Minden csillagjegy számára világossá válik a napi horoszkóp szerint, hogy mit is akarnak valójában és miként érhetik el. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS     

Nehezedre esik ma összpontosítani, és kifejezetten megterhelőnek érezheted munkád minden részét. Ha van lehetőséged, halassz néhány feladatot holnapra! Amit ma tehetsz az az, hogy túlélsz, mivel a környezeted nem fog kímélni, és egyesek folyton problémákat okozhatnak neked.

BIKA

A mai nap bolygóenergiái segítenek valóra váltani az álmodat, anyagi biztonságot teremteni vagy előrelépni a karrieredben. Még akár természetfeletti segítséget is kaphatsz, és misztikus élményekben lehet részed. A sors ma különleges meglepetésekkel készül, nincs más dolgod, mint figyelni a jelekre és bátran követni őket.

IKREK

Ma sehogy sem jön az ihlet, sem pedig a motiváció. Inkább csak sodródsz az árral abban a reményben: valahogy átvészeled a napot. Felmerül benned a munkahelyváltás gondolata, és ez egy sor reakciót indít el benned. Kövesd a megérzéseidet, mert az univerzum jeleket küldhet, és elvezethet az új szenvedélyedhez!

RÁK

Eljött annak a napja, amikor készen állsz szembenézni a szőnyeg alá söpört érzelmeiddel, kedves Rák! Nincs több elfojtás és titkolózás, mindent kimondasz, felvállalsz önmagad, illetve mások előtt. Ennek a nagy tisztogatásnak a hatására arra is rádöbbensz: elégedetlen vagy az életeddel és változásokra vágysz.

OROSZLÁN

Ha ma eredményeket akarsz elérni, gatyába kell ráznod magad! A mai bolygóállások arra ösztönöznek, hogy foglalkozz a céljaiddal és azzal, miként érheted el őket. Már minimális erőfeszítéssel is jelentős eredményeket érhetsz el, szóval dobj egy jó erős feketét, mondd el a napi mantrádat, és vesd bele magadat a melóba!

SZŰZ

Keresve sem találhatnál jobb napot arra, hogy rendet rakj az életedben, és igazán fontos felismeréseket teszel.  A mai égi konstellációk segítenek felpörögni, így gyorsabban haladhatsz a feladataiddal a melóban. Ám vágy ébredhet benned egy új munkahely iránt, ezért az estét azzal töltheted, hogy a netet bújod állásajánlatokat keresve. 

MÉRLEG

Világossá válik számodra,  mit is akarsz igazán az élettől. Sőt, nemcsak megvilágosodsz, hanem azt is tudni fogod, miként érheted el a céljaidat, és hogyan közvetítsd mások felé, ha esetleg tőlük várnád egy-másik vágyad megvalósulását. A mai napon meggyőző erőd teljében leszel, élj a lehetőséggel!

SKORPIÓ

A legkevésbé sem szeretsz másokra támaszkodni, és segítséget kérni. Ma mégis eljöhet annak a napja, amikor egyszerűen nincs más választásod. De most kapaszkodj meg: egy családtagod meg a te segítségedet fogja kérni. Valamiért most nem szeretnél eleget tenni a kérésének, de mégsem hagyod cserben.

NYILAS

Ma leginkább a jövővel kapcsolatos tervek szövögetése köti le figyelmedet. A legjobb, hogy találhatsz valakit Nyilas, aki a segítségedre lehet benne! A munkatársaiddal is érdemes ápolni a kapcsolatot, ugyanis valaki még különösen a hasznodra válhat! Egyúttal a mai nap ahhoz is alkalmas, hogy a pároddal átbeszéljétek a jövőtöket.

BAK

A kemény munka olyan számodra, mint a játék, és most még nagyobb lendülettel rendelkezel, nem úgy, mint máskor. Ragaszkodj a terveidhez, mert ma sokat fogsz haladni, de vigyázz a körülötted lévő emberekre! Munkatársaidnak lehetnek jó ötleteik, amelyek még sikeresebbé tehetik a projektedet, éppen ezért hallgasd meg őket!

VÍZÖNTŐ

A karma komoly dolog! Most már tisztában vagy azzal, hogy a döntéseid mindent megváltoztathatnak, ezért légy óvatos, és gondold át a tetteid várható következményeit. Jó lenne, ha a napot kutatással, és beszélgetéssel töltenéd, így eljuthatnánk hozzád azok a hasznos információk, amelyet az univerzum szeretne átadni!

HALAK

Átmenetileg motiválatlannak, fáradtnak, kifacsartnak érezheted magad. Egyszerűen semmihez sincs kedved. Lássuk be, ez várható volt, hiszen gőzerővel ontottad az energiát, a segítséget mindenki másnak, egyedül magadat hagytad cserben. Ez az utolsó utáni lehetőséged, hogy magadra gondolj és feltöltsd a lemerült lelki elemeidet!

Ezeket olvastad már?

A 3 legintelligensebb csillagjegy

Ez a 3 csillagjegy szerez a legkönnyebben magának ellenségeket

Ez a 3 csillagjegy a legbosszúállóbb