Kevés is elég ma bizonyos csillagjegyek szülötteinek a napi horoszkóp szerint ahhoz, hogy elszakadjon náluk a cérna. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nem kell sok ahhoz, hogy ma elguruljon a gyógyszered, Kos. Ne lepődj meg, ha ez hangos dühkitöréssel fog járni. De azért ne engedj minden csípős vágyadnak! Még ha valaki komolyan az idegeidre megy, akkor is bánj vele tisztelettel. Bölcsen tennéd, ha inkább minden veszekedési lehetőséget elkerülnél.

Bika

Szeretnél egy kis szabadidőt, és mindenki egyet is ért abban, hogy megérdemled. Ennek ellenére légy türelmes, ha a nap folyamán többen is megtalálnak a segítségedet kérve, vagy más kihívásokkal kell szembenézned. Csak a délelőttöt kell túlélned, délután már arra jut időd, amire csak szeretnéd.

Ikrek

Ha nem vigyázol, egy-kettőre durva veszekedésben találhatod magad, és a végére már arra sem fogsz emlékezni, hogy robbant ki az egész. Valószínűleg nincs is konkrét oka, egyszerűen csak a feszültségedet akarod levezetni. Ám sokkal jobban tennéd, ha inkább más módon tennéd!

Rák

Anyagi biztonságra  és kényelemre vágysz Rák, illetve arra, hogy ma mindenkitől csak szeretetet és dicséretet kapj. Bármennyire is szeretnél, nem tudsz mindenkinek megfelelni. Minél inkább mások érdekeit tartod szem előtt, annál boldogtalanabb leszel, és még a vágyad sem fog teljesülni. Szóval inkább csak magadra fókuszálj!

Oroszlán

Egyszerre leszel ma szentimentális és borús hangulatban, de nem tudod miért vagy ennyire rosszkedvű. Ne merülj el túlságosan a melankóliában, mert akkor egész nap magad alatt leszel. Maradj az élet napos oldalán, és összpontosíts életed pozitív részeire. Lógj egy kicsit a barátaiddal, akik majd felvidítanak!

Szűz

Úgy érezheted ma, nagy tétek forognak kockán. Ne aggódj Szűz, adott a lehetőség, habár nap folyamán be fogod látni: mégsem olyan nagy a tét, mint amilyennek hitted. Tehát valószínűleg nem érsz el átütő szakmai vagy anyagi sikert ezen a napon, de elindulhatsz a lassú és biztos úton, ami odáig vezet.

Mérleg

Ma egyáltalán nem vagy humoros kedvedben. Sőt, minden megjegyzés egy újabb tőrdöféssel ér fel. Nemhogy másokat, téged is zavar a saját érzékenységed. Nagy kihívást jelent a mai nap átvészelése, de próbálj meg nem mindent a szívedre venni. Délután töltsd az időt a szeretteiddel, akiknek kedvessége gyógyító hatású lesz a lelkedre.

Skorpió

Itt az ideje Skorpió megoldani a korábban felmerült problémákat, illetve elvégezni a régóta halogatott feladatokat. A csillagok támogatnak a folyamatban! Annyira lelkessé válsz, hogy váratlanul meghozol egy az életedet megváltoztató döntést, amivel rendesen le is sokkolod a környezetedet.

Nyilas

Valaki körülötted botrányosan vagy túlságosan drámaian viselkedhet, márpedig te egyikért sem rajongsz. Habár eleinte nem akarsz belefolyni a dologba, annyira eleged lehet az illetőből, hogy végül mégis beleavatkozol. Meglepő módon a környezeted nem fog érte csúnyán nézni, hanem még hálásak is lesznek!

Bak

Adj bele apait-anyait a feladatod ellátásába. Bármit is csinálsz ma Bak, áttörést, de legalábbis jelentős sikert érhetsz el. Igazán dolgos leszel a nap folyamán, de azért nyugodtan engedj meg néha egy kis szünetet, és arra is ügyelj, hogy a humorod se hagyjon cserben. Ha így teszel, nemcsak eredményes leszel, hanem jókedvű is.

Vízöntő

Szeretnél ma mások segítségére lenni és jót cselekedni. Persze az őszinte segítőszándék is dolgozik benned, meg az, hogy pozitív  karmát  teremts. Keresed a lehetőséged, hogy a közvetlen környezeteden, de akár számodra idegen embereken is segíts. Este mosollyal az arcodon alszol el.

Halak

A mai nap nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a szeretteiddel vagy a barátaiddal töltsd az időt. Rengeteg szeretetet és figyelmet kapsz, amire nagy szükséged van, mivel az önbizalomhiány tünetei mutatkoznak rajtad.  Szerencsére  ma egy kis segítséggel, de helyrebillen az önértékelésed.