A napi horoszkóp szerint anyagi vagy családi problémáik akadhatnak a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az elmúlt időszakban sokat költöttél, és emiatt most bizonytalannak érzed magad. Az is lehet, kölcsönadtál némi pénzt egy barátodnak és kételkedsz abban, hogy visszafizeti. Vagy talán olyan dolgot vettél, amit mára megbántál.

Bika

Keményen dolgozol az utóbbi időben Bika, de így nem marad időd a barátokra vagy a családodra, akik hiányolnak téged. Hirtelen kételkedni kezdesz abban, hogy képes vagy-e eleget tenni a kötelezettségeinek.

Ikrek

Ma szokatlan módon úgy dönthetsz, elzárod magadat a világtól. Talán fáradt vagy, de az is lehet, hogy csak magányra vágysz. Rendben van, ez teljesen érthető. Az egyetlen probléma az, ha túlságosan elzárkózol, mert akkor lemaradhatsz egy fontos beszélgetésről.

Rák

A pénz miatti veszekedés megzavarhatja a barátságodat. Lehet, hogy valaki nem fizette vissza a kölcsönt, esetleg nem száll be a közös költségekbe. Próbáljatok meg nem vádaskodni, hanem keressetek megoldásokat!

Oroszlán

Érdemes beleásni magadat a spiritualitásba, ezotériába, a különböző hitrendszerekbe, mert rábukkanhatsz valamire, ami nemcsak felkelti az érdeklődésedet, hanem sokat is segíthet neked.

Szűz

Szeretnél már végre  szabadságra menni  Szűz, ezért eljátszadozhatsz az utazás gondolatával. Elméd olyan spirituális helyek felé fordulhat, mint India, Egyiptom vagy Írország, miközben azon tűnődsz, ahol lelki feltöltődésben lehetne részed.

Mérleg

Valaki, akit régóta ismersz, elköltözhet, vagy más módon tűnhet el az életedből. Valószínűleg telefonon vagy e-mailben megmarad a kapcsolat, de ez soha nem lesz ugyanaz. Jobban fogod érezni magad, ha új emberekkel találkozol.

Skorpió

Feszültség van közted és a pasid között, ami miatt egy kicsit depressziósnak érezheted magad. Ennek javításának kulcsa az őszinte kommunikáció. Ne feledd, hogy az őszinteség nem feltétlenül jelent nyers kommunikációt!

Nyilas

Ma nem leszel túl társaságkedvelő, kedves Nyilas. Inkább beletemetkezel a munkába, hogy ne legyen időd másokra. Ez rendben van, de ne légy annyira visszahúzódó, hogy ne tudjon elérni az, aki bajban van.

Bak

Megismersz valakit - vagy már ismered is -, aki meglepő módon tűzbe hoz. Még váratlanabb az: hirtelen az ágyban köttök ki. Mivel jó esély van rá, hogy az együttlétet kielégítőnek találod, ezután folytatjátok majd igazán ismerkedést.

Vízöntő

A családtagok idegesek lehetnek körülötted, és a hangulatuk rád is átterjedhet. Ma az lenne a legjobb, ha békén hagynád őket, hadd rendezzék a dolgokat a maguk módján. Nem valószínű, hogy a mai napon vevők az együttérzésre.

Halak

Egy fiatalabb személy óvatlan szavai felháborodáshoz vezethetnek. Ha a szavak rólad szólnak, ne vedd komolyan! Amennyiben másra irányulnak a megjegyzések, akkor se ess kísértésbe, hogy elküldöd melegebb éghajlatra.