Zöld utat kapnak a csillagjegyek a napi horoszkóp szerint, és befejezhetik a félbemaradt ügyeiket. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS     

Mától folytatódhatnak a befejezetlenül hagyott projektek, kedves Kos. Megérkeznek a továbblépéshez szükséges megoldások. Az előtted álló napok kiválóak az információgyűjtéshez és a képességeid fejlesztéséhez, akárcsak ahhoz, hogy új kapcsolatokat teremts! Bárkit rádumálhatsz, bármire!

BIKA

A mai nappal kezdődik meg számodra az év egyik legjobb időszaka a pénzügyek terén. Tudod, mit jelent ez? A legjobb lehetőségek megtalálásával, és minimális erőfeszítéssel megnyithatod a pénzcsapot! A napi bolygóenergiák abban is támogatnak, hogy foglalkozz többet önmagaddal és a szükségleteiddel!

IKREK

Azok a feladatok, célok, amelyekkel elakadtak az utóbbi időben, ma zöld utat kapnak. A szerelmi életedben egy izgalmas ajánlatot tehet a pasid, amit érdemes kétszer is meggondolnod, mielőbb bármit is reagálsz rá. Ma határozottabban véded az érdekeidet, ezért sem engeded, hogy a kollégáid olyat erőltessenek rád, amit nem akarsz.

RÁK

A ma kezdődő bolygóállások arra sarkallnak, hogy utazást tegyél a tudatalattidba, és felfedd mindazt, amit jó mélyen elástál, így nem kellene többet a hangulatingadozásaidtól szenvedned. Ugyanakkor fellobban benned a vágy, hogy előrelépj a karrieredben. Csak tessék, előtted a lehetőség!

OROSZLÁN

Élettel telinek és nyitottnak érzed magad. Kedved is támad munka után egy kis társadalmi életet élni, és beülni valahová a barátokkal vagy elmenni valahova szórakozni. Tökéletes a mai nap ahhoz, hogy hétfő ellenére két kanállal habzsold az életet, és még új kapcsolatokat is kialakíthatsz! Szingli vagy? Akkor ez tudod mi jelent!

SZŰZ

Nagyon agyalsz azon, hogy továbbképezd magad, elvégzel valamilyen tanfolyamot vagy legalábbis előléptetést kérsz. Mivel ma igazán nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, gondold át előbb alaposan terveidet, közben kényeztesd magadat a kedvenc kajáiddal és lazulj este egy jó filmet nézve. Ez a mai még nem a tettek napja!

MÉRLEG

Lehet, fel sem fogod, milyen erős befolyással bírsz, Mérleg. Nagyon ügyelj arra, mit mondasz másoknak, és kerüld a pletykálkodást! Viszont te is érzed, hogy van valami a levegőben, és ez egy olyan nap, amikor sorsszerű eseményekben, misztikus találkozásokban lehet részed, és különös helyekről kaphatsz útmutatást!

SKORPIÓ

A dolgok a szokásosnál egyszerűbbnek fognak tűnni ma, Skorpió. A bolygóállások egy amolyan „tartsd meg vagy hagyd” mentalitást hív belőled elő, ami segít megerősíteni vagy éppen megszakítani a kapcsolataidat azokkal, akik hátráltatnak, vagy csak bánatot okoznak. Ráadásul ma még arra is lehetőséged lesz, hogy plusz pénzre tegyél szert.

NYILAS

Függetlenül attól, szingli vagy, netán párban élsz, késztetést érezhetsz arra, hogy felülvizsgáld a kapcsolatodat. Azonban a flörtölésre és a szórakozásra is marad időd. A mai napon ismét előtérbe furakszik az kaland utáni vágyad, és hogy új élményeket szerezz, ezért biztos lehetsz abban: nem fogsz ma unatkozni!

BAK

Ma olyan jól megy a szekered a munkahelyeden vagy az üzletben, hogy alig akarsz leállni a melóval. Sorra pipálod ki a feladatokat, és halmozod a sikereket, de azért maradjon időd a kikapcsolódásra is! Valamikor ki kell engedned a fáradt gőzt, és fel kell töltődnöd, ha holnap is nyeregben szeretnél maradni.

VÍZÖNTŐ

A telefonod egész nap rezegni fog, mert mindenki téged akar, mindenki imádja a fotóidat a közösségi oldalaidon. Azért ügyelj arra, hogy ne vonja el nagyon a figyelmedet a munkáról! Tény és való, üdítő hatással lesz rád, és sokat dob az önbizalmadon. Kiemelkedő alakká válhatsz mások életében, csak figyelj rá, hogyan fejezed ki a véleményedet.

HALAK

Bár a hétfő nem a hét legkedveltebb napja, meglepően optimista leszel! Ráadásul fokozottan működnek az intuícióid és a pszichés képességed is. Mindazonáltal figyelned kell arra, hogy ne szívd magadba a kollégáid érzelmeit vagy szorongásait. Délután viszont elöntenek a szenvedély hullámai, és forró estét tölthetsz el a szerelmeddel!

Többet olvasnál a csillagjegyekről?

A 3 legszerencsésebb csillagjegy

Ilyen számodra a tökéletes nyaralás a csillagjegyed szerint

Ez a 3 csillagjegy a legbosszúállóbb