Meglehetősen feszült hangulatban lesznek a csillagjegyek a napi horoszkóp szerint. Túlságosan érzékenyek, és türelmetlenné, figyelmetlenné válhatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egész nap mérgelődni fogsz, de nap végére már arra sem fogsz emlékezni, mi váltotta ki a bosszúságodat. Fáradt vagy és elkeseredett, mert úgy érzed, nem alakulnak jól a dolgok körülötted. Nem is csoda, hogy nem látsz ma pozitívan, hiszen teljesen lemerített a zsörtölődés, de holnap minden jobb lesz!

Bika

Légy óvatos azzal Bika, kinek adod ki a titkodat! De lehet ettől függetlenül is napvilágot lát, mert szimplán lebuksz. Amennyiben teheted, előzd meg a bajt, ám legyen egy B terved is arra az esetre, mihez kezdesz, ha kiderül, pláne, ha a titok egy szerelmi háromszögre világít rá.

Ikrek

Hamar megtanulják a mai napon elfogadni a viselkedésedet, Ikrek. Senki se tudja, mire számíthat a közeledben, így ne csodálkozz azon, ha inkább elkerülnek. Ahogy sokan mások, ma te is érzékeny, lobbanékony hangulatban vagy, és kevés is elég ahhoz, hogy dühbe gurulj.

Rák

Ha azon töprengsz, mit tegyél egy bizonyos problémával, íme, néhány jó tanács: tégy azonnali lépéseket. Eljött az idő Rák, hogy továbblépj egy következő szintre. Minden, ami most véget ér, véget kell érnie, mert helyre van szükség valami vadonatúj dologhoz. Engedj teret a változásnak és ne állj ellen!

Oroszlán

Jelentős sikert érhetsz ma el, ami mindenképpen okot ad az ünneplésre. De ne dörgöld mások orra alá a győzelmedet, ugyanis jó páran érzékenyek a környezetedben és rosszul eshet nekik. Légy egy kicsit szerényebb, és akkor nem azt éred el, hogy messzire elkerülnek, és gyilkos pillantásokat vetnek feléd.

Szűz

Nagyon vonzó vagy ma mások szemében, így ne csodálkozz azon, ha egész nap csak flörtölsz, és mindenki körülötted lebzsel. Sőt, még egy szórakoztató, különleges embert is megismerhetsz, aki testi és lelki szinten is megmozgat. Bár az elveidbe ütközik, de villámgyorsan összemelegedhettek!

Mérleg

Rendkívül érzékenynek, és emiatt kissé dühösnek érzed magad. Annak örülnél a legjobban, ha hozzád sem szólnának. Ugyanakkor az is zavar, ha mások meg sem kérdezik, hogy vagy. Ma mintha semmi sem lenne jó neked! Ráadásul nehezedre esik visszafogni magad, és nyersen őszinte lehetsz másokkal. Légy ezzel óvatos!

Skorpió

Látszólag ok nélküli parázsló indulat és szenvedély keveréke dolgozik benned, Skorpió. Ilyen tüzes hangulatban vívod ma sorra a csatákat, amiket gyakran te generálsz. Ne hibáztass másokat, és vállald a felelősséget saját megjegyzéseidért és tetteidért. Este legalább egy  forró együttlét  keretei között levezetheted a feszültségedet.

Nyilas

Ha a dolgok túlságosan egyhangúvá válnak, bekapcsol a képzelőerőd. Megvan benned a kreativitás, amely szükséges ahhoz, hogy javíts az unalmas valóságon. Ez egy igazi tehetség, és bármi jobb, mint a passzív várakozás, de vajon meg tudod valósítani az álmaidat? Csak az biztos: a környezeted ma elég mufurc, és semmire sem vevő.

Bak

Lehet, most több projekt vagy akár probléma van a tányérodon. De erős a céltudatosságod! Gőzerővel dolgozol a feladataidon, és nem engeded, hogy bárki is eltérítsen a szándékodtól. Azért légy óvatos, hajlamos lehetsz harapóssá válni, ha azt érzed, mások feltartanak a tevékenységedben.

Vízöntő

Valaki számít rád, de jelenleg egy kicsit megbízhatatlan vagy. Légy tisztában ezzel a problémával, és próbálj meg javítani rajta. Egy kissé csapongó vagy, de mentségedre szolgáljon, hogy belső nyugtalanság kínoz, emiatt esik nehezedre másokra koncentrálni, de igazából a saját ügyeiddel sem tudsz így haladni.

Halak

Szeretnél elszakadni a valóságtól, a mindennapoktól, egyszóval: el akarsz menekülni a természetbe. Vágysz arra, hogy elvonulj a hegyekbe, az erdőben vagy éppenséggel elvessz a vízparton a habokban. Tedd ezt Halak, és ne keress kifogást, miért nem mész! Rád férne a lelki feltöltődés.