A napi horoszkóp szerint titkokra derülhet fény, miközben visszaköszön a múlt a zodiákus tagjainak életében! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma az az érzésed támadhat: valaki a családodban  titkol  valamit. Ráadásul a hangulat is feszült. Természetes hajlamod az, hogy megpróbáld helyrehozni a dolgokat, pedig jobb lenne, ha inkább hagynád maguktól megoldódni őket.

Bika

A mai  pletykák  feldühíthetnek, és jól is teszed, ha nem hiszed el őket. Mielőtt bármilyen ítéletet hoznál, ellenőrizd a tényeket. Ráadásul az emberek körülötted elégedetlenek, és olyankor hajlamosak olyan dolgokat mondani, amiket nem gondolnak komolyan.

Ikrek

Furcsa dolgokra leszel figyelmes a bankszámládon vagy a dugi  pénzeddel  kapcsolatban. Te nem vettél ki pénzt, és akivel együtt laksz - a tesód, a pasid, vagy a legjobb barinőd - szintén tagadja a dolgot. Járj utána a dolognak, de készülj fel arra, amit találhatsz!

Rák

Nem vagy barátkozós hangulatban, kedves Rák. Szeretnél otthon bezárkózni és nem beszélni senkivel. Ha ennyire erős az igényed a magányra, engedd meg magadnak, és ne erőltesd ma a kapcsolattartást.

Oroszlán

Az önuralom a mai jelszavad, Oroszlán. Mások etikátlan viselkedése olyan régóta eltemetett dühöt válthat ki, ami miatt  bosszúállásra szánod el magad, de tudd: nem old meg semmit, és akár veszélybe is sodorhatod magad.

Szűz

Ma előtör belőled a múltbeli sérelmek okozta düh és harag, ami időnként könnyekre fakaszthat. Ne küzdj ellene! Csak keress egy helyet, ahol egyedül lehetsz, és engedd el magad! A múlt elengedése megtisztítja az utat a  jövőd  előtt.

Mérleg

Valaki, akire barátként gondolsz, ma kevésbé bizonyul megbízhatónak, Mérleg. A megtévesztés jeleit mutatja. Lehet, eltitkol valamit előled, vagy nyíltan hazudik. Előbb nyomozd ki az igazságot, mielőtt letámadnád!

Skorpió

Az etikátlan emberek megpróbálhatnak manipulálni bizonyos helyzeteket, hogy a saját hasznukra fordítsák azokat. Légy óvatos! Kerüld el a robbanásveszélyes beszélgetéseket, és tartózkodj attól, hogy bármilyen helyzetet kommentálj!

Nyilas

Nem megfelelő a mai nap a jogi ügyek intézéshez, sem a szerződések aláírásához. Valószínűleg minden ilyen dokumentum zavaros kikötéseket és homályos nyelvezetet tartalmaz, amit esetleg nem értesz és félrevezethet.

Bak

A mai nap nem alkalmas befektetni, fizetésről tárgyalni, kölcsönadni vagy egyáltalán nagyobb dolgot vásárolni. Érdemes ezekre odafigyelni, ha nem szeretnéd, hogy búcsúznod kelljen egy nagyobb összegtől.

Vízöntő

Új emberek jöhetnek ma az életedbe. Ha valamelyikük rossz érzést kelt benned, bízz az ösztöneidben! Az előrejelzések szerint, legalább egy új ismerőssel találkozol, aki nem megbízható.

Halak

Fáradt és kissé stresszes lehetsz, a Halak, és a szokásosnál is érzékenyebb vagy. Semmi kedved ma kapcsolatba kerülni másokkal. Ha teheted, maradj otthon vagy munka után kuckózz be otthon a kanapéra egy jó könyvvel!