A napi horoszkóp szerint ma iszonyat peches napja lesz a zodiákus tagjainak! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy felkavaró  álom  egész nap nyugtalanítani fog. Ha ez nem lenne elég, nyugtalanító híreket kaphatsz a  pénzügyeiddel  kapcsolatban is. Nagy lehet a kísértés, hogy kirohanj a világból, de ne aggódj: érnek ma kellemes meglepetések is!

Bika

Nehéz lehet a mai feladatok elvégzése, kedves Bika. Nézeteltérésed adódhat a szeretteiddel, amitől azt érzed: mindenki ellened van. Ne csinálj hatalmi harcot ebből, hanem próbálj meg higgadtan beszélni a többiekkel!

Ikrek

Ma sok ügyet kell intézned, Ikrek, és ez frusztrálónak bizonyulhat, már csak azért is, mert egy csomó akadályba ütközöl. Ezek mind olyan körülmények, amik kívül esnek rajtad, ezért a legjobb, ha más módszerek után nézel.

Rák

A gyakorlatiasságod és a jó érzéked ma felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul. A hozzád közel állók nyugtalanok és idegesek lehetnek, és lehet, hogy neked kell a megfelelő irányba kell terelned őket.

Oroszlán

Otthonoddal kapcsolatos problémák merülhetnek fel, és hirtelen beadhatja a kulcsot a csaptelep, a  hűtő vagy bármi más. Ez persze halálosan idegesít téged, de kénytelen leszel egy szakembert keríteni, aki kihúz a bajból.

Szűz

Váratlan, felkavaró levél vagy telefon érkezhet ma. Bármi is legyen, arra fog sarkallni, hogy valamit megtegyél, ami sokkal jobban sikerül, mint azt várnád, és valósággal felülmúlod önmagad.

Mérleg

Egy hirtelen támadó, irritáló probléma zavarja meg a napodat, Mérleg. Ezenkívül egy  barátodnak  szüksége lehet a tanácsodra, és te kötelességednek érezheted, hogy félbeszakítsd a munkádat miatta. Ne légy túl ingerült ezzel a személlyel, mert később megbánhatod!

Skorpió

Nehezen fogsz tudni haladni a feladataiddal, ugyanis a számítógépeddel, mobiloddal vagy más eszközöddel probléma adódhat, ami persze frusztráló és irritáló lehet. Nem könnyű, de próbáld megőrizni a hidegvéredet!

Nyilas

Ma előre nem látható problémák merülhetnek fel a terveiddel kapcsolatban, Nyilas, különösen akkor, ha utazni készülsz. Valami elromolhat az autódban vagy éppenséggel késni fog a buszod, a vonatod. Őrizd meg a nyugalmadat!

Bak

Pénzzel kapcsolatos vitákra számíthatsz. Nem feltétlenül csak téged érint a dolog, hanem lehet egy közös üzlet, befektetés, ami veszélybe kerül, vagy azt nem bírod tétlenül nézni, ahogy az egyik szeretted szórja a pénzét.

Vízöntő

Akár az üzlettársaddal vagy a  pasiddal  való beszélgetésből ma komoly vita kerekedhet. Amint a nézeteltérés legkisebb jele is felmerül, próbáld meg rendezni a dolgot, mielőtt túlságosan felforrósodik a helyzet.

Halak

Az utazással kapcsolatos tervek ma félresikerülhetnek rajtad kívül álló körülmények miatt, ezért érdemes lehet elhalasztanod a mai programodat! Meglehet, késik a vonatod vagy éppenséggel bedöglik az autód. Ne kérdőjelezd meg az univerzum cselekedetét, mert hosszú távon áldásnak bizonyulhat!