A napi horoszkóp szerint a mai telihold erőteljes érzelmi viharokat okozhat, és sokakat sarkallhat meglepő tettekre!  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS     

Tökéletes nap ez a mai ahhoz, hogy a lelkedbe nézz, és önvizsgálatot tarts. De ha esetleg nem szeretnél, akkor sem úszhatod meg, mivel a bolygóállások felszínre hoznak mindent, amit megpróbálsz elrejteni. Este szomorúságot érezhetsz, mert úgy érzed, nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. Kesergés helyett inkább változtass ezen!

BIKA

Túl könnyelműen hozhatsz ma döntéseket. Hajlamos vagy csakúgy kiszórni az embereket az életedből, mert úgy érzed, nem működnek egyes kapcsolatok. Ezt később még megbánhatod! Estére már teljesen másképp látod a helyzetedet, és egy közeli szeretted segíthet megnyugtatni háborgó lelkedet.

IKREK

Ma egész nap szárnyalni fogsz, Ikrek! A legjobb formádat veszed elő, és mindenkire mosolyogsz, mindenkivel barátságos vagy. Szeretetet és jókedvet viszel a kapcsolataidba. De nemcsak másokkal, hanem önmagaddal is fokozottan megértő és kedves leszel. Az estéd a maximális önkényeztetés jegyében telik: finomságokkal egy jó film vagy a pasid társaságában. Vagy mindkettővel.

RÁK

Nagyon szeretnél felzárkózni az elmaradt feladatokkal, ám túlságosan rágörcsölsz, és emiatt szörnyen stresszes leszel. Ráadásul azt érzed, hogy egyesek megpróbálnak befolyásolni és egy bizonyos irányba terelnek téged. Szerencsére este sikerül mindezt magad mögött hagyni, és a szerelmed vagy barátaid társságában megleled a vágyott békességet.

OROSZLÁN

Rettenthetetlennek érzed magadat, Oroszlán. Gondolkodás nélkül kimondod a véleményedet, beleállsz a vitákba, szabályosan olyan vagy, mint aki keresi a konfliktust. Pedig bölcsebben tennéd, ha kerülnéd őket a drámákkal együtt, mert olyan helyzet alakulhat ki, amelyben könnyen elveszítheted az irányítást.

SZŰZ

Hamar betelik nálad a pohár. Úgy érzed, semmi sem jön össze, és folyton csak a problémákkal szembesülsz. Gondok akadhatnak a karrieredben, a szerelmi életedben, és már a legrosszabbra gondolsz. Ám ne aggódj, mert a sors kegyes lesz hozzád és mentőövet kínál. Rövidesen visszanyered az életed feletti uralmat.

MÉRLEG

Légy óvatos, Mérleg, mert az optimizmusod elhomályosíthatja a logikus elmédet. Álmodozó hangulatban vagy, emiatt szívesen félretolod a munkádat. Olyan érzésed van, mintha tenned kellene valamit, csak még nem vagy biztos a dolgodban. Valóban, ez lehet akár a tettek napja is, de csak akkor, ha pontos terveid vannak.

SKORPIÓ

Magabiztosságod és biztonságérzeted ma ingadozhat, emiatt megállás nélkül keresni fogod a megerősítéseket. Igyekezz nem mások agyára menni, miközben a pozitív visszacsatolásokat keresed, amiket szerencsére megkapsz, de még annál többet is: rád mosolyog a szerencse a szerelemben és a pénzügyek terén.

NYILAS

A mai telihold a te jegyedben nyilvánul meg, kedves Nyilas. Ráébredsz a valódi érzelmeidre, amelyeket még saját magad elől is eltitkoltál. 360 fokos fordulat jön létre az életedben, ami kétféleképpen végződhet: mindent felrúgsz magad körül és leszámolsz, vagy mindenre igent mondasz: házasság, gyerek, előléptetés, hírnév.

BAK

A csillagok arra biztatnak, ne zárd ki az érzelmeidet. Nézz mélyen magadba, és fedezd fel, mit titkolsz magad elől. Ma minden elő fog kerülni, amit a szőnyeg alá söpörtél. Ez a folyamat arra is késztet, hogy kimond az érzéseidet, amivel nincs is semmi probléma, mindaddig, amíg nem brutális őszinteséggel teszed, megbántva másokat.

VÍZÖNTŐ

A mai telihold pletykák sűrűjébe, és munkahelyi konfliktusba keverhet, vagy barátaid körében újulhat ki egy régi ellenségeskedés. Szerencsére stabilnak és magabiztosnak fogod érezni magad. Amennyire csak lehet, maradj távol ezektől a helyzetektől és ne tégy semmi olyat, amivel folt eshetne a jóhíreden, a becsületeden.

HALAK

Lehet, ma túlterheltnek vagy levertnek érzed magad. A legszívesebben elbújnál a világ elől. A mai nap motivációt ad ahhoz, hogy határokat szabj, és eltávolodj azoktól az emberektől vagy helyzetektől, amelyek stresszt okoznak. Elegendő feszültséget tapasztalsz a magánéletedben, és a karrieredben ahhoz, hogy változtatni akarj az életeden.