítani egy sor izgalmas új kezdetet. Ha eddig gyanakvónak és bizalmatlannak érezted magadat a pasiddal szemben, akkor ez most megszűnik. Itt az ideje újraépítenek azt, amit a  féltékenységed  és a kételyeid leromboltak.

Rák

Ma más szemszögből fogod látni a dolgokat. Ez fenekestül felfordítja a világodat, és arra késztet, hogy alaposan szemügyre vedd életed különböző területeit. Ennek eredményeként arra döbbensz rá: az utóbbi időben egy sor rossz döntést hoztál. Még nem késő finomítani a várható következményeken!

Oroszlán

Azt tapasztalod, hogy az eddig visszatartó akadályok varázsütésre eltűnnek. Életed határozottan jobbra fordul, és a jövőd kifejezetten rózsásnak tűnik. Ez a szerelmi életedre is érvényes! A szerelmed ma minden ok nélkül – vagy talán születésnapod alkalmából – meglep egy roppant gáláns ajándékkal, akár egy gyönyörű ékszerrel. Wow!

Szűz

Eljött az ideje annak, hogy áttekintsd a helyzeted Szűz, és új módszereket találj a problémák leküzdésére, amelyek már régóta gyötörnek téged. Ugyanakkor mások megpróbálhatnak lebeszélni bizonyos dolgokról, de ne engedd nekik! A legjobb, ha ma csak önmagadra, és az ösztöneidre hallgatsz.

Mérleg

Reggel óta kész idegroncsnak érezheted magad, és a feszültség egyre csak növekszik benned. A munkahelyi nehézségeket még el is viselnéd, az már viszont teljesen kiborít: nem azt kaptad a pénzedért, mint amire számítottál. Könnyen megeshet, hogy a ruha, amit rendeltél, nem úgy néz ki, mint ahogy a képeken!

Skorpió

Valószínűleg sok problémával, sürgős üggyel és kellemetlenséggel kell szembenézned, amelyek ma azonnali figyelmet igényelnek. Viszont igyekezz elkerülni a munkahelyeden a durva bánásmódot, ugyanis a feszült hangulatod miatt gorombán bánhatsz másokkal. Sőt, nemcsak a kollégákkal, hanem a pasiddal is összerúghatod a port.

Nyilas

Itt a lehetőség, hogy megtudd, meddig mehetsz el, és hol vannak a határaid. Ez segít megoldani bizonyos gondokat, és miután rendbe tetted az ügyeidet, készen állsz egy új projektekbe kezdeni anélkül, hogy bármi vagy bárki akadályozna. De a legjobb talán az: ma varázsütésre megszűnik minden  szerelmi bajod!

Bak

Nagyon jó úton haladsz Bak, és nem kell már sok ahhoz, hogy megvalósuljanak a vágyaid. Ámde, ma találkozol egy rokonnal vagy baráttal, valakivel, aki letéríthet az utadról, de ne hagyd magad! De van itt egy még nagyobb baj: neked és pasidnak is vannak titkai, amelyekhez ragaszkodtok, és ez jelentősen megzavarja a kapcsolatotokat.

Vízöntő

Készen állsz végre megvalósítani a terveidet, kedves Vízöntő! Alaposan fontold meg minden lépésédet, és akkor elkerülheted, hogy idejekorán kudarcot vallj. Ma pozitív fejleményekre számíthatsz, amelyek feldobják a kedvedet, és sok örömet okoznak. Erről a pasid is gondoskodni fog egy varázslatos este keretei között.

Halak

Ez egy nehéz nap lesz számodra, Halak. Nagy nyomás nehezedik rád, és a váratlan fejlemények tovább tetézik a gondjaidat. Már azt érezheted, kezdesz kikészülni, de mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy nyugodt maradj, és ne ronts a helyzeteden. Ennek eredményeként, a nap végén egy váratlan meglepetésben is részesülhetsz!