A napi horoszkóp szerint Mikulás-napi  meglepetésekre  számíthatnak a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Kiváló hangulatban leszel, Kos, és a pozitív hozzáállásod is felerősödik, ahogy egyre több emberrel dumcsizol. Ma egy dologra kell csak figyelni, és az a lustaság. Ne pazarold el a nap jó energiáját arra, hogy semmit se csinálsz!

Bika

Mondd ki világosan a gondolataidat, Bika. Mások nem olyan gondolatolvasók, mint te! Ha folyamatosan arra vársz, hogy valaki rájöjjön, mit szeretnél, sosem kapod meg, amit akarsz, de ha kimondod: varázsütésre a tiéd lesz!

Ikrek

Ma rengeteg támogatást kaphatsz sok más különböző embertől. Fogadd szeretettel ezt a segítséget. Ne próbáld meg egyedül csinálni a dolgokat, amikor ilyen erős  csapatszellem  vesz körül, Ikrek!

Rák

Próbáld meglátni a pozitívumot az emberekben. Ma hajlamos vagy sötétebben látni őket, pedig nem olyan rosszak, mint hiszed! Erre rá is fog cáfolni valaki, akiről rosszat feltételezel, mert elképesztő meglepetést okozhat!

Oroszlán

Ne gondold, hogy csak mert elvégezted az iskolát, már nem kell tanulnod. Rengeteg lehetőséged van a fejlődésre. És ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz bátran, főleg a melóhelyeden, így elkerülheted a kellemetlenségeket!

Szűz

Öltözz ki, Szűz, mert talán épp egy pasi lehet a Mikulás-napi ajándékod! Mindent összevetve, tökéletes ez a nap az új barátságok kialakításához, de ahhoz is, hogy a meglévőkkel beüljetek valahova meló után és lazuljatok!

Mérleg

Azt fogod tapasztalni, hogy minél békésebb és megértőbb vagy ma, Mérleg, annál jobban és könnyebben megy minden. Bárhol is jársz, és bármit is csinálj, nagyon szerencsés leszel, mert olyan dolgok is összejöhetnek, amikre nem számítasz!

Skorpió

Lehet, már nem vagy gyerek Skorpió, de téged is meglátogat a Mikulás! Este kedvetek támadhat egy kis szerepjátékozáshoz a pasiddal is, és nincs is jobb sztori jelenleg a Mikulás és Mikuláslány felállásnál. Annyi biztos: imádni fogjátok!

Nyilas

Nem szükséges megváltoznod ahhoz, hogy megfelelj egy bizonyos helyzetnek vagy pedig a környezetednek. Tudnod kell Nyilas: a te kissé távolságtartó, elfogulatlan és szókimondó személyed sokszor van mások segítségére! Egyszer majd belátják!

Bak

A kommunikáció a nap kulcsfontosságú része, Bak. Tapasztalni fogod, hogy rengeteg információ áll a rendelkezésére, ami segíthet céljaid elérésében. Viszont, készülj az estére, mert meghitt, romantikus élmények várnak rád Mikulás-napja alkalmából!

Vízöntő

Megint átestél egy kicsit a ló túloldalára, mert túlságosan magadra fókusztáltál, és megfeledkeztél másokról. De tökéletes ez a nap ahhoz, hogy meló után megigyatok egy kávét a csajokkal, és este meglepd a pasidat egy Mikulás-napi showműsorral, amiből te is profitálni fogsz!

Halak

Ez egy jó nap arra, hogy megvitasd az ötleteidet másokkal, Halak. Viszont, miközben az utcán sétálsz, figyelj a körülötted zajló eseményekre, mert a figyelmetlenséged miatt kellemetlenség érhet.