A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjainak fele harcokat vív, a másik fele élvezheti a kellemes csütörtök nyújtotta örömöket. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A legszívesebben bemásznál a takaró alá, és a csalódásaidon elmélkednél, pláne a szerelmi életeden. Ráadásul ehhez hozzájön a „senkit sem szeret” vagy a „senkit se érdekelek” érzés. Ugye tudod Kos, hogy ezek csak a fejedben léteznek? Ideje lenne kijönnöd a gödörből, ahová saját magadat űzted.

Bika

Osztol-szorzol a nap folyamán és arra jutsz: megcsal a pasid. Azért vedd számba azt is, ma felettébb érzékeny hangulatban vagy, a fantáziád is élénk, és talán túl sok „megcsal a pasid” cikket olvastál. Még ha valóban gyanús is, ne támadd le, hanem beszélj vele nyíltan az aggodalmaidra. Simán lehet, hogy kiszínezed a dolgokat!

Ikrek

Lázadó hangulatban vagy, ami arra késztet, hogy cselekedj, és megváltoztasd életed minden területét. Amint belefogsz, rájössz, ez valójában nagyon egyszerű, és a dolgok gördülékenyen mennek! Csak légy óvatos: ha elbízod magad, könnyen kicsúszik az irányítás a kezeid közül.

Rák

Csodás hangulatban vagy Rák, mert úgy érzed, minden ragyogóan alakul körülötted. Egyedül arra kellene ügyelned, hogy ne csinálj hegyeket a vakondtúrásból. Ha egyedülálló vagy, és magányosnak érzed magad, ez az a nap, amikor el kellene hívni randira a kiszemeltedet.

Oroszlán

A munkahelyeden összerúgod a port a kollégáiddal, a pasiddal is akadhatnak feszültségeid. Már-már azt éreznéd, ez nem a te napod, mikor váratlanul pénzre bukkanhatsz. Meglehet, az egyik ruhádban felejtetted, de az sem kizárt, hogy az utcán találsz a gazdátlan bankóra. Ez a kis kellemes meglepetés, igencsak feldobja a napodat!

Szűz

Bizonyos problémák ma szörnyen zavarnak, de csak a higgadt és ésszerű cselekvés segíthet rajtad. A csillagok melletted állnak, segítenek kihozni a legjobbat belőled, valamint a helyzetből, így biztosan győztesen kerülsz ki minden helyzetből. A szerelmi életedben jelentős javulást fog látni, mivel az utóbbi időben tapasztalt nehézségek kezdenek enyhülni.

Mérleg

Hatalmukba kerítenek az érzelmek, és ez rossz útra vezethet. Fennáll a kockázata annak, hogy életed kicsúszik az irányításod alól, ha túlságosan átéled az érzéseidet. Ráadásul a kétség és a habozás miatt elszalaszthatsz egy remek karrierrel kapcsolatos lehetőséget. Légy racionális, és ne szúrj ki magaddal!

Skorpió

Az utóbbi időben rendkívül nagy nyomás nehezedett rád, kedves Skorpió, és szinte kimerítetted minden erőforrásodat. Fel kell szabadítanod egy kis időt, hogy feltölthesd az akkumulátoraidat. Mostantól jól tennéd, ha nem feszegetnéd a határaidat, és nem hagynád figyelmen kívül a tested figyelmeztető jelzéseit.

Nyilas

A csillagok ma melletted állnak! Merj kockáztatni, és minden sokkal pozitívabban fog alakulni. Lehet, hogy ehhez ki kell lépned a komfortzónádból, de meg fogja érni. Dobd be magadat a munkahelyeden, és a szerelmi életedben egyaránt, mert mindegy mit csinálsz: elsöprő sikert fogsz aratni.

Bak

Nagy nyomás nehezedik rád, nemcsak a munkahelyeden, hanem a magánjellegű problémák miatt is. Folyamatosan vitázol, és nézeteltéréseid vannak a családtagokkal, és emiatt alig tudsz a munkádra fókuszálni. Akármennyire is nehéz, most van itt az ideje őszinteségnek, csak így érhettek el javulást.

Vízöntő

Haladj tovább az ösvényen, amelyet kitapostál magadnak Vízöntő, és biztosan sikeres leszel. Mindazonáltal manapság nagy a verseny, és sok ember van körülötted, akik azt mondják, szeretnének segíteni neked, pedig valójában csak el akarnak gáncsolni. Ne adj erre lehetőséget!

Halak

Önbizalmad növekszik, és ez segít rendbe tenni minden ügyedet. Csak próbáld meg nem elveszíteni a türelmedet. Maradj nyugodt a nehézségek idején is, és látni fogod, hogy minden a tervek szerint fog alakulni. Viszont a párkapcsolatodban óvatosan kell kezelned a dolgokat, ha meg akarod őrizni a békét!