A napi horoszkóp szerint ma nincs a csillagjegyek ínyére azok a változások, és helyzetek, amelyekbe nincs beleszólásuk. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Aggódsz a lassan végbemenő változások miatt. Tartasz attól, hogy nincs befolyásod bizonyos eseményekre, így azok nem a tetszésed szerint fognak alakulni. Valóban, benne van a pakliban: minden másképp fog alakulni, mint amire számítasz. De ha már egyszer nem tehetsz ellenük semmit, miért nem engeded el az egészet és lazítasz?

Bika

Mindenképpen légy önmagad, és ne próbálj meg úgy tenni, mintha teljesen más lennél. Így sok-sok kellemetlenségtől megóvhatod magad. Viszont van itt számodra egy jó hír: a korábbi erőfeszítéseid végre elkezdtek beérni, rövidesen learathatod a babérokat! Ma új embereket sodor az életedbe a sors, akik hamarosan hasznos ismeretségnek bizonyulnak.

Ikrek

A hirtelen változások eléggé nyugtalanítanak. Nagyon szeretnél valami biztos pontba megkapaszkodni, de ez most nem fog összejönni. Az lenne a legjobb, ha megfeledkeznél az egészről és hagynád, hogy a sors tegye a dolgát. Úgysem tudsz mit tenni, nem igaz? Akkor dőlj hátra és csak figyelj!

Rák

Sokat dolgoztál azért, amid most van, Rák. Tehát, mi lenne, ha ma élveznéd a munkád gyümölcsét? Persze azért ne feledkezz meg azokról, akik segítettek téged az utadon, mert később még megkaphatod tőlük, hogy hálátlan vagy. Szóval, mi lenne, ha meghívnád őket egy italra és köszönetet mondanál nekik?

Oroszlán

Általában mindenkitől elvárod, hogy királynői bánásmódban részesítsen. Viszont ez ma olyan nap, amikor neked kellene hálásnak lenned azoknak, akik segítettek megszerezni a koronádat. Előzd meg a puccsot azzal, hogy köszönetet mondasz azoknak, akik a segítségedre voltak! Aztán készülj, mert nagyon  buja estéd lesz a pasiddal!

Szűz

A fejlett igazságérzeted ma konfrontációhoz vezethet. Képtelen vagy megtartani magadnak a véleményedet, és ha valami nem is téged érint kifejezetten, akkor is páros lábbal ugrasz a vitába. Viszont ez a veszekedés akár jól is elsülhet, ha képes vagy a magad malmára hajtani a vizet. Talán épp így veszik észre a melóhelyen a számos pozitív tulajdonságod egyikét!

Mérleg

Mindent megteszel a melóhelyeden, mégsem kapod meg a vágyott előléptetést, de még a tapsvihar is elmarad. Ez nem a te hibád, hiszen te tényleg mindent megtettél, Mérleg! Ha szereted, amit csinálsz, ne add fel, de ha lenne más lehetőséged olyan helyre vinni a tudásodat, tehetségedet, ahol jobban értékelik, akkor tedd meg!

Skorpió

Bírod az olyan antihősöket, mint például Joker, és szeretsz is olyan tekintélyparancsolóan fellépni, hogy egy kicsit parázzanak tőled. De a csillagok arra buzdítnak, ma próbáld ki milyen az, amikor te vagy Marvel kapitány. Hidd el, meglepő élményekben lenne részed!

Nyilas

Bosszús lehetsz ma, mert nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy azt eltervezted. De megéri paprikásnak lenni olyan miatt, amin esetleg nem tudsz változtatni? Biztos jó ötlet egész nap azért küzdeni, ami végül zsákutcába vezet? Gondold ezt át, és annak fényében cselekedj!

Bak

Sokat elérhetsz a mai napon a melóhelyeden. Valóságos hódítóként léphetsz fel, aki irányít, lázad és harcba száll, ha kell. Igen, ma ilyen eposzba illő napra számíthatsz. A nap végére mindez odáig vezet, hogy felismered: pont az ilyen helyzeteket szereted, és több kihívásra vágysz vagy utálod, és ott akarod hagyni az egészet.

Vízöntő

Ne panaszkodj amiatt, amin nem tudsz változtatni. A legjobb, amit tehetsz, ha továbblépsz és elengeded a dolgot. Különben is, most lehetőséged van nagy dolgokat elérni. Olyan helyzet állhat elő, amikor valóságos hősként léphetsz fel, mert egyedül te vagy képes megoldani az adott helyzetet. Kapd magadra a vörös köpenyt Vízöntő!

Halak

Nem igazán fogsz ma a földön tartózkodni. Minden szabad percben - de még munkaidőben is -, az álomvilágodban időzöl. Ne aggódj, a környezeted egy idő után rá fog jönni, hogy nem érdemes hozzád szólni, mert testben vagy jelen. De azért készülj fel, mert nem mindenki fogja díjazni, hogy nem vagy túl aktív a melóban.