Ma több szempontból is sorsfordítónak ígérkezik a csütörtök a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Eljött a döntés ideje, Kos. Ma van annak a napja, hogy megalapozod a jövődet. Kérdezd meg magadtól, miért érdemes tényleg küzdeni. Ez azzal is jár, hogy át kell gondolnod: kik azok, akik építik az életedet, és kik azok, akik rombolják. Ennek okán kénytelen leszel kiadni egy-két ember útját.

Bika

Ma nagyon kreatív vagy, és elképzeléseid a valóságban is megnyilvánulnak. Valójában téged is meglep, milyen könnyen váltod valóra az elképzeléseidet. Olyan érzésed van, hogy elég rágondolnod, és az menten meg is valósul. Bár minden nap ilyen lenne!

Ikrek

Ne lepődj meg, ha ma félénk hangulatban vagy. Igen Ikrek, néha veled is előfordulhat! Hiszed vagy sem, ebben a lelkiállapotban sok rendkívüli dolog érhet, ugyanis amíg elvonulsz a világ és az emberek elől, kívülállóként lényeges dolgokra ébredsz rá. Talán épp ez kell ahhoz, hogy észrevedd: valakit félreismersz.

Rák

Vállald a felelősséget, ha valamit elrontottál, hibát követtél el. Sokkal kellemesebb, ha bocsánatot kérsz, és lépést teszel a kapcsolat és a béke helyreállításáért. Mindenki értékelni fogja a gesztusodat! Ezt leszámítva nyugodt és tevékeny nap elé nézel. Még ha ezer dolgod is van, akkor sem veszíted el a fejedet!

Oroszlán

Ma olyasmire vágysz, amit nem kaphatsz meg, Oroszlán. Ez lehet egy drága luxuscikk, vagy akár egy vonzó személy, akit szeretnél jobban megismerni. A féltékenység valamilyen módon problémát jelenthet. De nem kell önként és dalolva átadni magadat a zöld szemű szörnyetegnek. Ehelyett értékeld azt, amivel már rendelkezel!

Szűz

A mai napon csúcsformában vagy, és az egészen macerás, fárasztó akadályokat is könnyedén veszed. Mindegy mit csinálsz, képes vagy közben kikapcsolódni, így ha élvezetesnek feltétlenül nem is mondanád az adott tevékenységet, de nem is veszítesz energiát közben. Talán megtaláltad a siker nyitját?

Mérleg

Nehezedre esik eldönteni, örökké együtt akarsz-e lenni valakivel. Lehet, úgy érzed, mindent megtettél ezért a kapcsolatért, de ez nem egészen így van. Az igazság az, hogy fél lábbal már kint vagy belőle, ezért sem érdeked tovább építeni. Túlságosan csábít egy szebb, izgalmasabb jövő ígérete.

Skorpió

Ma kicsit jobban aggódhatsz Skorpió, mint máskor. Vannak bizonyos félelmek, amelyeket nem fogsz tudni legyőzni, mivel az okukat sem ismered. Lehet, igazából előérzeted van, ugyanis a következő 24 óra kritikusnak mondható: valami olyan történhet, ami teljesen megváltoztatja az életedet és a jövődet.

Nyilas

Szeretsz tanulni és tanítani. De ma csökönyösen ragaszkodhatsz az elveidhez és akkor aztán nem semmit sem tanulsz, de mások sem tanulnak tőled, és a makacsságod még bajba is keverhet. Mindent megteszel azért, hogy segíts egy barátodnak – aki nem kérte a segítséget -, és sajnos fordítva sül el a dolog, mint tervezted.

Bak

Lehet, ma valaki megpróbálja legyalulni az önbecsülésedet. Ne támadj vissza, inkább bölcsen hátrálj ki a helyzetből, és ne hagyd, hogy az erőfeszítése célt érjen vagy kibillentsen a koncentrációból, ugyanis rengeteg fontos feladatot kell ellátnod.

Vízöntő

Ma a határozott véleményed konfrontációt válthat ki egy munkatársaddal vagy családtagoddal. Valószínűleg igazad van, és az érvelésed nagyon megalapozott, de a vitatkozás nem old meg semmit. Ehelyett próbáld meg nyugodtan meghallgatni a másik oldalt, és mutatkozz kompromisszumkésznek.

Halak

Látástól-vakulásig dolgozol. Érzed a zsigereidben, hogy ez az a nap, amikor elérhetsz. Remek nap ez egy új személyes projekt elindítására is. De az igazi szárnyaláshoz még egy nagy kihívás hátra van: el kell engedned a múltat. Ne agyalj azon, mikor és mi történhetett volna. Időszerű lenne a jövőre fókuszálnod!