Megéri keményen dolgozniuk az  állatöv tagjainak a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma az érzelmek széles skáláját tapasztalhatod meg. Szorongó, ideges, szerelmes, szenvedéllyel vagy éppen bűntudattal teli. Vedd észre, hogy az életedben egy bizonyos helyzet újra meg újra megismétlődik, és valószínűleg az okozza az érzelmi sokszínűséget. Ideje lenne megtörni a körforgást!

Bika

Erősnek, elszántnak érzed magad, Bika. Minden adott a mai napon ahhoz, hogy egy projektet kimagasló lendülettel kezelj. Adj bele apait-anyait és utána élvezheted a munkád gyümölcsét! A nap végén elégedetten szürcsölheted a koktélodat a barátnőkkel, tudva: rendkívül eredményes voltál!

Ikrek

A legfurcsább szavak jönnek ki ma a szádon. Oda nem illő, komolytalan vagy éppen viccesnek szánt, de sértő dolgokat mondasz az üzleti megbeszélésen, a munkahelyi meetingen vagy mikor éppen a  pasiddal  romantikáztok. Bölcsen tennéd, ha fékeznéd magad, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz!

Rák

Rengeteg munka zúdul a nyakadba Rák, még az is előfordulhat, hogy túlóráznod kell. Viszont a pasid nem lesz elragadtatva, amiért kevesebb időt fordítasz rá. Sokat segítene, ha elmondanád, ez neked mennyire fontos vagy nem te tehetsz róla, de a lényeg: légy vele megértő és türelmes.

Oroszlán

Fokozottan vágysz a figyelemre Oroszlán, de ma azt aligha kapod meg. Úgy érzed, levegőnek néznek, mikor neked pont szükséged lenne a szeretteid, barátaid támogatására és szeretetére. Légy velük türelmesebb és megértőbb, biztos megvan az oka annak, miért csak magukra figyelnek!

Szűz

A mai nap egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy mestertől tanulj. Ha van valami, amiben fejlődni szeretnél, most végre megteheted! Légy alázatos, és szánd rá a kellő időt, ne akard elkapkodni a dolgot. Azt is jobb, ha tudod: ez egy ritka lehetőség, nem adódik a következő hónapban is!

Mérleg

Szeretnél mások kedvében járni, mindent el is követsz azért, hogy feldobd ma őket, ám azt veszed észre: nem vevők rá. Ha így van, akkor ne is erőltesd rájuk magadat vagy a szeretetedet, mert az ellenkező hatást érheted el. Néha az a legjobb, ha kicsit eltávolodsz a környezetedtől, utána jobban fogják értékelni a jelenlétedet!

Skorpió

Általában szeretsz másokkal együtt dolgozni, mert így könnyebben és gyorsabban végezhetsz. Ma viszont vezetői helyzetbe kerülhetsz és egészen más kihívások várhatnak rád. Használd ezt a remek lehetőséget arra, hogy lenyűgözd a feletteseidet, mert ez lehet a kulcsa az előléptetésednek!

Nyilas

Szívesen indulnál egy  újabb kalandra, de nem alkalmas hozzá ez a nap. Viszont megéri ma keményen dolgoznod, mert nem maradna el a jutalmad, Nyilas! Lehet, nem olyan izgalmas a meló, de akár plusz bevételre is szert tehetsz, amiből majd finanszírozhatod a következő kiruccanásodat!

Bak

Végre minden sokkal könnyebbé válik az életedben, itt az ideje, hogy lazíts! De jobb, ha tudod: nem mindenki van humoros vagy éppen békés kedvében a környezetedben, és ők kapnak minden lehetőségen, hogy levezethessék valakin a feszültségüket. Ne akarj te lenni ez a személy!

Vízöntő

Feltámad a harci kedved, és kész vagy jelentős lépéseket tenni azért, hogy feljebb juss a ranglétrán. Ezzel nincs is semmi gond, jól is teszed Vízöntő, csak arra ügyelj, közben ne gázolj át másokon! Sőt, egy kis odafigyeléssel kivívhatod környezeted tiszteletét, és támogatókra tehetsz szert a munkahelyeden!

Halak

Hihetetlenül humánus vagy, és megszállottan figyelsz arra, hogy ne bánts meg másokat, és például véletlenül se lépj senki lábujjára, miközben felkapaszkodsz a ranglétrán. Tetszik vagy sem, ez egy olyan nap, amikor igenis meg kell tenned, ha jelentős sikert szeretnél elérni. Eljött az a pillanat, amikor önzőnek kell lenned!