Az állatöv minden tagja kap ma egy kis égi támogatást a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS    

A mai bolygóállások segítenek egészséges és ésszerű határokat létrehozni a szeretteiddel. Sőt, abban is a segítségedre lesznek, hogy nyugodtan kimondhasd az érzéseidet, az igazságot, anélkül, hogy megbántanál másokat. A napi energiák arra is lehetőséget adnak, hogy befejezd a függőben lévő ügyeidet.

BIKA

A napi bolygóállások kaput nyithatnak számodra, hogy kapcsolódj az univerzumhoz és üzeneteket fogadj, amelyek segíthetnek jobbá tenni az életedet. Ugyanakkor a mai nappal kezdetét veszi egy testet-lelket kielégítő romantikus időszak a szerelmeddel. A friss kapcsolatban élők viszont vegyék észre a figyelmeztető, piros zászlókat!

IKREK

A mai kozmikus energiák komoly átalakulást idézhetnek elő számodra, de csak akkor, ha őszinte vagy magaddal, mely viselkedéseden kell változtatni, és hogyan javíthatod a körülményeidet. Késő délután ezek az érzelmek még hangsúlyosabbak lesznek, csak ne légy túl kritikus önmagad boncolgatása közben.

RÁK

Késztetést érzel arra, hogy ápold legközelebbi kapcsolataidat, kedves Rák. Ma tényleg helyrebillentheted mások életét, és segíthetsz nekik megtalálni önmagukat, az útjukat. Viszont a nap végén legyen időd önmagadra is, és azokra, akiknek nincs szükségük a segítségedre, csak szeretnének veled lenni!

OROSZLÁN

Kénytelen leszel keményen bánni egy családtaggal vagy baráttal, mivel ezt kívánja meg az érdeke. Elsőre nehéznek tűnik és neked is annyira fáj, mint neki, de végül meg fogja köszönni őszinteségedet, és finom durvaságodat. Estére úgy fogod érezni magadat, mint akit kifacsartak, így buli helyett jobb lenne, ha bevennéd magadat az ágyba, és néznél egy jó filmet.

SZŰZ

Ha vannak olyan kreatív ötleteid, amelyek a közelmúltban pattantak ki a fejedből, akkor itt az ideje, hogy megoszd a világgal. A mai bolygóállások gyógyító hatásúak lesznek, lehetőséget adva önbizalmad építésére. Nem árt azt is tudnod, hogy szavainak nagy súlya lesz az elkövetkező napokban, ezért ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz!

MÉRLEG

Megbillenhet az önbizalmad, ami megakadályozhat abban, hogy lépéseket tegyél a vágyaid eléréséért, de még a hatékony munkavégzést is megnehezítheti ez az állapot. Egyszerűen tehetetlennek érzed magadat életed több területén. Szerencsére délután feloldódik ez az érzés, és sokkal tisztábban fogsz látni.

SKORPIÓ

Lehetőséged lesz a mai napon minden olyan problémát megoldani, ami eddig a fejed felett lógott. A nap második felében sokkal vidámabb és emelkedettebb hangulatban leszel. Ezt a változást a környezeted is észreveszi, és keresni kezdik a társaságodat. A szinglik számára ez remek ismerkedési lehetőségeket is teremt!

NYILAS

Ma váratlan népszerűségre tehetsz szert a közösségi oldalakon. Amennyiben saját blogod vagy weboldalad van, az hirtelen felpöröghet és sokkal látogatottabb lehet. A következő napokban tengernyi információ áramlik hozzád és rengeteg szaftos pletykát hallhatsz, de igyekezz nem ítélkezni mások felett.

BAK

Lehetőséged lesz okos döntéseket hozni a pénzzel kapcsolatban, kedves Bak. Vedd fontolóra, hogy befektetsz a karrieredbe, akár felszerelésre vagy képzésre van szükséged ahhoz, hogy előrébb juss a szakmai pályán. Bármit is válassz, minden befektetés meg fog térülni hosszú távon!  De légy óvatos, kiben bízol meg, mert a környezetedben akadnak olyanok, akik manipulálni próbálnak!

VÍZÖNTŐ

Olyan érzésed van, mintha az univerzum közvetlenül hozzád szólna, és megmondaná, mit tegyél. A mai bolygóenergiák kézen fogva vezetnek, és segítenek lebontani azokat a korlátokat, amelyek korlátoznak vagy hátráltatnak a fejlődésben. Ennek következtében felszínre tör játékos éned, és nemcsak a sajátod, de mások életébe is sikerül egy kis fényt csempészned!

HALAK

Nem baj, ha ma reggel ki kell kapcsolnod agyad bizonyos részeit, hogy egyáltalán cselekvésre bírd magad, Halak. Emiatt kissé elszigetelt leszel, de amint túléled a napot a melóhelyen, ismét előbújsz. Lebontod a magad köré épített falakat és nyitsz a környezeted felé. Sokan várják, hogy visszakapják színes és életvidám egyéniségedet.

Ha van még egy perced...

3 csillagjegy, aki nem tud titkot tartani

8 önbizalom-növelő kristály, ami sziklaszilárd magabiztosságot ad

Hogyan dolgozzák fel a csillagjegyek a szakítást?