Ma kénytelenek lesznek maguk mögött hagyni a zodiákus tagjai a régi, jól bevált módszereket. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Furcsa ötleteid támadnak a semmiből, és gyakran elragad a híres „aha” érzés. Összefüggést találsz olyan dolgok között, amelyekről korábban azt hitted, hogy nem kapcsolódnak egymáshoz. Ha művész, vagy bármilyen feltaláló vagy, a mai nap hihetetlen áttörést hozhat a munkádban!

Bika

Ma talán nem érzed magad olyan közel más emberekhez, mint ahogy szeretnéd. Hiányzik az a bizonyos melegség belőled, Bika. Közömbös, talán még hűvös is vagy. Jót tenne, ha kilépnél a komfortzónádból, és valami váratlan dolgot tennél! Egyből felrázna a Csipkerózsika álmodból.

Ikrek

Nagyszerű nap ez a mai arra, hogy új, innovatív megközelítést találj egy régi probléma megoldásához. Érzed, van valami a levegőben és valami újszerű közelít feléd. Bizony, sorsfordító változások vannak úton, és 180 fokos fordulatot vehet az életed. Ne rémisszen meg, hiszen érted történnek a változások!

Rák

Ma minden kicsit furcsának tűnhet. Előfordulhat, a körülötted lévő emberek bohókásak, meglepő frizurát, szokatlan ruhát viselnek, vagy különös tevékenységet folytatnak. Kedved támad csatlakozni, és kitűnni az átlagból. Csak arra ügyelj, hogy ne egy nap alatt akarj valamilyen drasztikus változást véghezvinni!

Oroszlán

Ma jó hangulatod van. Szeretnél emberek között lenni, legyenek azok  barátok  vagy idegenek. A csoportos projektek különösen jól mennek, mindaddig, amíg mindent megteszel a másokkal való együttműködés érdekében. Ez azt jelenti, hogy félre kell tenni az egódat a csoport érdekében.

Szűz

Ezen a napon a jól bevált módszereket, és a rutint kidobják az ablakon az innováció javára a melóhelyeden. Ez majd megőrjít téged kedves Szűz! Hiszen ezek azok a dolgok, amelyekkel jól boldogulsz. De néha jó, ha kihívás elé állítod magad! Egy teljesen új, de hasznos módszerre bukkanhatsz ma.

Mérleg

Kiváló nap ez egy jól működő kreatív csapat kialakítására, vagy olyan emberekkel való kapcsolatteremtésre, akik a jövőben fontos szövetségesekké válhatnak. Az ötletelés is meglepően jól megy most. Érzed, hogy a szellemed, a kreativitásod szárnyal, és remek példa vagy mások számára.

Skorpió

A mai napon különösen fontos a környezeteddel való együttműködés Skorpió. Ha azon kapod magad, hogy szenvedélyesen ragaszkodsz egy bizonyos nézőponthoz, az annak a jele: meg kellene hallgatnod mások véleményét is. Akkor érheted ma el a legjobb eredményeket, ha mindenkit meghallgatsz, és amennyire lehet, felhasználod a többiek ötletét is.

Nyilas

Ma az innovatív elképzelésekért rajonganak a munkahelyeden. Ez jó hír számodra, hiszen tudod, hogy az új ötletek felfedezése akkora kaland lehet, mint egy külföldi országba látogatni! Az ismeretlen szellemi területekre való behatolás az egyik kedvenc időtöltésed. Adj bele apait-anyait az ötletelésbe, mert ez jelentheti a sikered kulcsát!

Bak

Kövesd a megérzéseidet Bak, még akkor is, ha azoknak pillanatnyilag nincs sok értelme. Könnyen megeshet, valami igazán  zseniális dologra bukkansz! Ugyanakkor ma váratlanul beindul a tisztánlátásod, és olyan dolgokat kezdhetsz látni, érzékelni magad körül, amit rajtad kívül senki más nem vesz észre. Még az is lehet, hogy Melinda Gordon nyomdokaiba lépsz!

Vízöntő

Ma valóban szabad szellem leszel, és az érzed: bármire képes vagy. A kreativiásod ezerrel dübörög, a hangulatoddal és az energiaszinteddel együtt. Csatlakozz más hasonló gondolkodású emberekhez, akiket ugyanazok a dolgok érdekelnek, mint téged. A humanitárius ügyekben most kirívó eredményt érhettek el. 

Halak

Ahelyett, hogy ragaszkodnál a régi, jól bevált módszerekhez, inkább új eszközöket kellene találnod. Ha elrugaszkodsz a megszokott gondolkodástól, nagyszerű eredményeket érhetsz el. Légy merész, és ne korlátozd magad a múltban történt kudarcok emlékével. Sokkal tapasztaltabb vagy azóta, most minden más lesz!