A napi horoszkóp szerint óriási lépés tesznek ma a zodiákus tagjai a szerelmi életükben. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ne akarj más lenni, mint aki vagy, Kos! Teljesen jó vagy a mostani formádban! Még akkor se engedj, ha családod azt érezteti veled: meg kellene változnod. Az álmaid arról, hogy valaki más legyél, olyanok, mint a szellemek, amik visszatértek kísérteni.

Bika

Annyi minden van benned, amit szívesen kimondanál vagy megtennél. Ne fogd vissza magad! Ha szerelemről és romantikáról van szó, nyugodtan tegyél egy lépést. Ma különösen vonzódhatsz azokhoz, akik az elmédet, nem pedig a testedet hozzák izgalomba!

Ikrek

Ma minden jól kell alakul, és tele leszel lehetőségeket, Ikrek. A szerelemmel és a romantikával kapcsolatos dolgok ezen a napon előnyt élveznek, és ennek fényében izgalmas este elé nézel! Azért gondolj a többi szerettedre is, és mutasd meg nekik, mennyire fontosak!

Rák

Ne hagyd, hogy mások érzéketlen tettei meghatározzák a mai hangulatodat. A lelkiállapotod a te felelősséged, és azon kell dolgoznod, hogy elérd azt a pontot, amikor teljes mértékben te irányíthatod, amit érzel.

Oroszlán

A szerelemmel kapcsolatos dolgok most a csúcspontot jelenthetik számodra, Oroszlán. Ma megismerkedsz a tökéletes pasival, aki pont olyan, mint te, de valahol épp ez a baj: mindketten féltek az irányítás elvesztésétől.

Szűz

Lehet, hogy mostanában kissé határozatlan vagy, ha szerelemről és romantikáról van szó, Szűz. Talán az elméd az egyik személyhez, míg a szíved a másikhoz vonzódik. Pedig lassan ideje lesz döntést hoznod!

Mérleg

Ma nagyon álmodozó hangulatban leszel, Mérleg. Az egész lényed a szerelem és a romantika körül foroghat. Ez egy nagyszerű nap arra, hogy összebújj a szeretett emberével, és meghitt pillanatokat töltsetek együtt.

Skorpió

Nyugodtan merészkedj új területekre, ha szerelemről és romantikáról van szó. Félsz, hogy elveszíted a (randi)pasidat, ezért nem vagy hajlandó kockáztatni azért, hogy megkapd azt, amire igazán vágysz!

Nyilas

Ma egészen elöntenek az érzelmek, és nehezedre esik uralkodni felettük. De talán nem is kell! Csak engedd szabadjára őket, és oszd meg másokkal is. Nem gondolnád, de ezen a napon messzire vihetnek az érzelmeid!

Bak

Lehet, hogy most sokkal merészebb megközelítést alkalmazol, ha szerelemről és romantikáról van szó. Amennyiben nem, akkor talán kellene! Soha nem ismerheted meg a lehetőségeidet, amíg nem kezded feszegetni őket.

Vízöntő

Ne riadj vissza attól a nyilvánvaló vonzalomtól, amit egy különleges személy iránt érzel. Inkább engedd szabadjára, és mutasd meg az illetőnek, mennyire fontos neked, vagy tégy lépéseket a meghódításáért!

Halak

Most extra mennyiségű kreatív energiád van, Halak. Épp itt az ideje annak, hogy beleöld valamilyen művészi tevékenységbe, és olyat alkoss, amitől eláll mások lélegzete. Ne hagyd, hogy az önbizalomhiányod visszatartson ettől!