A napi horoszkóp szerint a  zodiákus tagjai  ma nagy dolgokat érhetnek el, ha élnek a kínálkozó lehetőségekkel.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Izgatott és lendületes vagy, tele energiával! Érzed, valamiféle pozitív változás van úton feléd. Ha az elmúlt időszakban nem jártál sikerrel valamiben, akkor ideje újra meg kellene próbálnod! A mai napon sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, úgyhogy készülj fel, mert ma történelmet írsz (legalábbis a saját életedben biztosan)!

Bika

Csábít a szabadság, és a vásárolgatás lehetősége, meg egy izgalmas, új szerelem is. Kérdés az, mennyit tudsz ma ebből megvalósítani, Bika? Ügyelj arra, hogy megszilárdítsd a helyzetedet a munkahelyeden, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések! Meglehet, valaki a helyedre pályázik!

Ikrek

Ma igazi hős válhat belőled! Ne aggódj, nem csak a munka hőse lehetsz, Ikrek! Habár ott is meglepő teljesítményről adhatsz tanúbizonyságot, de lényeg, ami lényeg: jelentős mértékű segítséget nyújthatsz egy vagy több embernek. Lehet nem az égő házból mented ki őket, de hidd el, óriási szolgálatot teszel!

Rák

Ha a mai napon negatív kritika ér, lazán megbirkózol vele, ami téged is meglep! Főleg akkor, ha azzal reagálsz: visszaszólsz. Ma lehet annak a napja, amikor megmutatod a környezetednek, nem vagy te olyan érzékeny, főleg nem nebáncsvirág.  Azért ügyelj arra, hogy ne bánts meg mindenáron másokat, főleg ne a szeretteidet!

Oroszlán

A jó hangulatod ragályos. Ma anélkül szórakoztathatod magadat és mindenki mást, hogy szándékosan törekednél rá. Minden erőlködés nélkül keltesz jó érzést az emberekben. Ha lehetséges, délután szakadj ki a megszokott környezetedből, akár a barátnőiddel, és szerezzetek új élményeket!

Szűz

Miért vagy ma olyan savanyú, Szűz? Talán azért, mert valami nem úgy alakul, ahogy eltervezted. Ne próbáld meg erőszakkal kikényszeríteni a dolgokat, mert kellemetlenség érhet. A legjobb, ha türelmesen vársz, és nem bánod meg! Viszont, ha beléd kötnek, állj ki magadért, ha kell. Csak ügyelj arra, hogy gondosan válaszd meg a szavaidat!

Mérleg

A mai nap sorra hozza neked a csatákat. Ráadásul minden, amire vágysz, vagy úgy érzed, szükséged lenne rá, elérhetetlennek tűnik. Mindennek a tetejében a barátok, munkatársak és más emberek az életedben, akikkel általában közeli kapcsolatban vagy most semmiben sem értenek veled egyet. Kérdés az, melyikőtök látja jól a dolgokat?

Skorpió

Valami ma impulzív, meggondolatlan cselekedetek felé taszít. Akármennyire is nagy a kísértés, kerülj minden vitát! Főleg a pasidba és a munkatársaidba ne akarj beleállni. Hidd el, elég egyetlen negatív megjegyzés és elszabadul a pokol! Utána azt is megbánod, hogy megszólaltál.

Nyilas

Romantikus, idillikus hangulatban vagy a mai napon. Ha szingli vagy, megjöhet a bátorságod randira hívni a kiszemeltedet, de legalábbis kezdeményezni másoknál. A párban élők pedig mesés estét tölthetnek együtt  a szerelmükkel. Ugyanakkor várhat rád délután még egy izgalmas találkozó, program is, ami különösen feldobja a napodat!

Bak

Ez a makacsság, amiről híres vagy, most talán erénynek bizonyul, Bak. Mindenesetre nem ez lesz életed legkönnyebb napja, de a végén kifejezetten büszke leszel magadra. Meglehet, családi és munkahelyi kihívásokkal egyaránt szembe kell nézned, és szükséged lesz az emberfeletti akaraterődre.

Vízöntő

Ma egy kellemes, újszerű élményben lesz részed, ami ráadásul meg is tanít valamire. Talán ennek köszönhetően, de megjön a bátorságod vagy éppen az erőd ahhoz, hogy valami nagy tettet vigyél véghez. Használd a felfokozott kreativitásodat, és állj elő a munkahelyeden is valamilyen innovatív, kreatív dologgal!

Halak

Felmerül benned a kérdés: vajon a sors játszik velem? Ma többször is olyan érzésed lesz, mintha elhúzná az orrod előtt a mézesmadzagot, de nem vagy biztos a dolgodban. Valóban, előbb bizonyosodj meg arról, mi igaz és mi nem, így elkerülheted, hogy becsapjanak (akár te saját magadat).