A kapcsolatok kerülnek ma középpontba, amelyek még szorosabbá válhatnak a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valószínűleg úgy érzed, hogy el kell engedned a régi módszereket, és új megközelítést kell kialakítanod terveid megvalósításához. Ami a szerelmi életedet illeti: ideje lenne egy kis színt csempészni bele. Mondjuk romantikus fürdőzés, aztán valami új szexi játék használata az ágyban?

Bika

Magad sem tudod miért, csak minden ok nélkül mosolyogsz az egész világra. Ezzel a nagy pozitivitásoddal sikeresen lenyűgözöd a környezetedet. Tökéletes nap a mai ahhoz, hogy elintézd a félbemaradt ügyeidet vagy olyat csinálj, amit általában nem szeretsz, mert meglepően könnyen mehet minden.

Ikrek

Egy új munkaajánlat még nem feltétlenül az, aminek látszik, ezért a szerződés aláírása előtt tájékozódj a részletekről. A munka és a magánélet ma összeütközésbe kerülhet, de ne tégy semmit, amíg nem nyered vissza a nyugalmadat. Később képesek lesztek megbeszélni a pasiddal a gondjaitokat.

Rák

Tökéletes nap a mai a szerelemre és romantikára. Erőfeszítéseid elismerést hozhatnak számodra a munkahelyen, akár előléptetést is, de a pozíciód megváltoztatása miatt eleinte kényelmetlenül érezheted magad. Csak sodródj az árral Rák, majd menet közben alkalmazkodsz az új helyzetekhez!

Oroszlán

A nyaralás vagy utazás megszervezése közben körültekintően járj el, mivel váratlan kiadások bukkanhatnak fel. Lehetőleg ne feszegesd a határaidat, és ne veszélyeztesd az egészségedet! Arra is ügyelj, hogy ne áruld el mások titkait, különben kínos helyzetben találhatod magad.

Szűz

Egy barátodnak szüksége van a tanácsodra és a támogatásodra. Pasibarát esetén véletlenül se keverd össze a romantikával, különben cikis helyzetben találhatod magad. Amennyiben párban élő vagy, tartsd nyitva a szemedet, mert valaki megpróbálhatja kivetni a hálóját a szerelmedre.

Mérleg

Nincs annyi energiaforrásod Mérleg, mint azt hiszed, éppen ezért óvakodj attól, hogy túlhajszold magad. Már csak azért sem, mert ma fontos pénzügyi döntéseket kell hoznod. Viszont egy korábbi, tisztázatlan beszélgetést ezen a napon hirtelen értelmet nyerhet, és ezzel szabályosan megvilágosodsz.

Skorpió

A múltad ma újra kísérteni kezdhet. Talán egy régi barát hirtelen felveszi veled a kapcsolatot, vagy egy gyerekkori emlék úszik a felszínre. Bármi is történik, durva érzelmeket vált ki. A veszteség és a szomorúság egészen eláraszthat. A mai heves érzelmek holnapra biztosan elmúlnak, úgyhogy ne küzdj ellenük!

Nyilas

Ma a családod és a barátaid élveznek előnyt. Odaadó vagy a szeretteid iránt, most jobban, mint valaha. Ha valamelyiküknek szüksége van rád, mindent sutba vágsz, hogy siess hozzájuk. Valami történhetett vagy történni fog, amiért ennyire támogató leszel, de legalább ez megerősíti a szoros, szeretetteljes köteléket köztetek.

Bak

Egy átlagos napon nem vagy ennyire szentimentális, de ma más a helyzet. Együttérzőbb vagy a szokásosnál, és talán érzékenyebb is. Lehet, elfog a nosztalgia, ahogy a régi emlékek megrohamoznak. Ne állj ellen ennek a hirtelen érzékenységnek, és ne próbáld megmagyarázni, csak engedd meg magadnak, hogy érezz!

Vízöntő

Eltölthetsz egy kis idős rokonaiddal, és jókat beszélgethettek a régi szép időkről. Vagy talán a régi fényképek nézegetéséhez támad kedved. Nyugodtan engedd meg magadnak a nosztalgiázós napot. Meglehetősen érzékeny vagy ma, és könnyen elérzékenyülsz, de ne szégyelld, főleg ne a szeretteid előtt!

Halak

Sokat jelent a szeretteidnek, hogy  őszintén kimutatod irányukba  az érzelmeidet. Nagy ajándék az érzékenységed, mert ez vihet közelebb titeket egymáshoz. Ráadásul ma különösen boldog leszel, mert végre megkaphatod álmaid munkáját. Örömödben sírni tudnál, annyira hihetetlennek tűnik a dolog.